reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam i ja. Pospalam dzis do 10:00 ale nie ma co sie chwalic bo dopiero o 4 zasnelam :sorry:, bol zeba nie dal mi pospac :no:.
Na szczescie dziciaki daly do 10 odespac i grzecznie sie bawily, M juz w pracy.
Kate18 witaj :tak:w naszym gronie.
misiarska &&&&& za usg :tak:, fajnie tak poogladac sobie blizniaki :-).
Iwona o ktorej konczycie szkole? U nas na 8:40 do 15:10.
Liza ty juz tyle dzis zrobilas :szok:, ja jeszcze w pizamie, dopiero bede szla sniadanie robic ;-).
Antonia normalnie wszystkie fotki sa takie piekne....i te kolory!!!!
Happymama fajnie tak rano w spokoju zjesc sniadanko ;-), mieliscie mila chwile dla siebie.
Dorota to ty sie wcale nie wysypiasz :-(, oj nie wiem co tu doradzic. Moze mala ma jakies koszmary?
Ja na dzis nie mam planow, narazie to musze sobie sniadanie zrobic :-p, a pozniej bede myslec.

reklama
hej hej,
witam nową mamę i odpisuję ogólnie dziewczyny bo ja się połapać do końca nie mogę, dopiero co człowiek wstał a Wy już tyyyle napisałyście
Siedziałam jeszcze wczoraj na projektem i coś mi się w głowie urodziło i na świeżo chciałam to "zapisać" ... zleciało do 4 rano, akurat jak kładłam się spać to młodzież z plażowej imprezy wracała ....
My co prawda kawałek od plaży mieszkamy ale echo się niesie bo plaża w dole jest ...

Fotki Wam powklejam a co tam ... może chociaż tak trochę naszego słońca będziecie miały

Moja dzieciarnia wstała dziś skoro świt, zaczęła się pakować bo ... jadą do znajomych na noc. Mają tam swoich przyjaciół więc będę mieć spokój, popracuję trochę albo ... na drinka pójdę

Dorota Ty nie bądź taka zawzięta, pokaż że jesteś mądrzejsza, zaproś na rozmowę chłopa, powiedz co i jak a potem wyczujesz czy on wart tego wszystkiego czy nie, głowa do góry :tak:

aaa.jpg

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
hello
Antonia ja już spakowana jestem;-) Teraz tylko na samolot czekam i jestem u Ciebie:biggrin2:
annaoj jak głowa juz lepiej
było lepiej, ale z dzieciakami w samochodzie po pół godzinie kłótni, wrzasków i śpiewów ból głowy wrócił:eek: Aż strach pomyśleć co będzie za 2 lata jak W podrośnie. Z B stwierdziliśmy, że sobie angielską taxi z szybą kupimy;-)
Dorota a może terapia SI by Oliwce dobrze zrobiła. Z tego co napisałaś i mi psycholog gadała, to mogłoby pomóc.
Mamcia śmigaj do dentysty, teraz dobry okres.
Kate witaj i napisz coś więcej o sobie.
Misiarska daj znać po usg.

Anuula, Mamartusia a Wy gdzie???

uciekam na spacer

Wizyta u dentysty na 1.10 :no:, nie wiem jak wytrzymam.
Ja posprzatalam, nawet w zabawkach zrobilismy generalne porzadki :tak:, dziciaki frajda ze hej bo ile starych zabawek znalezionych. Zeszlo nam 1,5 godz na samych zabawkach :-p. Popralam, ogarnelam itd. M juz z pracy wraca, Lily jeszcze spi ale musze ja zaraz budzic :tak:.

ja też muszę zrobić sobie termin do dentysty bo ćmi mnie w zębie, jestem zła bo specjalnie w lutym robiłam wszystkie zęby przed ciążą a ten ząb co mnie pobolewa też był plombowany i jak widać dentysta odstawił fuszerkę:evil:

cześć dziewczyny, nowe mamy również witam :)
u mnie ok, tydzień na który musiałam wrócić do pracy był koszmarny ale już dochodzę do siebie :tak:. L4 mam do 16 października i wygląda na to że do końca.
Jutro mój synuś mam urodzinki więc goście , goście ale od poniedziałku znowu zawitam regularnie (nie nadrobię zaległości nie mam mowy :no: ale spróbuję :tak:)
dodam tylko że czuję się ble i co rano też ble :baffled:
Buziaki i do poniedziałku :tak::-)

Witam nowa mamę :-).

Happymama super poranek :-).

Ania udanych urodzin synka :-).

Annaoj kce - terapia SI hmm wszystko mogę spróbować,zaraz na necie poczytam bo nawet nie wiem co to za terapia.

Nie misałam dzis dnia do dzieci ,ogólnie nie miałam dziś dnia,po 12 wyszłam z dziecmi na godzinie ,zakupy ,spacer ,później po 18 wyszłam na piłkę z nimi i w chowanego sie pobawilismy,M wrócił z pracy jak my na dworze i pobawil sie z nami,.

kate18 -witam:)

mamcia u nas zaczynają o 9:20 szkołę (tam gdzie Córcia akurat) Iunior i Senior Infants kończą o 14, a od 1klasy do 6 w tej szkole do 15 mają. u Was dłużej. te najmłodsze też tak długo?

annaoj-ale czas leci- niedawno zastanawiałyśmy się kiedy Cię złapie, a tu na suwaczku już 2tygodnie zleciały :) jak Mały? spokojny nadal?

mi się spacery spokojne z Amelką kończą :p nie chce już tak długo i pięknie w wózku siedzieć- ma po siostrze starszej- ona miała rok i już nie chciała siedzieć- musiałam z nią chodzić :p Synek tylko pięknie z wózka korzystał- nadal by korzystał, ale mama podwójny sprzedała co by go bardziej rozruszać :p

Ania138 Sto lat dla Synka :) -ten sam rocznik co moja Najstarsza ;)

Dorota- widzę że ciężko ci zabrać się za rozmowę szczerą.. może jednak ;) trzymam kciuki :))

moje się dziś wyszalały z sąsiadami znowu, z Amelcią chwilę pospacerowałyśmy sobie ..
ja uciekam, dobranoc życzę wszystkim mamusiom :))

reklama
Iwonko u mnie oboje uwielbiają w wózku jeździć ,tzn starsza oliwka bardziej niż młodszy brat :-).
Oliwka to non stóp do września jeszcze jeździła,ja mam zwykły wózek ale oparcie dawalam na płasko i oboje jeździli w 1 wózku :-). Od września praktycznie nie używam już wózka i ładnie chodzą :-)=

Rozmowa była,więcej wiecie gdzie :-). M właśnie pojechał po pijanych znajomych aby przywieźć ich z wesela hi.

Ostatnia edycja:
Do góry