LILU podziwiam cię z 5 dzieci i to z małymi dziecmi :-), naprawdę szacun .
Nie dziwię sie ze boisz sie o bliźniaki,pewnie po urodzeniu ich tak wcześnie to dużo stresów było ? Najważniejsze ze jest dobrze :-).
LIZA ojej zdrowka ,mam nadzieję ze dzis już lepiej ?
HAPPYMAMA miłych feri :-), już ferie ? Jakoś wcześniej,ale wszędzie jest inaczej :-).
Ja jeśli chodzi o antybiotyki też nie jestem ich super zwolennikiem ,ale też nie jestem ich przeciwnikiem ,moja oliwka od urodzenia jest bardzo chorowita i znam ja i wiem ze czasem u niej tylko właśnie antybiotyk jej pomoże,ale na szczęście mam lekarke która nie odrazu i na wszystko antybiotyk daje :-).
KATE na czym polega Twoja praca ? Fakt plus ze w domu dzieci masz na oku,one maja Ciebie ,ale ten minus brak wyjścia z domu do ludzi :-(, no nic trzeba polubić to co sie ma . Ja staram sie czasem pocieszać sama sie ze zawsze mogłoby być gorzej :-).
DORIS miłej pracy kochana :-), dziękuję za mile pokrzepiajace słowa :-).
Kochana a wiesz ze od tygodnia sie wysypiam :-), odkąd daje oliwce konska dawkę melisan ( ale taka na jaka lekarka pozwoliła ) to oliwka śpi w nocy . W końcu moje dziecko przesypia noce ,a nawet jak sie przebudzi to jest nieprzytomna i nie ma sił marudzic więc idzie dalej spac :-), przez ten tydzień wstaje na chwile 1, lub 2 razy ale to tylko na chwileczke :-), powiem wam Bajera sie wysypiac :-),
Ja też czekam na fotki sesji zdjeciowej :-).
MADII o jak porządki ?mnie to jeszcze czeka ,a zabieram sie do tego już od dłuższego czasu hi .
MAMCIA czekam z niecierpliwoscia na wieści z USG :-).
Podczytalam was wczoraj wieczorem ale nie odpisalam bo z M mieliśmy wieczorek ze gadalismy do 23 :-).
Dzis już posprzatalam i czekam na babke z mopsu bo ma przyjść ,obadamy czy przyjdzie.
Witam nowa mamusie :-).
ANNAOJ bardzo sie cieszę ze u was wraca wszystko do normy :-).
A zajęcia dodatkowe bardzo fajnie ,oliwka była wczoraj 2 raz na plastyce ,plastyka jest co tydzień od 16.30 do 18.50 oliwka bardzo ale to bardzo zadowolona ,mogłaby tam chodzić codziennie :-). Ślicznie maluje ,aż jak to widzę co ona tam namalowala to jestem w pozytywnym szoku :-). Ogólnie oliwka woli malować niz biegać i sie bawić ,ona wiecznie tylko maluje itp :-).
A raz byli razem oliwka z alankiem na tańcach to jest 45 minut szaleństwa i bardzo im sie ostatnio podobało :-), jutro też idziemy ,ten taniec jest w środy i piątki :-).
No i była babka,pogadalam z nią,papiery wypelnilam ,najprawdopodobniej przyznadza nam pół tony węgla jupi :-), to byloby super :-).
Też idę obiad robić :-).
Pozdrawiam was wszystkie :-).