reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Jestem, cześć dziewczyny:) andzelika ja rez sie czasem zastanawiam czy wiekszy problem jest we mnie czy w reszcie.. u nas dzis raz słońce raz chmury ale kałuże zaliczone :)
No i fajnie że dolaczylas tutaj:) wydaje mi się ze to jest tak pół na pół z tym wszystkim, z wychowaniem dzieci tutaj chyba każda ma takie doświadczenie z dzieciakami. ;)nie ma idealnych matek i wspaniałych dzieci. Każda strona ma coś za skórą :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andzelika a co do spania dzieciaków☺ bo widzę, że urwalam temat☺ mi córka przestala spac właśnie przed 2 urodzinami a synek cieszę się, że śpi bo nawet jak to jest 30 minut to jednak coś w tym czasie zrobię bez nerwów że coś na siebie wyleje i zwali☺

Andzelika a co do spania dzieciaków☺ bo widzę, że urwalam temat☺ mi córka przestala spac właśnie przed 2 urodzinami a synek cieszę się, że śpi bo nawet jak to jest 30 minut to jednak coś w tym czasie zrobię bez nerwów że coś na siebie wyleje i zwali☺
No mój teraz śpi i plackiem leżę. Wygodnie mi było jak syn w dzień nie spał, a zarazem to było tak gwałtowna zmiana że nie potrafiłam się ogarnąć do końca. U mnie najgorsze było to, ze jak coś robiłam to młody w tym czasie ogarnął temat z pilotami od telewizora i gad zaczął sam sobie włączać. Kto mu pokazał to nie wiem o i to afery są. Przychodził do kuchni bral sobie swoją przegryzke i siadal przed tv. A tylko mu wyłącz to afera. A z kontaktu bym wyłączyła i byłby spokój no ale niestety musi być podłączone bo zamontowalismy monitoring w Koło domu i siła rzeczy musi być włączone wtyczką.

Hej dziewczyny :) jakie plany na weekend? U mnie sloneczko swieci wiec zaraz idziemy na spacer :) chlop w pracy ale dzisiaj krocej bo do 20 a jutro ma wolne to razem spedzimy dzien :)

reklama
Do góry