reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hejka!
Witam się pod koniec tygodnia ;-). Normanie aż nie wierzę . Jestem pierwsza. Kawkę sobie siorbię. Tak włączyłam tv i oglądałam pogodę w dzień dobry tvn i normalnie nie wiem skąd oni te dane o pogodzie biorą. Dowiedziałam się, że mam temperaturę na plusie a nawet 7 stopni . Tak w ogóle od 3 dni mam -5 na termometrze . W sumie to nie mogę doczekać się już śniegu . Wczoraj nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć, bo w końcu wzięłam się za naukę . Co prawda na zmianę z fb ale chęci miałam szczere ;-).
Widzę, że za dużo nie pisałyście ostatnio.
Witam nową mamę Faith.
Atfk, zdrówka dla córci życzę
Bodzinka, fachowiec dziś był czy będzie dopiero?
Aguska, coś Ty taka zalatana?
Ameliee, zdrówka kochana. Mały się już wykurował?
Renata, i co się chwalisz?a na fb wrzuciłaś? zaraz ocenimy
As,śliczne zdjęcia . Karolinka ma 6 miesięcy i ją do chodzika już wkładasz?
Wiktoria, udanego zakuwania
Różyczk@, pojawiłaś się . Zdrowi jesteście?
Witam się pod koniec tygodnia ;-). Normanie aż nie wierzę . Jestem pierwsza. Kawkę sobie siorbię. Tak włączyłam tv i oglądałam pogodę w dzień dobry tvn i normalnie nie wiem skąd oni te dane o pogodzie biorą. Dowiedziałam się, że mam temperaturę na plusie a nawet 7 stopni . Tak w ogóle od 3 dni mam -5 na termometrze . W sumie to nie mogę doczekać się już śniegu . Wczoraj nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć, bo w końcu wzięłam się za naukę . Co prawda na zmianę z fb ale chęci miałam szczere ;-).
Widzę, że za dużo nie pisałyście ostatnio.
Witam nową mamę Faith.
Atfk, zdrówka dla córci życzę
Bodzinka, fachowiec dziś był czy będzie dopiero?
Aguska, coś Ty taka zalatana?
Ameliee, zdrówka kochana. Mały się już wykurował?
Renata, i co się chwalisz?a na fb wrzuciłaś? zaraz ocenimy
As,śliczne zdjęcia . Karolinka ma 6 miesięcy i ją do chodzika już wkładasz?
Wiktoria, udanego zakuwania
Różyczk@, pojawiłaś się . Zdrowi jesteście?
dzien dobry!!!
mamy prawie weekend:-):-):-)!!
zaprowadziłam dzieciaczki do szkoły,mężuś w pracy a ja zjadłam śniadanko i wpadam do was!
as ale Karolinka rośnie...z każdym zdjęciem coraz większa panna!!rozbrajają mnie zdjęia z tymi nóżkami w bużce...to sie nazywa kondycja hahha
aguska dawaj dawaj na kawulca
faith witaj
renata dobre foto to podstawa poprawienia nastroju!
ja tez czerpię niezwykłą radochę z fotek...tyle ze ja stoję po drugiej stronie obiektywu:-)
fotografia to moja miłość...zaraz po dzieciach,mężu i kocie
co slychać??
któras chetna na kawke;-)?
mamy prawie weekend:-):-):-)!!
zaprowadziłam dzieciaczki do szkoły,mężuś w pracy a ja zjadłam śniadanko i wpadam do was!
as ale Karolinka rośnie...z każdym zdjęciem coraz większa panna!!rozbrajają mnie zdjęia z tymi nóżkami w bużce...to sie nazywa kondycja hahha
aguska dawaj dawaj na kawulca
faith witaj
renata dobre foto to podstawa poprawienia nastroju!
ja tez czerpię niezwykłą radochę z fotek...tyle ze ja stoję po drugiej stronie obiektywu:-)
fotografia to moja miłość...zaraz po dzieciach,mężu i kocie
co slychać??
któras chetna na kawke;-)?
aguska2017
Fanka BB :)
No i wreszcie mogę usiąść w ciszy i spokoju
wczoraj m był w domu to mnie tylko wkurzał
mały w przedszkolu w ogóle dziś wchodzimy na sale a tam 8 dzieci jeden chłopczyk jeszcze oprócz mojego i same dziewczynkito Bartek ma dzisiaj branie
ja coś ostatnio zabiegana jestem ale tak szczerze to za wiele nie robie nie wiem jakoś czas mi umyka kurcze dziś już piątek
wczoraj byliśmy na wizycie u alergologa mały ma stwierdzoną astme oskrzelowa ale nie jest źle bo wystarcza te leki co ma bez sterydów
atfk ja też uwielbiam zdjęcia i robić i oglądać a od jakiegoś czasu przełamałam się i pozwalam sobie robićja niestety nie mam fajnego aparatu póki co funduszy brak na taka zabawke ale kiedyś w przyszłości sobie kupie
Fanta kiedyś cię pytałam czy macie znowu pieska?tego ze schroniska?u mnie dziś -1 ale jest w miarę oprócz mgłyja tam za śniegiem póki co nie tęsknię jak dla mnie może spaść za miesiąc na święta:-)
Renata dawaj fotke;-)
As fajniutkie zdjęcia:-)
mały w przedszkolu w ogóle dziś wchodzimy na sale a tam 8 dzieci jeden chłopczyk jeszcze oprócz mojego i same dziewczynkito Bartek ma dzisiaj branie
ja coś ostatnio zabiegana jestem ale tak szczerze to za wiele nie robie nie wiem jakoś czas mi umyka kurcze dziś już piątek
wczoraj byliśmy na wizycie u alergologa mały ma stwierdzoną astme oskrzelowa ale nie jest źle bo wystarcza te leki co ma bez sterydów
atfk ja też uwielbiam zdjęcia i robić i oglądać a od jakiegoś czasu przełamałam się i pozwalam sobie robićja niestety nie mam fajnego aparatu póki co funduszy brak na taka zabawke ale kiedyś w przyszłości sobie kupie
Fanta kiedyś cię pytałam czy macie znowu pieska?tego ze schroniska?u mnie dziś -1 ale jest w miarę oprócz mgłyja tam za śniegiem póki co nie tęsknię jak dla mnie może spaść za miesiąc na święta:-)
Renata dawaj fotke;-)
aguska ja własnie tez szukam alergologa dla mojej Kai bo ma kiepskie wyniki i byc może to alergiczne,póki co wizytę mam na 25 lutego...szukam dalej
co do sprzętu foto to ja dostałam w zeszłym roku na okrągłe 30 urodziny od męża aparat marzeń...i jestem zachwycona!uwielbiam go i spisuje sie na medal!!
