reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ale juz sie nie moge doczekac tych cieplejszych dni:) ostatnio chodzi mi po głowie zakup przyczepki rowerowej, wsadzę to całe swoje towarzystwo do środka i bedziemy sobie jeździć w rożne fun miejsca [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leylah super pomysł z tą przyczepka :) tu w Holandii pełno takich i dzieciaki super zadowolone :)

reklama
Eh byłam u pediatry i jeszcze raz muszę iść bo nie dała mi recepty żeby kupić jakieś lekarstwa na te cholerstwo a nic bez recepty nie dostanę ehh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli jednak owsiki ? Uprzexzam ze powinna cala rodzina wziac profilaktycznie u nas zawsze tak pediatra kazal

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Tak wiemy [emoji4] ale nic nie sprawdzała jej .. tylko powiedziała lek ale nie dała mi recepty i znowu muszę iść w tym tyg jutro nie bo jej nie ma i jadę do okulisty z nia

Leylah super pomysł z tą przyczepka :) tu w Holandii pełno takich i dzieciaki super zadowolone :)
Bardzo mi sie to podoba, bardzo lubie jeździć na rowerze a dawno juz tego nie robiłam, nie licząc stacjonarnego ;)
Eh byłam u pediatry i jeszcze raz muszę iść bo nie dała mi recepty żeby kupić jakieś lekarstwa na te cholerstwo a nic bez recepty nie dostanę ehh

A mowila jak długo bedzie kuracja trwać? I Wy tez musicie brac te leki?

Natala, jaj tam brzuch? Boli dalej?

My dzisiaj zaczynamy pierwszy dzien w przedszkolu:)

A jak tam u Was?:)

reklama
Bardzo mi sie to podoba, bardzo lubie jeździć na rowerze a dawno juz tego nie robiłam, nie licząc stacjonarnego ;)

A mowila jak długo bedzie kuracja trwać? I Wy tez musicie brac te leki?

Natala, jaj tam brzuch? Boli dalej?

My dzisiaj zaczynamy pierwszy dzien w przedszkolu:)

A jak tam u Was?:)

Boli

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry