reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

szarlotka a gardlo wporzadku? Moze gardlo ja boli ze tak krzyczy?
Co do dzieci no to ja sie bardzo ciesze, mlody jest jedynym polakiem w klasie :tak:. Super sobie radzi. Fajnie ze wsrod samych angielskich dzieci jest wyrozniony bo osiaga b.dobre wyniki w szkole :tak:.

reklama
szarlotka ,mamcia gratulacje zdolnego potomstwa

szarlotka z tym jedzeniem nie pomogę, bo nie wiem :confused:

annaoj współczuje choroby, wiem co to znaczy u takiego maluszka , oby szybko się poprawiło

Antek ma angine, mnie też gardło znowu boli, i do tego pokłociłam się z m

sciskam wszystkie

Dziewczyny na lekarza anioła trafiłam....mamy już wyniki moczu...niestety zapalenie dróg moczowych w stanie ostrym...posiew w poniedziałek bo wiadomo jutro laboratoria nieczynne...ale już w poniedziałek wdrożymy leczenie...Lekarz sam będzie dzwonił po wyniki i dopytywał co i jak...
Matko...dwóch pediatrów zaliczyłam i NIC...niby ja się czepiam że nie je...

Dziewczyny na lekarza anioła trafiłam....mamy już wyniki moczu...niestety zapalenie dróg moczowych w stanie ostrym...posiew w poniedziałek bo wiadomo jutro laboratoria nieczynne...ale już w poniedziałek wdrożymy leczenie...Lekarz sam będzie dzwonił po wyniki i dopytywał co i jak...
Matko...dwóch pediatrów zaliczyłam i NIC...niby ja się czepiam że nie je...
Dobrze ze trafilas na takiego lekarza. Zdrowka dla niuni, biedulka :-(.
Widze ze u nas weekendowo i pusto, ale to dobry znak ;-).
Milej nocki dziewczyny.
Ps. odebralismy wozek dzisiaj, normalnie jak nowy w szoku bylam, za 100£ go kupilam, chyba lepiej trafic nie moglismy. Juz przetestowany i chodzi jak maselko :-D.

Witam się i ja :-)
Annaoj doczytałam no masakraaa właśnie dlatego ja nie zostaje nigdy w szpitalu bo z jednym idziesz a a trzema innymi wychodzisz :angry:

ja to na nic czasu nie mam u mnie chata też wygląda tak,że .... wczoraj po wieczorze panieńskim cały dzień dochodziłam do siebie a teraz taaaki weekend mamy,ze .... Amelka urodziny w sobote w niedziele chrzciny szał ciał
Ładna pogoda u nas więc wybierzemy się na spacerek
No i do spowiedzi musze iść jako matka chrzestna jak ja już regułki zapomniałam :szok: nie znosze sie spowiadać do ucha wole spowiedź ogólną :-p

Anula jakas imprezkę robicie urodzinowa ? :-)

SZARLOTKA to dobrze ze trafiliscie na dobrego lekarza,trzymajcie sie go a będzie dobrze :-), daj znać jak tak jutrzejsze wyniki .

Mamcia super z tym nowym wózkiem u was wyszło :-).

No jakoś pusto u nas .

Doris ? Iwonka ? Happymama ? I cala reszta ? Przywołuje was :-).

U mnie niedziela fajna :-), oprócz rannej kłótni z M :-(, na szczęście w miarę szybko kłótnia zarzegnana :-).

Przed 11 pojechalismy do pracy M na myjnie ,M umył samochód ( to nie nasz niestety ,pożyczonym od siostry M ) .
Do domu przebrać sie bo dzieci całe mokre bo też myly :-)
Po dzieci M i wszyscy do siostry ,u niej obiad ,kawa,ciacho i wszyscy na cmentarz do rodziców M ,odwieść dzieci M o koło 18 w domu .

Teraz chwile spokoju bo dzieci Zasnely właśnie,dobranoc .

hejka
nie zapeszając wygląda na to, że udało się nam opanować bakcyla bez antybiotyku. Była wczoraj u nas nasza lekarka, osłuchała Wiktorka i jest całkiem dobrze. Dalej wziewy oczywiście, ale nie jest źle. Młody prawie już nie kaszle, tylko megagluty ściągamy.
Szarlotka dobrze, że się wyjaśniło, oby Małej szybko przeszło. Maliszewska ta lekarka, więc pewnie o tej samej mówimy.
Lenka zdrówka dla Antka.
Mamcia fajnie, że tak wam się z wózkiem udało.

uciekam obiad pichcić.

reklama
Hej, nie było mnie, bo byłam na wycieczce w Kazimierzu i Sandomierzu...

Aniu, dobrze, że już z Wiktorkiem jesteście, no i kryzys chyba zażegnany... dobrze, że bez antybiotyku :tak: oby już nic nie załapał

Szarlotka, u Was też chorobowo... jednak nie ma to, jak instynkt matki... no i też będzie dobrze, skoro jest diagnoza i leki :tak:

Dorotka, nie pisałam chyba... przykro mi z powodu pieska :-(

Mamcia, trzymam kciuki za dzisiejsze USG :tak::-)

Lenka, zdrówka dla Antka, spokoju dla Was ;-):-)

a ja wleciałam na okienko, bo mam do 14, pokręcę się troszkę po kompie, bo zdjęcia chcę zgrać, jeszcze prasowanie mnie czeka, bo jednak mnie nie było przez weekend, to i dom wygląda, jak by w nim studenci mieszkali :-D M pojechał po zakupy na obiad, zrobię i wracam do szkoły

Do góry