G
goszczaca
Gość
Obydwoje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obydwoje?
No u mojego od kilku dni cisza. Nic się nie dzieje. Szybko przyszło szybko poszło. Apetyt kiepski, ale ponoć tak na być.
Oj kochana w sumie tak na logikę biorąc co ma imię do charakteru U nas w rodzinie jest dziecko o imieniu Mikołaj i powiem szczerze ma 5 lat dzieciak i mówi wprost żeby mówić do niego drugim imieniem. Błażej bardzo fajne imię, a nie myślałaś o Filipie? Fifi bardzo fajny skrocikHej!.
Co do wczorajszych pytan to cork ma na imie Julia, a synek bezimienny jeszcze (dawniej chciwlismy Natana a ze tyle ciaz mielismy nadzieje ze to bedzie on no i nie utrzymywalam to nam sie odechcialo tego imienia), w zanadrzu mielismy jeszcze Wiktora. Teraz wkrecil mi sie Mikołaj a mężowi Błażej. Co sądzicie ? Ja jak znam jakiś Blażejów to sa jacys nie za inteligentni albo paskudni, tak samo ze znajomymi jak rozmawiam to mowia ze przyglupy.
Pracowalam przed ciaza w Polsce jako pracownik biurowy w firmie Denley, moze kojarzycie bo widze ze firma bardzo sie rozrozla i w internecie sporo ich reklam jest, hurtownia męskich ciuchów Wszystko kontenerami z Chin idzie
A teraz w Anglii jestem od 2,5 roku, mąż 3 lata. Pracowalam jako menadzer w polskim sklepie u Irakijczykow, przez 7 miesicy, pozniej mąż z weekendowej zmiany na tygodniowa przeszedl, przeprowadzilismy sie na przedmiescia i znowu musiałam zostac w domu, po drodze 2 ciaze, no teraz 3. Lubie pracowac, chciałabym wrocic do pracy, ale najpierw niech mlody sie urodzi i napewno z 2 lata zostane w domu, chyba ze jakies nocki ogarne w fabryce. Narazie jak nam nie brakuje i odkladamy to nie ma parcia bym szła do pracy, ale chcialabym sie dokladac do naszych planow i zycia.
Dzis jak narazie szaro ale 11 stopni
Co do chorob to córa juz jak miala 7 dni to byla w szpitalu pozniej jak 3 miesiace to salmonella odmiana afrykanska, przez 4 miesiace sraczka do 11 kup dziennie, i jakos ja wysrała
Pozniej jeszcze z 2 razy moze 3 szpital. Rok skonczyla- wyjazd do Anglii i od razu przestała chorowac. Postepujemy tak jak Anglicy, bez czapki lata ogolnie lekko ubrana, my takze. Oni tu nie moga pozwolic sobie na chorowanie bo do lekarza nie masz po co isc jak 4 dzien nie masz oraczki pod 40 stopni. z cora po 2 dniach goraczki 39,9-40,2 bylismy w szpitalu to sprawdzili uszy, nos czy sobie nic nie wsadzila i wypuscili do domu nie spradzajac nawet temp, a na wychodnym bylo 39,7. Tak samo ze starym paracetamol dobry na wszystko
Aha. A Jakub jak moj?Mezowi sie nei podoba, jemu nic sie nie podoba. Juz nawet o Aleksandrze mowa byla.
Fifi- znajomej piec ma tak na imie i mowia jeszcze fifka do niej, co nie za dobrze sie kojarzy.