reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jestem tego pewna na 100% ze bylo ponad 200 bo jak sie zblizalo do 200 to bylam ciekawa czy zmieni sie podpis na inny niz ZADOMOWIONA

reklama
hahaha...tez zawsze to sledzilam...no coz, jest jedna rada...musimy szybko naklikac i nadrobic zaleglosci...

Vanessa..tak sie pisze imie twojego bobaska....bardzo orginalne...nioe znam innej vanesski

I o to chodzilo mi zeby w klasie nie bylo 3 Vanessek a tak na powaznie to miala byc Patrycja ale imie mi sie to wysnilo i tak po wspolnej na radzie zostalo  ;) A i Imie Vanessa juz tak samo jest troche nadawane ale osobiscie poznalam jedna jak na razie.Moze tez z niej wyrosnie jakas skrzypaczka czy aktorka czy piosenkarka jak i te inne Vanessy co sie z talentem urodzily  ::)

I tak mam sobie Vanesse Natalie gdyby jej to imie sie kiedys nie spodobalo to daltego ma dwa ;)
a licznik teraz bacznie obserwuje i na szczescie juz sie nie cofa ;D Bede miala go na oku ;D

No to klikam dalej trzeba nadrobic straty ;)
Wlasnie postanowilismy ze robimy sobie drugiego szkraba!!!!!! ::) ::) ::) ::) ::)
Dlugo nad tym myslalam choc zawsze chcialam miec ta dwojke dzieci.A latka jednak leca bo za dwa lata stuknie mi 30! Wiec jak skonczy mi sie tylko @ to bierzemy sie do roboty ;D mam nadzieje ze uda nam sie szybko i na wiosne malenstwo by bylo ale czas pokaze bo jednak karmie piersia i to roznie bywa.

A u mnie błogi spokój. Dzidzia spi (o 22.30 ostatnie karmienie ale na spiocha), mąż na imprezie kawalerskiej, wróci dopiero jutro rano. Delektuję się tą chwilą i nie robią żadnych porządków (choć w zlewie pełno a i na podłodze nie lepiej - zabawki Wiktora) ::) Jestem perfidna ale jutro mam urodziny i wykorzystam to do bólu ;D W końcu ma sie je raz w roku a i mnie coś się od życia należy ;) Nakarmię malucha i zmykam do spania bo pobódka standardowo przed 6.00 rano.

Iwonka2006 gratuluje odważnej decyzji :D
My z meżem też chcieliśmy mieć dwójkę ale narodziny Wiktorka mocno te plany zweryfikowały ;D Wiktor jest absorbującym dzieciaczkiem ale to oczywiście nie jego wina. Musimy troche odpocząć, mąż mówi, że zakończył produkcję na udanym prototypie :D. Dobre. Ale klama jeszcze nie zapadła i zapewne kiedyś ten temat powróci.

Witam!
Coraz wiecej tu nowych mam ;D

Joanna dzieki za Zyczenia ;D

Iwonka gratuluje decyzji. My musimy jeszcze poczekac z decyzja o drugim bobasku, ale moze za dwa lata.
A tak wogóle Iwonka to nie przesadzaj...30 to dopiero superowy wiek dla kobiety ;D

My dzis idziemy na odpust. Ciekawe co Maciusiowi sie spodoba a po Kasciółku pakowanie i wybywamy na kilka dni do Krakowa

reklama
witam wreszcie mogę trochę usiąść u nas strasznie leje a Oliwka zamiast spać to chce pogadać zostawiłam ją chwile z babcią
muszę nadrobić bo wcxzoraj nie miałam czasu usiąść
Izabelka i JoannaMKchyba faktycznie to moje jedzenie zaszkodziła bo zaserwowałam sobie spagetti i mnie też brzuch bolał
kupiłam w aptece tą herbatkę plantex ale jaszcze nie dałam narazie daję jej espumisan i wydaje mi się że zrobiło się lepiej ale strasznie drogi 30ml 19zł znacie coś tańszego sprawdzonego

Do góry