reklama
G
goszczaca
Gość
Ja caly dzień na dworzu siedzę, z przerwą na drzemkę dla młodego. Niestety znowu powrócił do drzemek. W trakcie drzemki obiad zrobiłam pranie i dwa ciasta mąż wpadł na chwilę do domu zjadł 3/4 blachy ciasta bez obiadu i poleciał dalej:/
G
goszczaca
Gość
Tylko 2 h. Jak coś mam robić wstaje trochę wcześniej i w lodówce mam już prawie gotowe tzn.chodzi o ciasta. i z natury strasznie rozpedzona jestem, u mnie nie ma chwili lenistwa chyba że w nocy
G
goszczaca
Gość
Wiesz było i tak ze w ogóle nie spał, ale teraz to sam się pokłada w dzień. I dopiero mi zasnąłNo 2 h to ładnie pospi. Mój to tak śpi od 30 do 50 minut to już góra
G
goszczaca
Gość
No ja do najbliższych szkół mam tylko 4 km więc to wiele nie jest, a wolała bym syna oddać do miasta do przedszkola i szkółHej kinga30
andzelika87 u mnie podstawówka jest. Ale starszaki dojeżdżać muszą 10 km do gimnazjum.
Jak Wam mija dzisiejszy dzień? Cieplutko u mnie, a u Was?
Ja też tak mam i do tego cierpię na zespół niespokojnych rąkTylko 2 h. Jak coś mam robić wstaje trochę wcześniej i w lodówce mam już prawie gotowe tzn.chodzi o ciasta. i z natury strasznie rozpedzona jestem, u mnie nie ma chwili lenistwa chyba że w nocy
reklama
G
goszczaca
Gość
Na początku był tu wielkie wow, a teraz trochę ucichło niestetyCo tu taka cisza ? Gdzie się podziewacie?