Cześć laseczki kochane, melduję się i ja
U mnie nic nowego, mój wielki polski remont trwa a teraz tak poważnie bo m wstawiał drzwi balkonowe w miejsce okna bo wymyśliliśmy sobie taras, za chwilę bo chyba nawet dzisiaj będzie kuł ścianę w pokoju żeby powiększyć salon i jeszcze zostanie wykucie dziury pod frontowe drzwi i chyba dodatkowego okna w salonie więc kucia a kucia
że nie wiem czy nie zwariuję
W czerwcu mam Komunię synka więc teraz dużo czasy spędzamy w kościele ale nie jest aż tak źle
Najstarsza moja "burza hormonów" czasem słodka, że mam ją ochotę zjeść a zaraz mam ją ochotę pożreć albo zażreć jak ją trafi
w szkole ma kolegę, który tak ją adoruję, że fiu fiu aż czasem muszę się powstrzymać od śmiechu bo to przecież poważne sprawy
Synek zdolny, płaczliwy, wrażliwy cały czas bez większych zmian
Najmniejsza roście, chłonie wszystko jak gąbka więc słodka mała burza
A ja..... hmmm zaczęłam brać kwas foliowy i maju zabieramy się do dzieła
oby tylko poszło tak sprawnie jak ze wszystkimi
Też zastanawiam się już nad wakacjami, i raczej kierunek morze gdzieś blisko Helu bo chciała bym odwiedzić foki bo się chyba trzy albo cztery małe urodziły
no w wakacje to one już nie będą takie małe hihihi
Happy też czekam na koniec zimy tym bardziej, że u mnie takie błoto było przez te deszcze, że kilka razy samochodem nawet z podwórka nie wyjechałam bo utknęłam w błocie
strasznie podmokły teren
Dorota miałyśmy się zdzwonić i zobacz jak czas zleciał
a u Ciebie jeszcze tyle się dzieje
trzymaj się i do usłyszenia
Lenka mój też do Komunii, kiedy macie bo my w pierwszą niedzielę czerwca
W naszej szkole większych zmian nie będzie odczuwalnych dla dzieci tak zapewnia Pani dyrektor i Majka idzie po prostu na szóstej klasy i tyle, ja się bardzo cieszę, że to wraca do normy
a spotkałam jakiś czas temu dyrektora z poprzedniej szkoły moich dzieciaków i mówił dokładnie to samo, że nareszcie wróci porządek i ład w szkolnictwie i że dzieci naprawdę tego nie odczują, pożyjemy zobaczymy
Masz kury? Bo nie pamiętam? U nas zakaz wypuszczania i kurcze z jajkami bida, ciekawa jestem jak długo jeszcze
Doris Stefaa w Fabryce marzeń działa na zdwojonych obrotach
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i słonecznie och tak bym się chciała znowu z Wami zobaczyć