reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No u nas też Mati moment po pierwszej dawce. Odżył jak ta lala. Zastanawia mnie tylko ta diagnoza. Teraz język ma normalny a wysypka pojawiła się coś koło 24.00 a zniknęła około 15.00:eek:

reklama
krolcia ja ci nie pomoge:no: bo nie mam pojęcia jak wygląda szkarlatyna:sorry:

hej my pól dnia spędziliśmy u teściowej
mały troche na dwórku pobiegał ale teraz to już zimno sie zrobiło przez wiatr
od jutra rana jestem z wami a teraz życze spokojnej niedzielki;-)

czesc dziewczyny
daaawno nie pisałam ale nie wiem czy dam rade bo nie siedzę już w domu od jakiegoś czasu a pracuję... nie mam czasu na bb tak jak kiedyś niestety

pozdrawiam was
u nas etap starań o drugie..:)
Najlepszego w tym roku!

własnie wyszła z kawki odemnie kolezanka z pracy:)dosc ze widzimy sie codziennie to jeszcze przyjechała na kawkę;)
troche pogadałysmy zaraz ide kąpać |Gaje i kłaść spac:)no i dokańczam moje firanki\;)

Justa- proszę o usunięcie poprzedniego konta/nicku;-)

Dziewczyny, nie nadrobię Was i nie odpiszę, bo jestem chora:-( Leżę cały dzień w łóżku z gorączką, wstałam tylko pocztę sprawdzić;-)

reklama
Do góry