reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fanta Dudka zabieracie?
Pierogów wczoraj się narobiłam. :tak:
Aga 3? :szok: Ale nie mieszasz? :-D Moja jajecznicę lubi. :tak:
Asieńka z tych na DVD bajek to moja Barbie wszystkie kocha. :tak:

Skończyłam matmę z Julią , zabieramy się za przyrodę. Jutro Julia kończy zajęcia o 14. 15. :szok: Ma 7 godzin.:szok: Ale plan. :no:

Edit:

:-D:-D Mamuśki leję normalnie. :-D
Julia w ćwiczeniówce od przyrody miała narysowaną świeczkę i podpisany rysunek : tylko pod opieką dorosłych ,oraz lornetkę i słońce , podpisane : nie patrz wprost na słońce, możesz stracić wzrok.
Kazali wyciągnąć wnioski i napisać w dwóch zdaniach.
Proszę Kacpra: " Kacper , pomóż no Julce napisać, bo ty to już miałeś". Kacper czyta, czyta, przygląda się , skupia ,po czym mówi : "Pisz Julka! Nie można bawić się ogniem, bo w nocy można się zsikać" . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
justa mieszam:-Dja lubię słodkie:tak:
Fanta miłego pakowania;-)
A o to co z moim synkiem zrobiliśmy:-) miało być autko ale mały wołał ijo ijo więc to chyba straż pożarna:-Dzdjęcia marnej jakości bo z telefonu ale chyba oki widać
Oczywiście daszek już jest w częściach:-D

Asienka mały ma długopis i rysuje po nim swoje arcydzieła jak będzie troche straszy to zrobię mu takie ładne autko już pokolorowane farbkami ale póki co to on zaraz niszczy wszystko:-D

Hej..
Dotarłam wymęczona na maksa..Za spanie przy dziecku 6 zeta...Jedzenie w sklepiku koszmarnie drogie!!! a ja pojechałam z dwoma kanapkami dla mnie...Jedzeniowe porcje dla dzieci...nawet nasze grudniaki by nie pojadły.....
mial przy okazji wycinany trzeci migdał, bo mu nie zaniknął i to tez mogło powodować problemy ze słuchem. Był mocno przerośniety. Dren ma w prawym uchu, lewe suche i słyszy dobrze. ok. 13 go przywiezli wybudzonego ale zamulonego, spal do 15 i od 15 mógł juz pić. o 17 bawił się z 9 miesięcznym kolegą
wink2.gif
a o 18 latał już po całym oddziale!!!
Ale wszycy byli nim zachwyceni, że taki rezolutny i kontaktowy i, ze taki opiekuńczy do dzieci szczególnie młodszych. latałam pod sufitem
p.gif

Ostatnia edycja:
Witam,
Wrocilam po 15 pogrzebu, glowa mi peka bo wstalam o 5 i do 16 nie jadlam do tego sie naplakalam i bol glowy gotowy. U nas tak goraco ze gotowalam sie w bluzce z krotkim rekawem, wczoraj bylo tak samo:-D
Aguska moj w takich cuadch z pudla moglby siedziec godzinami:-Dostanio wszedl w taka mala skrzyneczke, jakims cudem usiadl tam po turecku i plakal bo wyjsc nie mogl. Co do Bartka to moge sie wymienic, moj tez jest mega podly wiec nie wiem czy zechcesz:tak:zdrowka zycze
Justa, udane masz dzieciaki;-)
Renata jak Oskar?
Bodzianka zdrowka dla synka:tak:

Justa co do kurator sama nim jestem:)
Zawiozłam Gaję do teściów na wioskę...ale ma raj:)
Stwierdziłam ze w drodze powrotnej zajade do chrzestnej Gai na kawę:-)Ona do mnie pij szybko kawe jedziemy zobaczyc na grzyby i co????????wróciłam z 2,5 wiadra grzybów takich 5 l....a miałam się uczy ustawy:)teraz będę siedziała do północy!!:tak:
Aguska super pojazd:)
Bodzinka to chyba nie było tragicznie w szpitalu??Wazne, że mały nie ma traumy!
A gdzie jest Beata, Ael i reszta??Czy w ogóle ma ktoś kontakt z Joanną, Dowiklą i innymi>???

Witajcie, wybaczcie że tylko wpadam tak od czasu do czasu ale chce skończyć ten przedpokój i się wziąć za sprzątanie domu z grubsza :tak: jutro albo w sobotę jedziemy z Kubą do moich rodziców bo jarmark będzie a muszę Kubie spodnie kupić bo coś wszystko za małe już :sorry: pogoda się trochę poprawiła więc na dwór sobie chodzimy, ale dzisiaj siedzimy w domu :tak: zaraz idę się wykąpać pościelę łóżko i się kładę :-) mam ochotę na pizze ale się tym nie najem więc zrobię sobie mega buły hehe ;-) jutro muszę się wziąć za mycie farby z podłogi bo czerwono jak nie wiem hehe, pół dnia mi to chyba zajmie :sorry: idę bo kiszki marsza grają :tak: jak się uporam z przedpokojem to będę częściej wpadać :tak:

reklama
Bodzia uhhh, kamień z serca.
Anula bardzo ci współczuję. Nienawidzę pogrzebów. :no::-(
[*] dla wujka.
Lena, Beata jest pod Tobą. :-D
Ael polubiła FB. :sorry:
Joanna dawno się nie odzywała. Natłok obowiązków, dorastające dzieci...
Z Dowiklą i " innymi staruszkami" ja i Beatka mamy kontakt.:-D Pozdrowić je?:-D

Naleśników z dżemem jabłkowym i bitą śmietaną nasmażyłam. Bebzol mi pęka. :cool2: Idę rumianku sobie zaparzyć. :confused2:

Do góry