reklama
G
goszczaca
Gość
Cóż za radość, ja 6 stycznia skończyłam 30, siedziałam i wyłamJa we wrześniu już 31☺
G
goszczaca
Gość
Kochana jutro koniecznie do lekarza z dziećmi, a zwłaszcza z malutkąMoja juz tez marudzi goraczki nie ma katar przechodzi i sie pojawia nie wiem o co jej chodzi
Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
natala95
Fanka BB :)
G
goszczaca
Gość
eee przed Tobą całe życie
natala95
Jak bedzie tak dalej to pojadeKochana jutro koniecznie do lekarza z dziećmi, a zwłaszcza z malutką
Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
eeee...Pesel zmienia wszystko ja młodo wyglądam , ostatnio kupowałam winko to dowód chciała a jak jej pokazałam to buraka spaliła Nie dziwota dna od słoików nosiła Mogła kobitka nie dostrzec zmarszczekBez przesady wiek to tylko cyfra kazdy jest mlody duchem
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
reklama
natala95
Aj nie ma co sie smucic wazne ze sie mlodo czujecie reszta nie jer wazna ja mam dopiero a moze jiz nispelna 22 bo 1czerwca koncze a czasami czuje sie jakbym,miala co najmiej 50 hehe [emoji3] [emoji3] [emoji12] [emoji12]eeee...Pesel zmienia wszystko ja młodo wyglądam , ostatnio kupowałam winko to dowód chciała a jak jej pokazałam to buraka spaliła [emoji14] Nie dziwota dna od słoików nosiła Mogła kobitka nie dostrzec zmarszczek
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka