reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Amaliee sto lat dla młodego:))))))
I jak imprezka,a jak mama?? wypowiedz sie...

Faith taa,,pospalam troszku.....moja mama miala dzieci us iebie do dzisiaj..

Bodzia no to dekapuj sie...hee ja w skrocie pisze...

lena hej..gdzie bylas tyle czasu,zajeta???

Tez musze zrobic w tyg kawe amalie:)) mam na gg,,wiec w archiwum bedzie...

reklama
Zobacz załącznik 516444o taka o ładna ja w dowodzie bede :)

heja wieczornie :)

O w poludnie znowu mial temperature ;/ oby to tylko 3 dniowka byla. bo za dwa tygodnie mamy testy alerg. wypadaloby zeby zdrowy byl.

Amelie najlepszego dla Adasia :) i fajnie ze chlopak mial impreze urodzinową :)

Sie dekupowałam :-p
Świeczniki się suszą ;-)
319090_296139170503077_1028264743_n.jpg

heja porannieF pojechal z Ł na przystanek, O zostal w domu. Chociaz juz choroby nie widac, ale znająć zycie jakbym go dziś puscila to by dzwonili ze on ma temperature. i jak bym dotarla po O do p-la? skoro tedy autobusy nie jezdzą.? a 2,5 km niesc go na rekach to mi sie nie usmiecha..;/ wiec dziś ma wolne.

ja czuje ze zdycham. doslownie azdycham, bo to nawet nie umieranie ;/ boli mi brzuch, boli mi glowa, do tego moj "przyjaciel" hemoroid sie obudził ;/ obym do srody ozdrowiala, bo z F do alergologa jade i wypadaloby gdybym jak zwloki sie nie prezentowala ;/

A wczoraj po poludniu tescie przyjechali naszym domem sie pozachwycac :D posiedzieli, obiad zjedli, pogadali i pojechali Oskar ofkors kultura pelna geba. tesciowa ledwie kawe wypila a on " mamo a oni dlugo jeszcze bedą siedzieli?" z takim wyrzutem ze po co siedzą :D hahahahahaha

dzień doberek!!!
ale zgnilizna na dworze...:szok:
własnie wróciłam od mamy - byłam jej kolejny zastrzyk dac..ehh
miała któras z Was do czynienia z rwą kulszową???ile to dziadostwo może trzymać:angry:
dzieciaczki w szkole, mąż w pracy a ja z kawką!obiadek wstawiłam i mam chwilkę.
dziś zebranie mam w szkole;-)
sobotni wypad do kina jednak na asterixa - Kaja poszła z chłopakami i po paru minutach pytała czy długo jeszcze:szok::-D hahaha sam film ujdzie..ale bywały lepsze i bardziej smieszne dla dzieci:rofl2:
renata ale sie mlody udał..hihihih:tak::tak::tak:
zdrowiej tam!!!i to szybko!
foto super!!jaka Pani poważna!!!;-)
bodzinka kolczyki urocze...aż mi sie świąt zachciało:-D
aguska witaj!!jestes?
co dobrego?
lena zapracowana..:happy: kobietko witaj!!

reklama
atfk ja dziś mam dużo do roboty w domu a co mi sie chce ... ale częśc już zrobiłam zostało mi tylko znienawidzone przeze mnie zmywanie:sorry:nie cierpię zmywać! a że nie posiadam zmywarki to muszę na ręcznym jechać:sorry:
zaraz jeszcze klatke muszę sprzątnąć bo moja kolej żeby sąsiadki nie gadały:-p
u nas na dworze też okropnie aż nic sie nie chce

Do góry