reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

koralikowa, my tez jemy pijemy i leniuchjemy :D dzieciaki dzisiaj szybko padły :D:D
Amaliee, zdrówka dla Młodego!! Biedactwo, tak się męczy ;/
narzeczona brata M, urodziła wczoraj bliźniaczki :)...zrobiły psikusa bo miały się urodzić na poczatku lutego :D

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee zdrówka dla Adasia.
Witam w drugi dzień.
Dzisiaj dzień taty więc ja sama sobie wcinam i leniu****e ;-)

Echhhhhh jak ja wam zazdroszczę tego leniuchowania,jak narazie nawet nie śnię o tym:-(.Nawet jak A jest w domu to mama zawsze potrzebna:confused2:.
Cholernie chce mi się ciasta,jakiegoś makowca czy sernika czy kurczę jakiegokolwiek oby świątecznego i tak chodziłam dziś po kuchni i chodziłam i chodziłam,szukałam czegoś co mogłoby zastąpić te ciacho,ale nic nie znalazłam więc nasypałam sobie do miseczki trochę rodzynek,suszonych śliwek i jabłek,nerkowców i tak se zajadam teraz.Lepszy rydz:confused2:.

Amaliee i jak tam synek?

Faith - to niezły prezent na święta,lepszy od jakichkolwiek innych:-).To chyba "normalne",że bliźniaki rodzą się trochę wcześniej.....chyba.
Ja marzyłam o bliźniakach,z jednej strony bym zwariowała kompletnie z dwójką niemowlaków,ale z drugiej.....sama radość!
No,ale ma już parkę i niech tak zostanie:)

Hej
Juz prawie poswiatecznie.
Moj wlasnie wyjechal do pracy,bo szef prosil,ze ludzi nie ma.
No to 600km na dwa dni-w piatek w nocy wraca.

Amalie o rany,bidulek sie meczy,zdrowka dla niego.oby leki pomogly.

Faith wow blizniaczki ale prezent,super,gratuluje.

Dopijam piwko sama i czas chyba spac.

Hej!
Wpadam z kawką. Wszystko dziś już wraca do normalności :tak:. Po świętach zostały miłe wspomnienia, zdjęcia i kilogramy na + :dry:. Trzeba coś z tym zrobić ;-). Za kilka dni nowy rok.. jej jak to szybko zleciało :tak:. Dziś w tez planach wycieczka po sklepach, a mianowicie do media markt, bo promocja bez vat ;-).
Koralikowa, do pracy już czy wolne jeszcze masz?
Ameliee, zdrówka dla pociechy!
Bodzia, zadowolona ze świąt?
Wrublik, kochana jak miło!! Wpadaj do nas jak znajdziesz chwilkę :tak:
Faith, rzeczywiście się pośpieszyła :-), z jednej strony fajnie, że bliźniaki, bo odchowa i ma spokój :-p.
W ogóle okropna jest ta pogoda :dry:. Na plusie wczoraj 6 stopni, dziś już 8 :confused2:, mi coś od wczoraj z nosa leci, chyba spacerek po lesie wyszedł :cool:.
Spokojnego dnia!

hej

fancia hee ganiamy sie.bo reszta jeszcze jeee...

U mnie tez na plusie...leje jak z cebra....brzydko.

ja umylam hery,bo do miasta musze isc..

fancia ja do pracy 2.01.2013...w srode...

reklama
Do góry