reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Amaliee sto lat dla młodego:))))))
I jak imprezka,a jak mama?? wypowiedz sie...

Faith taa,,pospalam troszku.....moja mama miala dzieci us iebie do dzisiaj..

Bodzia no to dekapuj sie...hee ja w skrocie pisze...

lena hej..gdzie bylas tyle czasu,zajeta???

Tez musze zrobic w tyg kawe amalie:)) mam na gg,,wiec w archiwum bedzie...

reklama
Zobacz załącznik 516444o taka o ładna ja w dowodzie bede :)

heja wieczornie :)

O w poludnie znowu mial temperature ;/ oby to tylko 3 dniowka byla. bo za dwa tygodnie mamy testy alerg. wypadaloby zeby zdrowy byl.

Amelie najlepszego dla Adasia :) i fajnie ze chlopak mial impreze urodzinową :)

Sie dekupowałam :-p
Świeczniki się suszą ;-)
319090_296139170503077_1028264743_n.jpg

heja porannieF pojechal z Ł na przystanek, O zostal w domu. Chociaz juz choroby nie widac, ale znająć zycie jakbym go dziś puscila to by dzwonili ze on ma temperature. i jak bym dotarla po O do p-la? skoro tedy autobusy nie jezdzą.? a 2,5 km niesc go na rekach to mi sie nie usmiecha..;/ wiec dziś ma wolne.

ja czuje ze zdycham. doslownie azdycham, bo to nawet nie umieranie ;/ boli mi brzuch, boli mi glowa, do tego moj "przyjaciel" hemoroid sie obudził ;/ obym do srody ozdrowiala, bo z F do alergologa jade i wypadaloby gdybym jak zwloki sie nie prezentowala ;/

A wczoraj po poludniu tescie przyjechali naszym domem sie pozachwycac :D posiedzieli, obiad zjedli, pogadali i pojechali Oskar ofkors kultura pelna geba. tesciowa ledwie kawe wypila a on " mamo a oni dlugo jeszcze bedą siedzieli?" z takim wyrzutem ze po co siedzą :D hahahahahaha

dzień doberek!!!
ale zgnilizna na dworze...:szok:
własnie wróciłam od mamy - byłam jej kolejny zastrzyk dac..ehh
miała któras z Was do czynienia z rwą kulszową???ile to dziadostwo może trzymać:angry:
dzieciaczki w szkole, mąż w pracy a ja z kawką!obiadek wstawiłam i mam chwilkę.
dziś zebranie mam w szkole;-)
sobotni wypad do kina jednak na asterixa - Kaja poszła z chłopakami i po paru minutach pytała czy długo jeszcze:szok::-D hahaha sam film ujdzie..ale bywały lepsze i bardziej smieszne dla dzieci:rofl2:
renata ale sie mlody udał..hihihih:tak::tak::tak:
zdrowiej tam!!!i to szybko!
foto super!!jaka Pani poważna!!!;-)
bodzinka kolczyki urocze...aż mi sie świąt zachciało:-D
aguska witaj!!jestes?
co dobrego?
lena zapracowana..:happy: kobietko witaj!!

reklama
atfk ja dziś mam dużo do roboty w domu a co mi sie chce ... ale częśc już zrobiłam zostało mi tylko znienawidzone przeze mnie zmywanie:sorry:nie cierpię zmywać! a że nie posiadam zmywarki to muszę na ręcznym jechać:sorry:
zaraz jeszcze klatke muszę sprzątnąć bo moja kolej żeby sąsiadki nie gadały:-p
u nas na dworze też okropnie aż nic sie nie chce

Do góry