reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

poziomki -rewelacja, że udało się Wam coś znaleźć. Zaradna kobitka jesteś :biggrin2:

dorota - fajnie, że dziadki pomagają. Zawsze to coś. Grunt, że sobie radzisz...

madi - współczuję zniszczenia kanapy. Już sobie wyobrażam, jak wyglądała.... No i miłych urodzin trójcy ;-)

mamcia - super brzusio :-) Ty masz termin na marzec? Podejrzewam, że pewnie mnie także czeka marzec z moją dwójeczką....

U mnie dziś leniwy poranek. Pospałam sobie aż do 7.30 a u mnie to ostatnio wyczyn. Dzieciaki oglądają bajki a ja się relaksuję :-) Buziaki poranne

reklama
mamcia - ja do tej pory miałam dwa naturalne porody. Teraz na pewno wolę cesarkę przy dwójce. Po prostu boję się o maluchy. Podejrzewam, że wtedy na pewno będę miała wcześniej.

karina - witaj :-)

misiarska -brzuszek śliczny i duży jak na 11tydzień, wg Mnie i porównań do moich ;-) no ale dwójki w środku nie miałam- ciekawe jaki będzie pod koniec ciąży- będę czekała na jakieś zdjęcie- bo w sumie to nigdy nie widziałam brzucha kogoś z bliźniakami ;-)
-ale mam marzenia hehe :zawstydzona/y:

i właśnie ruskie robiłam- ale u Nas ta 60 pierogów to mało- na dziś zostało tylko 5 :no:
u Nas zazwyczaj robi się ok. 200 :-D ale że Mąż był w pracy to zrezygnowałam, bo chyba cały dzień przy dzieciach bym robiła- i tak do ładu w kuchni dopiero dziś doszłam po Synowym pomaganiu :szok:

poziomki super że się wszystko udało załatwić :-D to teraz tylko czekać na wyjazd :-) pewnie stęskniona za Mężem ... ;-)

Dorota dokładnie ;-) wczoraj udało nam się wyjść na spacer, więc i wieczorem spokojniej było, i nockę mała miała lepszą, nawet pomimo katarku, choć nie zapeszając dziś troszkę lepiej :-)
i pogoda zapowiada się ok, więc i dziś pewnie uda nam się wyjść- ja ogólnie też nie lubię siedzenia w domu, jakaś zamulona jestem jak nie wyjdę z domu ;-)

i odpoczywaj i korzystaj ile się da :-) należy Ci się :-) a co? -jak ja bym tak chciała ;-)

Madii udanej imprezy :-)

Mamcia twój brzusio też śliczności i też duży już jak na 14tydzień,albo to moje brzuchy takie małe były ;-)

Karina1234 witam :-D dołączaj się i zadomawiaj :tak: u Nas naprawdę fajnie jest :tak: i wciągająco ;-)

u Mnie nic ciekawego, więc się żegnam życząc miłego dzionka wszystkim :-)

iwona wow istna pierogarnia, u nas tylko na słodko, ale takie typowe robiłam chyba rok temu, ostatnio z braku czasy tylko leniwe robie

karina witamy witamy
pisz smiało

misiarska piekny brzusio

poziomki super ze cos znalazłaś, juz nie długo bedziecie wszyscy razem

dorota wypoczywaj póki masz okazje

madii uups, trojca niezle zaszalała, ja miałam 3 razy akcje z maka jak byli mniejsi, za 3 razem juz mi nie było wesoło, jak bede miec chwile to wrzuce zdjecia z tego pamietnego dnia, a make trzymałam w wiaderku w ktorym miesciło sie 4 kg

no i udanej imprezy zycze

mamcia brzyszek pokazny, u mnie z kazda kolejna ciaza szybciej było widac, a pomyslec ze w 1szej dopiero koło 6 mozna było cos zauwazyc

deszczu ciag dalszy, nocka byłby super bo olo sie obudził na karmienie o 4.30 tylko ze stwierdził ze juz sie wyspał i zasnał dopiero o 6, to juz starsi wstali

no nic trzeba cosd upiec
pozdrawiam

lenka u mnie tak samo, w pierwszej ciazy w 8 mies brzuszek jak w 5 ;-), nikt mi nie wierzyl ze za miesiac mam rodzic :-).
W drugiej szybko sie pojawil i byl duzooo wiekszy, wszyscy sie pytali czy blizniaki a corka urodzila sie o kg. mniejsza od synka :sorry:.
No a teraz zobaczymy :tak:.
Co do pierogow to u mnie tesciu robi :tak:, jak przyjezdza do nas to M zawsze go zbombarduje o pierogi ;-).

Cześć dziewczynki :-)
u nas pogoda nadal :eek::confused2::crazy: ale w domciu przytulnie, cieplutko... ale grzać latem??? :confused2: No cóż... no comment...
posprzątałam, prania zrobione...M zrobił zakupy, teraz sobie TV oglądam, dzieciaki się bawią... nic więcej... zaraz kawkę wypiję, gardło nadal pobolewa, ciasto bym zrobiła jakieś, ale nie mam jeszcze gdzie...:eek::-( czekam z niecierpliwością na kuchnię...

Iwona, nooo.... racja... istna pierogarnia... ja uwielbiam pierogi, najlepsze z kapustą i grzybami, albo z farszem mięsnym, też ostatnio robiłam na święta... ja jeszcze lubię naleśniki na słodko, z jak największą ilością różnych owoców, śmietany itp;...

Karina, witaj :-)

Mamcia, brzuszek uroczy... ładnie już widać... :tak:

Poziomki, super, że się udało coś znaleźć... a 3.10 to już za powiedzmy 2 tygodnie... szybko przejdzie... i Święta już za granicą :szok::tak:

Madii, udanej imprezy... w końcu w domu robisz, czy gdzieś w lokalu?

reklama
dziewczyny piękne macie brzuszki.
To i pokażę swój:-)
P1018134.JPG

poziomki jeszcze troszkę i będziecie u męża.

Karina witaj i napisz coś więcej o sobie.

Załączniki

• P1018134.JPG
    P1018134.JPG
    48,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry