reklama
Ewka789
Zaangażowana w BB
Hej, u nas spokojnie, byliśmy trochę chorzy ale już zdrowie dopisuje, chodzimy na zajęcia dla maluchów do przygotowania do przedszkola ale mały ma ciężko z kontaktami, ręki nie poda, pieczątek na koniec nie chce.. martwię się bo myślałam że mu to minie a nie wiem czy to normalne..
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
skąd ja to znam.. ;///Mojego m rodzina uważa że powinnam go odciążyć. Tylko że mi w zajmowaniu się domem nikt nie pomaga. Według mnie to też praca. Przecież nie leżę.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Asteraki
Fanka BB :)
O tych podatkach najgłośniej lamentują Ci, którzy odebrali edukację w publicznych placówkach, studia kończyli na uniwersytetach i korzystają z publicznej służby zdrowia. Przeraża mnie, że jest rok 2017, 28 lat od zmiany systemu, a ludzie dalej myślą w kategoriach rodem z XIX wieku. W Finlandii i Kanadzie testuje się dochód gwarantowany, a w Polsce korzystanie z przysługującego prawa traktowane jest jak zbrodnia. Ciekawe, że ludzie kierują swoje pretensje do beneficjentów, a nie tych, którzy takie przepisy stworzyli.Witajcie czy mamy które siedzibie w domu z waszej decyzji bo postanowilyscie dzieci nie dawać babcia ani żłobka czujeciecsie gorsze od tych co pracują. Ja czuje się jak w rodzinie męża patrzą się na mnie jak na nie roba bo mam 2 diecie i nie pracuje ale studiowałem i 2 kąta mi zajelo przy dzieciach prace na pisać i się obronić. Czuje się nie pozytecha i jeszcze ta co tylko żeruje za czyjeś podatki bo 500 plus dostaje.
Jestem mamą ,,siedząca w domu". Abstrahując od niepełnosprawności dziecka, nie mogę oddać go do żłobka. Moja mama nie może zająć się wnukiem, bo jeszcze pracuje, poza tym mieszka w Polsce (może na emeryturze zmieni zdanie i się przeprowadzi ). Nie zostawię pod opieką teściowej, bo nie ufam osobie, która skrzywdziła własne dziecko, a dzień zaczyna od garści psychotropów.
Absolutnie nie uważam się za gorszą od kobiet pracujących, nadal się rozwijam i pogłębiam wiedzę z dziedzin, które mnie interesują, co więcej, mam na to czas
Hejka.
Wow. Ja bym nie mogła mieć 3ki dzieci. Szaleństwo.
Mój tata powiedział, że jako karmiąca piersią jestem jak klenerka zatrudniona na umowę 24h/dobę. Normalny człowiek nie zgodziłby się w życiu podpisać takiej umowy. Więc ja i mój mąż uważamy, że ja też pracuję czasem nawet na dwa etaty nie wychodząc z domu.
A tak pozatym to bolą mnie kolana zawsze przy wstawaniu z siedzenia i gdy wchodzę po schodach. Czy też tak macie? Zastanawiałam się czy nie jest to wynik zmiany ułożenia kręgosłupa w związku z osłabieniem mięsni brzucha po cc. Ale ciekawa jestem czy któraś z was też ma takie bóle kolan.
Mój tata powiedział, że jako karmiąca piersią jestem jak klenerka zatrudniona na umowę 24h/dobę. Normalny człowiek nie zgodziłby się w życiu podpisać takiej umowy. Więc ja i mój mąż uważamy, że ja też pracuję czasem nawet na dwa etaty nie wychodząc z domu.
A tak pozatym to bolą mnie kolana zawsze przy wstawaniu z siedzenia i gdy wchodzę po schodach. Czy też tak macie? Zastanawiałam się czy nie jest to wynik zmiany ułożenia kręgosłupa w związku z osłabieniem mięsni brzucha po cc. Ale ciekawa jestem czy któraś z was też ma takie bóle kolan.
reklama
natala95
Fanka BB :)
Jednak nie bedzie 3 ciego w sobotę Poronilam ...Hejka.
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom