reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
No prosze a u nas zimno, bylismy u fryzjera i maly ryczal bardziej niz wczesniej, zamiast byc coraz to odwazniejszy to jest co raz to gorzej. Czekam na dzien kiedy mu przejdzie ten okres.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No prosze a u nas zimno, bylismy u fryzjera i maly ryczal bardziej niz wczesniej, zamiast byc coraz to odwazniejszy to jest co raz to gorzej. Czekam na dzien kiedy mu przejdzie ten okres.

Mój podobnie ma. Ale raptem 3 razy był.

A mój syn dziś ma pecha. Raz przyłożył o kant ściany, drugi raz o półkę trzeci raz poleciał do tyłu z platikowego krzesełka, boję się strasznie i jego główkę. Tak się splakalam, ze jej. I nie wiem czy to z mojejwiny, ze słabo go pilnuje..Ale przecież takich dzieci nie są się upilnowac:(

U nas jakos lagodnie przeszla.ta angina. Ja jedynie juz cala chora jestem bo w sobote ide na ur. I rocznicę slubu rodziców i na pewno znowu beda komentaze na temat mojego malego i ze go niancze za bardzo, ze on tylko mama i mama.. wrrr a jeszcze meza nie bedzie wiec i tak bede caly czas z nim. Wiadomo, jak to.inni najlepiej wiedza co jest dobre dla naszych dzieci.

U nas jakos lagodnie przeszla.ta angina. Ja jedynie juz cala chora jestem bo w sobote ide na ur. I rocznicę slubu rodziców i na pewno znowu beda komentaze na temat mojego malego i ze go niancze za bardzo, ze on tylko mama i mama.. wrrr a jeszcze meza nie bedzie wiec i tak bede caly czas z nim. Wiadomo, jak to.inni najlepiej wiedza co jest dobre dla naszych dzieci.

Ok ja mam identycznie. Mama mama i koniec. Przebrać mama kąpać mama karmić mama bawić się mama itd. Bratowa męża mnie uprzedzala, ze sama sobie szkodzą bo jak to stwierdziła że dziecko trzeba zostawiać na godzinę lub więcej i kogoś z rodziny, zeby takich sytuacji nie było. Miałam to w nosie a teraz sama z domu ruszyć się nie mogę.

reklama
Ja zostawialam, nawet jak mial 9 miesiecy poszlam do.pracy ale nie moglam patrzec jak bawia moje dziecko i robia z niego o.pol roku mlodsze dziecko.nie zdolne do robienia roznych rzeczy. Nie mam problemu z wyjsciem z domu ale jak zostaje u siebie w domu a jak.idziemy na impreze czy do restauracji to wiadomo ze najlepiej sie czuje z mama a nie ciotkami ktore widzi eaz na jakis czas. Po za tym oni jada na mnie ze on nie chce zostac nawet na chwilke sam. Jak ma zostac kiedy jest e m non stop z jim. Mam h jeden pokoj gdzie siedzimy razem, jak robie pranie czy cos to zaraz wola babcie bo on sie nie ma z kim bawic.. ale oni i tak tego nie rozumieja.

Do góry