reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduję się wieczorową porą...czytam na bieżąco, niestety od 2 dni moje chłopaki dają mi nieźle popalić i szczerze mówiąc, jak zasną to nie mam już sił i ochoty na nic...jakaś masakra!!

Życzę Wam spokojnej nocy :-)

reklama
ja sie tylko melduje
mili współczuje ale sie wam pogmatwało wszystko
Faith odpoczywaj w wolnej chwili
As hehehe dzieci na tym etapie sa takie śmieszne wyglądają jakby chcały zjeść dosłownie wszystko:-D na raz:-D fajne zdjęcia:tak:

Fanta jak po urodzinach małego?

ja szykuje sie do pracy miłego dnia

hej :)

As sliczne zdiecia :)

mnie naszło i przedwczoraj podrukowalam kilka aktualnych. zeby w ramki wstawić i babciom dac, bo nieposiadają swiezych zdiec wnuków :)

spac jak diabli sie chce. niema kto obiadu zrobić.. ;/

Renia kup ramki albno zrob...i wsadz foty i bedzie pod choinke prezent:)))

Faith zycze wytrwalosci.

As sliczna Karolka,,aaa ty po nocach nie spisz??

Amaliee oo bidulekk..

Ja po hosp i jest spoko,juz mam za soba i omowiona i luzik...

Witam z wieczora :-)
dzisiejszy dzionek trochę przyjemniejszy ( nie wliczając pogody....deszcz...deszcz...blee), akumulatory naładowane, na jak długo?...tego nie wiem :-)
dzieciaki były dziś u moich rodziców po poludniu, a w domu był błogi spokój...
As, zdjęcia świetne, młoda ma mistrza...hehe, widzę, że apetyt dopisuje, to dobrze :-)
Amaliee, biedaczek, trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał.
Koralikowa, dobry pomysł z tymi ramkami :-), dobrze, że masz już hosp za sobą :-)

Spokojnej nocy życzę
...a to moje małe mikołaje :-)

mini adas.pngmini dawid.png

Załączniki

• mikolaje.jpg
    mikolaje.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Witam z wieczora :-)
dzisiejszy dzionek trochę przyjemniejszy ( nie wliczając pogody....deszcz...deszcz...blee), akumulatory naładowane, na jak długo?...tego nie wiem :-)
dzieciaki były dziś u moich rodziców po poludniu, a w domu był błogi spokój...
As, zdjęcia świetne, młoda ma mistrza...hehe, widzę, że apetyt dopisuje, to dobrze :-)
Amaliee, biedaczek, trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał.
Koralikowa, dobry pomysł z tymi ramkami :-), dobrze, że masz już hosp za sobą :-)

Spokojnej nocy życzę
...a to moje małe mikołaje :-)

Zobacz załącznik 519254Zobacz załącznik 519255
śliczni :tak:

Kolejny obiadek BLW
duże kawałki wypluwam :-);-)

czas na kurczaka

pora na marchewkę

zjadłam prawie wszystko ,po tej stronie blatu ;-):-D:-D ,a po drugiej lepiej nie patrzeć :szok::szok::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry