reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mój już śpi☺Ja zaraz idę kompać pociechy
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
natala95
Skaś to znam tak samo jest jak pojadę z moim do siostry mojego M nie umieją się bawić tulko klócą się o zabawkiNatala u mnie była koleżanka z synkiem 1.5 roku i normalnie był pogrom[emoji5] mój nie chciał dawać żadnych zabawek co chwilę krzyk, płacz jeszcze on nie mówi jeszcze tylko kwiczy i co on kwiczal to mój młody płacz bo się bał
natala95
Mój głupieje a mała leży i gugaMój już śpi[emoji5]
G
goszczaca
Gość
U was się kłocą u nas jak przyjeżdża bratanek męża to tak ryja drze, że aż z nerw mnie telepie. Mój wystraszony zawsze ucieka.Skaś to znam tak samo jest jak pojadę z moim do siostry mojego M nie umieją się bawić tulko klócą się o zabawki
natala95
U nas to nawet się pobić potrafiąU was się kłocą u nas jak przyjeżdża bratanek męża to tak ryja drze, że aż z nerw mnie telepie. Mój wystraszony zawsze ucieka.
kinga30
No masakra ja to na zabawę nie liczyłam☺ ale Kacper wkroczył w okres wszystko jest moje nie rusz☺ tylko z Marysia się bawi☺Skaś to znam tak samo jest jak pojadę z moim do siostry mojego M nie umieją się bawić tulko klócą się o zabawki
natala95
No taki wiekNo masakra ja to na zabawę nie liczyłam[emoji5] ale Kacper wkroczył w okres wszystko jest moje nie rusz[emoji5] tylko z Marysia się bawi[emoji5]
reklama
G
goszczaca
Gość
A ja mam nadzieję ze dziecko moje Wda się we mnie, matka mi opowiadała że ledwo zaczęłam chodzić to wszystkich kto brał moje zabawki zawsze lalkami bilam , a silniejszego gryzlam. A jak Wda się w mojego męża to będzie kiepsko ale ja to podszlifuje. Nie wiem czemu ale strasznie nie lubię bratanka męża. Ten dzieciak to taki dziwolag jest wrrrNo masakra ja to na zabawę nie liczyłam☺ ale Kacper wkroczył w okres wszystko jest moje nie rusz☺ tylko z Marysia się bawi☺