reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Ivi Gratulacje kochana[emoji8]

Słodka cudownie[emoji173]️

Przepraszam ze o sobie ale inaczej noe dam rady.

Jak sie domyślacie czasu nie mam[emoji23] Dni uciekają. Bruno cudowny i grzeczny. Rosnie w oczach a w wieku 2 tyg zaczęliśmy używać pieluch 3. W 5 tyg wg mojej domowej wagi przybrał 2kg.
Dzis sie do mnie świadomie uśmiechnął [emoji173]️
Narazie jest domowa maskotka [emoji5]
1479846508-tf1ilj.jpeg
1479846541-yoez3p.jpeg
1479846558-uvi2jr.jpeg
1479846572-hs4avm.jpeg
1479846605-a0vjbl.jpeg

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Porod pokojny bez niespodzianek, pojechałam do szpitala bo miałam skurcze co 5,7,10 min rożne ale juz od poprzedniego wieczora. W szpitalu sue okazało ze nadal 2cm ale natychmiast po przekroczeniu drzwi oddziału dostałam skurczy co 3 min. Chyba ze strachu w domu porod nie mógł sie rozkręcić. Bałam sie ze nie dojadę a mój jeszcze w pracy był.
Wysłali mnie do pokoiku na 4 piętro żebym spokojnie sobie poczekała na rozwój sytuacji. Poskakalam na piłce i po ok 2 godz przyszła położna czy mnie zbadać, zgodziłam sie i okazało sie ze mam 6cm. W międzyczasie zjadłam 2 kanapki, 2 ciastka i jogurt. [emoji12]
Na porodowce podpięli mnie pod ktg i tętno pięknie sie zapisywało ale skurcze nie[emoji23] pomimo ze były. Normalnie zapis prosty.
Dostałam cudowna położna- Włoszkę [emoji8]
Prawdziwa wariatka
Skurcze nie były jakiś specjalnie bolesne, dopiero te na koniec tuz przed partymi. Młody ułożył sie plecami do moich wiec było troche ciezej go wypchnąć ale 3 lub 4 parte i było po. Godzinkę po porodzie sie karmilismy i dopiero położna wzięła Bruna do zbadania.
1479847550-hya4up.jpeg
1479847591-ygw0hd.jpeg
1479847609-siynhf.jpeg
1479847651-chcf0z.jpeg

Ivi mój maź to Maciek[emoji5] da sie zyc[emoji12]

Doris ale juz duzy chłopak [emoji8]

Milla fajne dzieciaki[emoji5] jak a dawno śniegu nie widziałam. Zdrówka dla Was

Happy czasem mam chęć uciec[emoji23] ale najgorsze przede mna bo Bruno narazie malutki. Aniela odstawia cyrki przy usypianiu. Zastanawiam sie czy aniele posłać od września do przedszkola[emoji848]
U nas nie ma tego problemu z lekcjami

Annaoj ale Ty chyba lubisz aktywnie[emoji5]
Król z checia oddał korone[emoji23] spróbował by mie[emoji23][emoji23]

Stefa wszystko w porządku [emoji5]

reklama
Do góry