reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Mnie też młody wczoraj doprowadził do płaczu:(, ktoś koło domu zostawił otwartą furtkę gdzie psy są:/ biegłam i wołałam Kuba stój Kuba stój a ten w śmiech i dalej w nogi. Dosłownie zawał przeszłam, ręce Mi się trzęsły jak galaretka:( tym bardziej, że są tam trzymane dość duże rasy :( w ostatniej chwili go złapałam ;(

reklama
Cześć dziewczyny. Andżelika super☺ My mamy jechać 20 czerwca na 5 dni. Prawdopodobnie powiększy mi się rodzinka☺ ale to tak jest jeszcze na 50 procent w piątek będę robić betę to się dowiem☺

ooo super... następnym razem weź mnie duchowo ze sobą bo ja mam za daleko.. :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno wezmę;) w czerwcu powtorka;)
Cześć dziewczyny. Andżelika super☺ My mamy jechać 20 czerwca na 5 dni. Prawdopodobnie powiększy mi się rodzinka☺ ale to tak jest jeszcze na 50 procent w piątek będę robić betę to się dowiem☺
ooo super gratuluję :D 5 dni dla mnie to za duzo;) dobrze jest gdzieś jechać ale tylko na chwilę :)

Kinga gratulacje:) oby sie udało:)
co do wyjazdów to ja mam problemy z potworami, może gdybym wracała do swojego domku to bym tęsknił a tak to mi dobrze dlatego od domu teściów.. tylko mały ma odwrotnie niestety [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my to jak narazie się nigdzie nie wybieramy niestety u nas nawet pogody nie ma pół dnia świeci słońce a za chwilę pada deszcz

Cześć dziewczyny .
Mogę się wcisnąć...
Mam prawie dwuletnia córeczkę wiec jestem pełno-etatową mama i siedzę w domu...prawdopodobnie będzie kolejny dzidziuś wiec jeszcze sobie posiedzę...
W sumie to trochę dziwnie brzmi, bo przy mojej córce to raczej dużo nie posiedzę...[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny .
Mogę się wcisnąć...
Mam prawie dwuletnia córeczkę wiec jestem pełno-etatową mama i siedzę w domu...prawdopodobnie będzie kolejny dzidziuś wiec jeszcze sobie posiedzę...
W sumie to trochę dziwnie brzmi, bo przy mojej córce to raczej dużo nie posiedzę...[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cześć.
Tem

Wątek juz trochę wycichl:( niestety ale i tak witamy;) skad jestes?

Do góry