dzzieciaczki chorują...to braki w grupach;-)
co do sprzętu foto to ja dostałam w zeszłym roku na okrągłe 30 urodziny od męża aparat marzeń...i jestem zachwycona!uwielbiam go i spisuje sie na medal!!
dzzieciaczki chorują...to braki w grupach;-)
dzieńdoberek !!!
dzięki za pochwały małej .Dla mnie też jest śliczna
fanta to nie chodzik tylko skoczek i on nie obciąża stawów .;-)
chorującym zdrówka życzę
Zajrzę do Was wieczorkiem może ,bo teraz do pracy jadę ,a po południu z młodym na angielski ,więc cały dzień rozwalony na maxa...
chorującym zdrówka życzę
Zajrzę do Was wieczorkiem może ,bo teraz do pracy jadę ,a po południu z młodym na angielski ,więc cały dzień rozwalony na maxa...
Faith
Aktywna w BB
I ja się melduję :-)
fanta20062, co do śniegu, to zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać.
atfk, ja chętnie wypiję kawkę, co do zdjęć też bardzo lubię robić moim chłopakom, muszę mieć co wklejać do albumów, w końcu pamiątki muszą być. Poza tym dobry aparat to duża zaleta :-)
As76, mała śliczna :-)
Aguska2017, mały w przedszkolu, fajnie masz...Adasia nie przyjęli, bo rocznik 2010, więc czekamy do przyszłego roku.
Dobrze, że leki wystarczą i nie trzeba będzie młodego faszerować sterydami.
Dawid usnął, Adamos ogląda bajkę, chwilka spokoju i kawaaaaa...jakiś senny dzień dzisiaj.
A oto moje chłopaki :-)
atfk, ja chętnie wypiję kawkę, co do zdjęć też bardzo lubię robić moim chłopakom, muszę mieć co wklejać do albumów, w końcu pamiątki muszą być. Poza tym dobry aparat to duża zaleta :-)
Aguska2017, mały w przedszkolu, fajnie masz...Adasia nie przyjęli, bo rocznik 2010, więc czekamy do przyszłego roku.
Dawid usnął, Adamos ogląda bajkę, chwilka spokoju i kawaaaaa...jakiś senny dzień dzisiaj.
faith ale fajowych i przystojnych masz tych chłopaków i jak fajnie wystrojeni...w jednych barwach:-)
byłam u mamy-wrócilam,teraz obiadek podszykuje!
dzis idziemy na 10 rocznice slubu do znajomych, jutro planujemy jechać z przyjaciółmi i naszymi pociechami do kina- Filip chce na Asterix a Kajulka na Nemo wiec jakos sie podzielimy!jutro fajne popołudnie na pewno będzie!
pogoda iście depresyjna...ciemno i zimno!
dzis idziemy na 10 rocznice slubu do znajomych, jutro planujemy jechać z przyjaciółmi i naszymi pociechami do kina- Filip chce na Asterix a Kajulka na Nemo wiec jakos sie podzielimy!jutro fajne popołudnie na pewno będzie!
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Aguska, pisała na fb przecież . Na innym wątku pokazywałam zdjęcie <nadrobić musisz p&p>;-). Gdzieś już też wspominałam, że mamy psiaka, chyba na zamkniętym . Oj ciotka nadrabiaj teraz . Niestety dziś już piątek, ja jutro mam uczelnię i już myślę co by tu zrobić, żeby w niedzielę nie pójść .No i wreszcie mogę usiąść w ciszy i spokoju
Renata dawaj fotke;-)
Wróciłaś już do pracy czy tylko w odwiedzinki wpadasz z Karolinką. Właśnie zdziwiona byłam, że Ty i chodzik.... coś mi nie pasowało .dzieńdoberek !!!
chorującym zdrówka życzę
fajne chłopaki ;-) i extra wyglądają w tym samym . Ja sobie robię kawkę mrożoną ;-)I ja się melduję :-)
Zobacz załącznik 515858
ja tam obiadek już ugotowałam póki co zupkę żeby chłopaki na weekend bez obiadu nie zostali, a zaraz się biorę za drugie danie ;-). ej tam zaraz ciemno, u mnie mgliście ... dlatego wolę śnieg niż takie nie wiadomo co ;-)faith ale fajowych i przystojnych masz tych chłopaków i jak fajnie wystrojeni...w jednych barwach:-)
reklama
heja zaraz do fryzjera podązam podciąc te kudly bo za grom ulozyc sie nie chcą ;/ albo sterczą jakby mnie prąd poraził albo ulizane jakbym litr tluszczu wsmarowala ;/
a zdiecie wstawie moze jak zeskanuje
Faith cudni faceci
a zdiecie wstawie moze jak zeskanuje
Faith cudni faceci
Podziel się: