reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga aż do 18:15? :szok: Wybieracie się gdzieś czy w domu pogościcie się?
Faith Najlepszego! :-)
Amelka właśnie do mnie przyszła z gilami w nosie. :dry:Z dwojga złego lepiej w tę stronę. :tak:
Hehe koralikowa.:-D Jak nikt kasy nie ma , jak wczoraj gdy wracaliśmy do domu po świątecznej gościnie ,to mało tego , że pod marketem parking cały zawalony autami, to do ronda korek był, bo auta wyjeżdżały z parkingu. Zator się okropny zrobił.:tak:
Jak chcesz to przyjedź do mnie. :-D
Ja tam lubię w domu , w ciepełku siedzieć i nigdzie się nie wybieramy. :tak:

reklama
justa a ja nie lubie,,w moim bloku debilni sasiedzi....

faith masz 234lata :szok::-D....no bo 13sta rocznica....18stki..hahhaa..zartuje..tak se tylko palnelam...:sorry2:..
e to ty mloda dupa....ja bede miala 14sta w tym roku w sierpniu....

Oj,oj,faktycznie zdrówka wszystkim chorowitkom życzę!
Faith - wszystkiego dobrego,zdrówka zwłaszcza;-)

Posiedziałabym sobie z kimś przy piwku czy winku i poplotkowałabym,a tu raz,że nie ma z kim,a dwa,że nie mogę:crazy:.Ale przyjdzie czas,że sobie odbiję,choćby przy lustrze:-D
Mam lenia dzisiaj,nawet obiadu porządnego nie ugotowałam,tak bym siedziała i siedziała przy kompie lub z pilotem w ręku.Książka odpada,bo bym usnęła.
Skończy się ta zima do cholewci czy nie??:no:Mam dość siedzenia w domu,samotności.Są dzieci,fakt,ale z nimi nie pogadam jak z dorosłymi.Nawet do ludzi wyjść nie można,bo zimnica i ludzi nie ma.A jak jest ciepło to chociaż z kimś na placu zabaw się poplotkuje....
Dzwonił A.Dziś ponoć nie da rady wrócić,bo dopłyną późnym wieczorem,ale z drugiej strony,mówił,że Polskę już widzi........:confused:..........czyżby leciał se w bambuko i chce mi niespodziankę zrobić?....Nie lubię niespodzianek :dry:
Idę kawki sobie zrobić,bezkofeinki,jak zwykle;-)

Koralikowa u nas tak samo jak Justa pisze pełno ludzi w sklepach bo są wyprzedaże:tak:a ludzie niby kasy nie maja:sorry2:
Justa do teściowej idziemy więc spoko:tak:;-)sklep czynny do 18 wiec tak muszę siedzieć:dry:może mnie wcześniej puszczą:rolleyes2:
faith:-D:-D:-D fajnie wyszło z tymi latkami:-Dczyli masz 31 lat?tak to ja rozumiem:-D:-p;-)
Ja narobiłam krokietów i już połowy nie ma

aguska ja tam nie chodze po sklepach....to nie wiem jak u mnie...

eko no moze bedzie niespodzianka...a ja ci powiem ze czesto siadam z piwkiem na BB i pije do kompa..heee

koralikowa, no to obie jestesmy młode dupy :D:D
aguska, przekichane do tej 18!!!:szok:
ekomama, spokojnie, jeszcze trochę i bedziesz mogła poszaleć :D
justa, szkoda, ze tego swieta nie obchodze...hahaha
my z M chcielismy gdzies wyjsc, ale na razie towarzystwo sie rozchorowalo, brat M robi sylwestra u siebie ( mieszka nad nami) wiec porazka, bo glosno bedzie jak cholera a dzieciaki beda bo moi rodzice ich beda pilnowac...no ale coz poradzic...
dzieciaki zasnely, mam nadzieje, ze nocka bedzie spokojna...a ja sie racze winkiem czerwonym...pyszne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry