reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No u nas też Mati moment po pierwszej dawce. Odżył jak ta lala. Zastanawia mnie tylko ta diagnoza. Teraz język ma normalny a wysypka pojawiła się coś koło 24.00 a zniknęła około 15.00:eek:

reklama
krolcia ja ci nie pomoge:no: bo nie mam pojęcia jak wygląda szkarlatyna:sorry:

hej my pól dnia spędziliśmy u teściowej
mały troche na dwórku pobiegał ale teraz to już zimno sie zrobiło przez wiatr
od jutra rana jestem z wami a teraz życze spokojnej niedzielki;-)

czesc dziewczyny
daaawno nie pisałam ale nie wiem czy dam rade bo nie siedzę już w domu od jakiegoś czasu a pracuję... nie mam czasu na bb tak jak kiedyś niestety

pozdrawiam was
u nas etap starań o drugie..:)
Najlepszego w tym roku!

własnie wyszła z kawki odemnie kolezanka z pracy:)dosc ze widzimy sie codziennie to jeszcze przyjechała na kawkę;)
troche pogadałysmy zaraz ide kąpać |Gaje i kłaść spac:)no i dokańczam moje firanki\;)

Justa- proszę o usunięcie poprzedniego konta/nicku;-)

Dziewczyny, nie nadrobię Was i nie odpiszę, bo jestem chora:-( Leżę cały dzień w łóżku z gorączką, wstałam tylko pocztę sprawdzić;-)

reklama
Do góry