G
goszczaca
Gość
Taki jasno szary, ale jest na tyle jasny ze delikatne odcięcie jest od sufituA teraz jaki macie kolor?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki jasno szary, ale jest na tyle jasny ze delikatne odcięcie jest od sufituA teraz jaki macie kolor?
Powiem szczerze mam bardzo ciemny szary na korytarzu do tego na ścianach mazaje i bez gładzi efekt swietny i tanim kosztem a z tesciami mieszkasz?Andżelika to modnie szary króluje na rynku. My mieliśmy robić malowanie ale chyba pójdziemy na wynajem.
Aha. Jezeli macie mozliwosc isc na stancje to idzcie sama bym poszłaZ ojcem
A czemu?Mamy ale moj maz nie chce
Wcale sie nie dziwię mieć a nie mieć te pieniądze to jest różnica. Ja też bym chciała się z tad wyprowadzić, bo brakuje Mi prywatności:/Bo jemu szkoda dać te 1000-1200 zł za wynajem