reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Kinga ooo ja tez slomiana wdowa .. dlugo juz tak jezdzi ?

Natala ja karmilam a mimo to po obu porodach @ dostalam zaraz po pologu .. taki peszek ;)

reklama
Ja też dostałam zaraz po połogu tylko za pierwszym razem miałam 3 tygodnie przerwy a za 2 konczylam plamic i @ dostałam myślałam że jakiś krwotok i polecialam do gin☺ a ona potwierdzila że to @. Krystiasza mój mąż już jeździł zanim się poznaliśmy a znamy się prawie 9 lat ( będzie w sierpniu☺) małżeństwem jesteśmy prawie 7☺ w kwietniu mamy rocznicę☺ A Twoj też kierowca?

Kinga jakas bratnia dusza jestes czy co hehe identyczna sytuacje mialam z @ i tez myslalam ze to krwotok [emoji23] przy drugim juz czailam baze [emoji12]
A to pewnie po Europie jezdzi, skoro system 2/1 ? Moj tez kierowca. Trudny orzech dla malzenstwa ... nio i tez w kwietniu mamy rocznice [emoji16]

Krystiasza a którego macie rocznicę?☺ tak głównie Niemcy, Belgia, Holandia a Twój jaki ma system?

14. A Wy ?
Oj roznie. Kiedys mial 3/1 i 4/1. Zmienia sie ten system. Teraz np mam go tylko w piatki i to niecale. Zdarzy sie ze tylko na kilka godzin :(

10☺ to strasznie mało jest w domu u mnie jedzie na 2 tygodnie i na tydzień zjeżdża kiedyś jeździł że był na weekend ale ten weekend był od soboty rana do niedzieli wieczór więc teraz jest lepiej

reklama
Krystiasza Ty masz też 5 lat różnicę wieku między dzieciakami?☺ natala idzie się przyzwyczaić☺

Do góry