reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa- a jak, brudzia:-) Paulina, miło mi:-p

Aelreda- mówisz, tańczyć jak Indianie:-D? Ja się piszę;-)

Justa- Założyłam to konto co mam teraz, zaczęłam pisać na wątku młodych mam. Wkleiłam zdjęcia Pysi i się okazało, że dziewczyny już te fotki widziały kiedyś... Ja kiedyś zakładałam konto na jakimś forum, ale nie wiedziałam czy na tym, nie pamiętałam loginu i hasła... Przejrzałam wstecz wątek młodych mam i faktycznie, miałam konto o nicku MamaPatrysi(albo Patrycji), napisałam kilka postów i przestałam pisać(nie pamiętam z jakiego powodu). Tak więc zakładając to konto, nie skojarzyłam, że już tutaj byłam:zawstydzona/y: A do tamtego nie pamiętam hasła, nicku też nie pamiętałam dopóki nie znalazłam postów i zdjęcia Pyśki w awatarku...

reklama
Bry!!!
Dziewczyny ja mam krokiety to też mogę wpaść? :sorry:

O co chodzi, imprezka:-D? Ja mam gołąbki:-D Mogę czuć się zaproszona?;-)

U nas też nie ma śniegu:no::-(

Ja mogę jeszcze rybkę w piwnym cieście zrobić, naleśniki ze szpinakiem, sałatkę z zupek chińskich....kurczaki no głodna jestem :eek:

To ja z pierogami i barszczykiem czerwonym wbijam .:-D

a ja wódeczkę i winko zabiore;)

Ja mam jeszcze butelkę litrową whisky:-D
W sumie to mojego M. jest, ale chyba się nie pogniewa:-D

Dla dobra wątku już się poświęcę. Wbijajcie.:-D

yyyy a tu taka imprezka była... to ja zaocznie pouczestniczyłam :rofl2: miałam chili con carne i karmi, na deser brzoskwinia w galaretce... mniam
nie no idę sobie robić śniadanie, a przynajmniej kawę, bo mąż wczoraj chyba spać nie poszedł, no to teraz nie wiadomo czy dziś wstanie :p
miłego dzionka!!! jakby którejś śniegu brakowało zapraszam na Mazury - śniegu huhuhu wszędzie biało

hej hej hej:-D:-D:-D:-D
u nas tez spadło ale troszkę sniegu moja mama mówi ze w lutym ma dojsc do -25 ale to pewnie na Suwalszczyźnie;)

I zaś niedziela samotnie co tu robić???

Wrublik zostało Ci jeszcze chilli? To ja się wpraszam na obiad :-D

Ja zgłaszam u nas dużo białego puchu i ładne słoneczko. Można powtórkę imprezy zrobić hihi, główki nie bolą, słabo żeśmy się upijały :-D
No nic trzeba zwalić się z wyra. Rodzice przyjadą czas trochę ogarnąć dom XD.
Młody wczoraj tak przeokropnie z nami gadał, przyszedł tatuś to się z ojcem rozgadał XD

Jak tam po Imprezce?:-D
Głowa nie boli?:-D:-D

mnie nic nie boli to dzisiaj powtórka??

Można powtórkę imprezy zrobić hihi, główki nie bolą, słabo żeśmy się upijały :-D
Ugotowała już któraś mamuśka rosołek? :-D

mała_czarna rozumiem. :tak: W takim przypadku to stare Twoje konto trzeba usunąć albo połączyć z tym obecnym. :tak:Jaka decyzja?

A my jak co niedziela jedziemy do mamuśki na obiad.:tak: Ł. ma nockę, to wieczorek spędzę z Wami.:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka!

A my wczoraj też poimprezowaliśmy a dziś jestem meeggaa wyspana! Toż to cud normalnie! He he

Szaleństwo wczoraj było. Znajomi wpadli. och działo się! he he

Rosołek ja mam!!!!

reklama
Wrublik zostało Ci jeszcze chilli? To ja się wpraszam na obiad :-D

Ja zgłaszam u nas dużo białego puchu i ładne słoneczko. Można powtórkę imprezy zrobić hihi, główki nie bolą, słabo żeśmy się upijały :-D
No nic trzeba zwalić się z wyra. Rodzice przyjadą czas trochę ogarnąć dom XD.
Młody wczoraj tak przeokropnie z nami gadał, przyszedł tatuś to się z ojcem rozgadał XD

A TY mieszkasz w samej Oleśnicy???

Do góry