reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki gratulacje super chłopak szkoda ze nie piszesz juz u nas na forum trzymaj się cieplutko zdrówka dla dzieciaczków a w szczególności dla Bruna

Poziomki napewno jak dla mnie za krótka przy 2 no w sumie 3 bo mąż jak dziecko to co u ciebie dopiero.Ale za parę lat jak wszyscy podróżna będziesz miała więcej czasu i wspaniały widok swoich dzieci jeszcze raz pozdrawiam całuski dla Bruna i Wesołych radolnych przede wszystkim zdrowych świat

poziomki niezła waga. Mój Max na 4m wazyl 5900 :)

ja zyje ale doba i u mnie za krótka. Po za tym chorujemy non stop jak nigdy :/

wesołych świąt wam wszystkim życzę!

ps. Slodka jak się czujesz? Na kiedy termin?

Poziomki, musi byc wielki chlop zeby zapanowac nad tymi wszyskimi babami ;)

Happymama, wspolczuje chorob. Zawsze mnie to wykanczalo psychiznie. Ja czuje sie dobrze termin mam na polowe czerwca. Dzis mam wizyte u gina. Dzieciaki zadal nie wiedza o ciazy. Nie chce im mowic narazie bo ostatnio bardzo przezli strate. Z reszta aly czas opowiadaja ze maja jeszcze jednego brata, a jak ktos nie w temacie to zupelnie nie rozumie co oni mowia ;)

Szczęśliwego Nowego Roku. Oby spełniły się Wasze największe marzenia
received_1416353638389137.jpeg

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• received_1416353638389137.jpeg
    received_1416353638389137.jpeg
    74,9 KB · Wyświetleń: 963
reklama
Dziewczyny, co z Wami???? Nasze forum znika :-(, chyba tego nie chcemy!!!
Stefaa, pisz co u Ciebie?
Poziomki, jak synus???
Dorota 123, gdzie jesteś? Co u Ciebie????
Słodka Owsianka, czemu nic nie piszesz? Który masz tc? JAK SIE CZUJESZ?
Lenka, happymama, świstak, Milla, ivi....czemu Was nie ma???
Kiedyś tak gwarno tutaj było

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Do góry