reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my już po plażowaniu :) super było! Fiol zadowolony.

Ooooooo . A my zwykle na wakacje na Siemiany nad Jeziorak pod namioty jezdzimy , a w Ilawie korzystamy z marketow, bankomatow , sklepow.
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

W zeszlym roku ze wzgledu na Amelke mala pojechalismy dalej, bo nad Baltyk.
biggrin.gif

W tym roku, prawdopodobnie pod koniec sierpnia znowu jedziemy na Siemiany pod namiot.
no proszę :) hehe
my do Siemian też czasami jeździmy ale nie pod namiot a na domek ze znajomymi :)) impreza na całego, uwielbiam!:tak:

reklama
Hej;)
Aguśka ja mam bliżej nad morze niż Ty hehe;)
Kinga mam nie daleko Ciebie rodzine;)W Nowym mieście Lubawskim.
Chyba coś pyli się na dworzu bo Amelce sama woda z nosa leci i kuzynki córce tak samo;O

Ja przetworów nie robię, tzn pomagam babci i wtedy jak mi potrzeba to biorę od Niej;)
Amelka zasnęła 20 min temu, wiec mam troche czasu;)

Estem!:-) Upiekłam w końcu te babeczki :tak:.
Już się chwalę i wklejam zdjęcia :tak:. Tu w piekarniku:Zobacz załącznik 371925,
a tu już gotowe:
Zobacz załącznik 371924. Sęk w tym, że jeszcze nikt ich nie próbował :-D. Czekamy na siostrę T i jak przeżyje zjedzenie moich ciasteczek, to też się pochwalę :-D.
Justa, to tak jak ze Szczecina, każdy tylko mówi: "o ty to masz dobrze blisko morza", a tu 100km:-D.
Malinka, dobrze, że już jesteś zdrowa, a teraz nadrabiaj nasze posty, bo u nas same nowości:-D;-).
Ewuniaf, dzięki za przepisy :tak:. Dobra uciekam jutro się odezwę, bo T papę drze, że mam ferwex pić :baffled:

Estem!:-) Upiekłam w końcu te babeczki :tak:.
Już się chwalę i wklejam zdjęcia :tak:. Tu w piekarniku:Zobacz załącznik 371925,
a tu już gotowe:
Zobacz załącznik 371924. Sęk w tym, że jeszcze nikt ich nie próbował :-D. Czekamy na siostrę T i jak przeżyje zjedzenie moich ciasteczek, to też się pochwalę :-D.
Justa, to tak jak ze Szczecina, każdy tylko mówi: "o ty to masz dobrze blisko morza", a tu 100km:-D.
Malinka, dobrze, że już jesteś zdrowa, a teraz nadrabiaj nasze posty, bo u nas same nowości:-D;-).
Ewuniaf, dzięki za przepisy :tak:. Dobra uciekam jutro się odezwę, bo T papę drze, że mam ferwex pić :baffled:

mniam mniam pyszne;)

Witam wieczorkiem moje mamuśki:happy2::happy2:
Fanta gratuluję kochana mieszkanka:tak::tak::tak:to kiedy parapetówka :-D:-D:-D babeczki wyglądaja smakowicie :tak::tak::tak: kochana ja teraz ze szczecina też mam 100 km do morza ale mieszkałam 30 lat 30 metrów od morza :tak::tak::tak:
Lenka my tu wszystkie sexi i te stare i te nowe:-p:-p:-p kochana jak w pracy jak Gaja ????
Mmauśki szkolniaków od poniedziałku w biedronce rusza akcja szkoła dużo ładnie i tanio właśnie oglądam gazetkę :-D:-D:-D:-D

Witam!
Dziś znów druga:-D
Gimpelka wyprzedziłaś mnie;-), smacznego Wojtusiowi życzę :-).
Malinka, będzie parapetówa jak klucze dostaniemy :tak:a co piszesz się?:-D
Kinga, no ok ale pisałaś "na plaże" więc pomyślałam, że morze. Zresztą woda, to woda :-D.
Aguska, nie dosyć że ładnie wyglądały to jeszcze wszystkim smakowały :tak:.
W Szczecinie dziś pogoda okropna, całą noc padało i była burza więc prawie oka nie zmróżyłam, a przysnełam dopiero nad ranem . Najdziwniejsze jest to, że się wyspałam :baffled:. Kubulec jeszcze śpi a ja mam czas na BB i kawusie. Kto się przyłączy?:-D

reklama
Witam
Ale u nas w nocy była burza.słuchajcie śpie sobie smacznie przy otwartym okienku miałam twardy sen bo nawet nie słyszałam że co wcześniej grzmiało a tu nagle błyśniecie i to tak jasno że oślepiejaco i łubudu!nie daleko nas walnęło prawdopodobnie w parku!ja od razu do pionu wstałam nie wiedziałam czy to burza czy cos wybuchło!tragedia a bartuś tylko otworzył oczka popatrzył sie odwrócił pupa do nas i poszedł spać.
A teraz Bartuś wariuje z tatusiem
fanta fajnie że smakowały a widzisz jednak piec potrafisz;-)

Do góry