reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka!
Witam się pod koniec tygodnia ;-). Normanie aż nie wierzę :szok::szok::szok:. Jestem pierwsza:-D. Kawkę sobie siorbię. Tak włączyłam tv i oglądałam pogodę w dzień dobry tvn i normalnie nie wiem skąd oni te dane o pogodzie biorą. Dowiedziałam się, że mam temperaturę na plusie a nawet 7 stopni :-p. Tak w ogóle od 3 dni mam -5 na termometrze :dry:. W sumie to nie mogę doczekać się już śniegu :tak:. Wczoraj nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć, bo w końcu wzięłam się za naukę :rofl2:. Co prawda na zmianę z fb ale chęci miałam szczere :tak:;-).
Widzę, że za dużo nie pisałyście ostatnio.
Witam nową mamę Faith.
Atfk, zdrówka dla córci życzę :tak:
Bodzinka, fachowiec dziś był czy będzie dopiero?
Aguska,
coś Ty taka zalatana? :-p
Ameliee,
zdrówka kochana. Mały się już wykurował?
Renata, :-D:-D i co się chwalisz?a na fb wrzuciłaś? zaraz ocenimy :-D :-p
As,
śliczne zdjęcia :tak:. Karolinka ma 6 miesięcy i ją do chodzika już wkładasz? :szok:
Wiktoria, udanego zakuwania :tak:
Różyczk@, pojawiłaś się :-D. Zdrowi jesteście?

dzien dobry!!!
mamy prawie weekend:-):-):-)!!
zaprowadziłam dzieciaczki do szkoły,mężuś w pracy a ja zjadłam śniadanko i wpadam do was!
as ale Karolinka rośnie...z każdym zdjęciem coraz większa panna!!rozbrajają mnie zdjęia z tymi nóżkami w bużce...to sie nazywa kondycja hahha:-D:-D
aguska dawaj dawaj na kawulca:happy:
faith witaj
renata dobre foto to podstawa:-D:-D:-D poprawienia nastroju!
ja tez czerpię niezwykłą radochę z fotek...tyle ze ja stoję po drugiej stronie obiektywu:-)
fotografia to moja miłość...zaraz po dzieciach,mężu i kocie:-D

co slychać??
któras chetna na kawke;-)?

No i wreszcie mogę usiąść w ciszy i spokoju:-D
wczoraj m był w domu to mnie tylko wkurzał:sorry2:
mały w przedszkolu w ogóle dziś wchodzimy na sale a tam 8 dzieci:szok: jeden chłopczyk jeszcze oprócz mojego i same dziewczynki:-Dto Bartek ma dzisiaj branie:-D:-p
ja coś ostatnio zabiegana jestem ale tak szczerze to za wiele nie robie:-D nie wiem jakoś czas mi umyka kurcze dziś już piątek:szok:
wczoraj byliśmy na wizycie u alergologa mały ma stwierdzoną astme oskrzelowa ale nie jest źle bo wystarcza te leki co ma bez sterydów:tak:
atfk ja też uwielbiam zdjęcia i robić i oglądać a od jakiegoś czasu przełamałam się i pozwalam sobie robić:tak::-Dja niestety nie mam fajnego aparatu póki co funduszy brak na taka zabawke ale kiedyś w przyszłości sobie kupie:tak:
Fanta kiedyś cię pytałam czy macie znowu pieska?tego ze schroniska?u mnie dziś -1 ale jest w miarę oprócz mgły:sorry2:ja tam za śniegiem póki co nie tęsknię jak dla mnie może spaść za miesiąc na święta:tak::-)
Renata dawaj fotke;-)
As fajniutkie zdjęcia:-)

aguska ja własnie tez szukam alergologa dla mojej Kai bo ma kiepskie wyniki i byc może to alergiczne,póki co wizytę mam na 25 lutego:szok:...szukam dalej
co do sprzętu foto to ja dostałam w zeszłym roku na okrągłe 30:szok::-D urodziny od męża aparat marzeń:laugh2:...i jestem zachwycona:rofl2:!uwielbiam go i spisuje sie na medal!!

dzzieciaczki chorują...to braki w grupach;-)

dzieńdoberek !!!

dzięki za pochwały małej .Dla mnie też jest śliczna :zawstydzona/y::-D:-D
fanta to nie chodzik tylko skoczek i on nie obciąża stawów .;-)

chorującym zdrówka życzę
Zajrzę do Was wieczorkiem może ,bo teraz do pracy jadę ,a po południu z młodym na angielski ,więc cały dzień rozwalony na maxa...

I ja się melduję :-)

fanta20062, co do śniegu, to zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać.
atfk, ja chętnie wypiję kawkę, co do zdjęć też bardzo lubię robić moim chłopakom, muszę mieć co wklejać do albumów, w końcu pamiątki muszą być. Poza tym dobry aparat to duża zaleta :-)
As76, mała śliczna :-)
Aguska2017, mały w przedszkolu, fajnie masz...Adasia nie przyjęli, bo rocznik 2010, więc czekamy do przyszłego roku.
Dobrze, że leki wystarczą i nie trzeba będzie młodego faszerować sterydami.

Dawid usnął, Adamos ogląda bajkę, chwilka spokoju i kawaaaaa...jakiś senny dzień dzisiaj.
A oto moje chłopaki :-)

bąki.jpg

faith ale fajowych i przystojnych masz tych chłopaków:-D i jak fajnie wystrojeni...w jednych barwach:-)

byłam u mamy-wrócilam,teraz obiadek podszykuje!
dzis idziemy na 10 rocznice slubu do znajomych:rofl2:, jutro planujemy jechać z przyjaciółmi i naszymi pociechami do kina- Filip chce na Asterix a Kajulka na Nemo wiec jakos sie podzielimy!jutro fajne popołudnie na pewno będzie!
pogoda iście depresyjna:baffled:...ciemno i zimno!

No i wreszcie mogę usiąść w ciszy i spokoju:-D
wczoraj m był w domu to mnie tylko wkurzał:sorry2:
mały w przedszkolu w ogóle dziś wchodzimy na sale a tam 8 dzieci:szok: jeden chłopczyk jeszcze oprócz mojego i same dziewczynki:-Dto Bartek ma dzisiaj branie:-D:-p
ja coś ostatnio zabiegana jestem ale tak szczerze to za wiele nie robie:-D nie wiem jakoś czas mi umyka kurcze dziś już piątek:szok:
wczoraj byliśmy na wizycie u alergologa mały ma stwierdzoną astme oskrzelowa ale nie jest źle bo wystarcza te leki co ma bez sterydów:tak:
atfk ja też uwielbiam zdjęcia i robić i oglądać a od jakiegoś czasu przełamałam się i pozwalam sobie robić:tak::-Dja niestety nie mam fajnego aparatu póki co funduszy brak na taka zabawke ale kiedyś w przyszłości sobie kupie:tak:
Fanta kiedyś cię pytałam czy macie znowu pieska?tego ze schroniska?u mnie dziś -1 ale jest w miarę oprócz mgły:sorry2:ja tam za śniegiem póki co nie tęsknię jak dla mnie może spaść za miesiąc na święta:tak::-)
Renata dawaj fotke;-)
As fajniutkie zdjęcia:-)
Aguska, pisała na fb przecież :tak:. Na innym wątku pokazywałam zdjęcie <nadrobić musisz p&p>;-). Gdzieś już też wspominałam, że mamy psiaka, chyba na zamkniętym :-p. Oj ciotka nadrabiaj teraz :-D. Niestety dziś już piątek, ja jutro mam uczelnię i już myślę co by tu zrobić, żeby w niedzielę nie pójść :zawstydzona/y:.

dzieńdoberek !!!

dzięki za pochwały małej .Dla mnie też jest śliczna :zawstydzona/y::-D:-D
fanta to nie chodzik tylko skoczek i on nie obciąża stawów .;-)

chorującym zdrówka życzę
Zajrzę do Was wieczorkiem może ,bo teraz do pracy jadę ,a po południu z młodym na angielski ,więc cały dzień rozwalony na maxa...
Wróciłaś już do pracy czy tylko w odwiedzinki wpadasz z Karolinką. Właśnie zdziwiona byłam, że Ty i chodzik.... coś mi nie pasowało :-D.
I ja się melduję :-)

fanta20062, co do śniegu, to zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać.
atfk, ja chętnie wypiję kawkę, co do zdjęć też bardzo lubię robić moim chłopakom, muszę mieć co wklejać do albumów, w końcu pamiątki muszą być. Poza tym dobry aparat to duża zaleta :-)
As76, mała śliczna :-)
Aguska2017, mały w przedszkolu, fajnie masz...Adasia nie przyjęli, bo rocznik 2010, więc czekamy do przyszłego roku.
Dobrze, że leki wystarczą i nie trzeba będzie młodego faszerować sterydami.

Dawid usnął, Adamos ogląda bajkę, chwilka spokoju i kawaaaaa...jakiś senny dzień dzisiaj.
A oto moje chłopaki :-)

Zobacz załącznik 515858
fajne chłopaki ;-) i extra wyglądają w tym samym :-D. Ja sobie robię kawkę mrożoną ;-)

faith ale fajowych i przystojnych masz tych chłopaków:-D i jak fajnie wystrojeni...w jednych barwach:-)

byłam u mamy-wrócilam,teraz obiadek podszykuje!
dzis idziemy na 10 rocznice slubu do znajomych:rofl2:, jutro planujemy jechać z przyjaciółmi i naszymi pociechami do kina- Filip chce na Asterix a Kajulka na Nemo wiec jakos sie podzielimy!jutro fajne popołudnie na pewno będzie!
pogoda iście depresyjna:baffled:...ciemno i zimno!
ja tam obiadek już ugotowałam póki co zupkę żeby chłopaki na weekend bez obiadu nie zostali, a zaraz się biorę za drugie danie ;-). ej tam zaraz ciemno, u mnie mgliście :dry:... dlatego wolę śnieg niż takie nie wiadomo co ;-)

reklama
heja :) zaraz do fryzjera podązam :) podciąc te kudly bo za grom ulozyc sie nie chcą ;/ albo sterczą jakby mnie prąd poraził albo ulizane jakbym litr tluszczu wsmarowala ;/

a zdiecie wstawie moze :D jak zeskanuje :)

Faith cudni faceci :)

Do góry