reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Leylah tak na prostym stałam też będę się ważyć na rano raz dziennie [emoji4]bo przesadzam z tym wrażeniem [emoji4]a orientujesz sie czy można brać suplementy diety na pusty żołądek ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tez wazę sie raz dziennie i mierze sie tez, ale troche rzadziej, po cm widac większe postępy;)
Nie mam pojecia Amcia, ja biore tylko witaminy - po jedzeniu, bo tak jest napisane na ulotce a na Twoich suplementach jest jakas informacja? Co bierzesz?

Ja oglądam od samego początku pierwsza milosc [emoji4]
A moze pamiętasz taki serial zbuntowany anioł chyba brazylijski kocham go. oglądałam wszystkie odcinki 3 razy [emoji4]fajni aktorzy -facundo arana przystojniak i Natalia oreiro pewnie niedługo znowu to puszczę bo ostatnio oglądałam go 3 lata temu [emoji4] chybaze polecić ci jakieś filmy?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zbuntowany anioł, o jej , to były czasy[emoji2] Szybko wracało sie do domu z podwórka, zeby zdążyć na serial, nawet ojciec z nami oglądał [emoji23]
zbuntowany aniol :)) no ba ze pamietam, ale nie lubie wracac do obejrzanych filmow lub przeczytanych ksiazek. Cora dopiero zasnela a naz chrapie juz :)

Tez tak mam, moj za to potrafi kilka razy oglądać jakis film. Ja powracam tylko do tych, ktore nie do konca zrozumiałam [emoji3]

I nie dała dłużej pospać znowu wstała o 5 i odrazu krzyk bo sama też leżeć nie będzie i trzeba wstawać , dobrze że chociaż wcześniej spać poszłam wczoraj.
U mnie podobnie, [emoji58] młodzian wstaje od paru dni punktualnie około 5.30[emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry moj dziec jeden juz siedzi i uczy sie czytac a drugi,mlodszy jeszcze spi.Wiec pora na kawke.

Kolejny dzien ze spaceru chyba nici bo wieje ze glowe urywa i i padac niby ma

My niestety mamy zakaz puszczania bajeczek malutkiej na razie.Ale w zasadzie z tego co zauwazylam ona nawet zbytnio sie tv nie interesuje.Ostatnio za zo uwielbia ogladac ksiazeczki i sluchac jak jej czytam

Hihi zbuntowany aniol tez ogladalam [emoji1]

Tez wazę sie raz dziennie i mierze sie tez, ale troche rzadziej, po cm widac większe postępy;)
Nie mam pojecia Amcia, ja biore tylko witaminy - po jedzeniu, bo tak jest napisane na ulotce a na Twoich suplementach jest jakas informacja? Co bierzesz?

Zbuntowany anioł, o jej , to były czasy[emoji2] Szybko wracało sie do domu z podwórka, zeby zdążyć na serial, nawet ojciec z nami oglądał [emoji23]

Tez tak mam, moj za to potrafi kilka razy oglądać jakis film. Ja powracam tylko do tych, ktore nie do konca zrozumiałam [emoji3]

U mnie podobnie, [emoji58] młodzian wstaje od paru dni punktualnie około 5.30[emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja koło 5 zawsze dziś spróbuję ja później spać położyć może wtedy dłużej spać będzie o ile w ogóle wytrzyma dłużej siedzieć

reklama
Kurczę ale już napisalyscie☺ zbuntowany anioł też oglądałam☺ mój dzisiaj karmienie miał 21.30, 23.30,2.30 potem o 4 się przebudzil bo mu się coś śniło, potem 5 i 7☺ moj nigdy spokojnie nie leżał przedtem darl się w nieboglosy a teraz drze się mama☺ w ogóle on nigdy spokojnie nie leżał cały czas na rękach

Do góry