reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widzę nowe mamusie.

Kinga85 , agniesiaa81r witajcie. Rozgośćcie się. :tak::-)

fanta20062 teraz mieszkanie to już niemal na wyciągnięcie ręki. :tak: Duża rata wam wyszła spłaty kredytu?:confused:

A ja sobie dziś przywiozłam od mamuśki ogóreczki i maliny. Maliny już zasypałam w słoiczkach cukrem, niech się soczek robią. Jutro dzień robienia korniszonów. :tak::-)

reklama
Justa a ja zaraz pędze do ogrodu kolejne ogóry zebrać i małosolne robie!!! :) Tylko jakoś tak na wszystko czasu mi brak :) ale to juz norma hahaha

Hej Dziewczyny;)
Mówie odrazu że mam lenia;P Wszystko przeczytałam ale nie umiem odpowiedzi skleić:D
Amelka śpi;)
Zaraz będę szukać biletów i prawdopodobnie lecimy do Niemiec;)
Teściowa dzwoniła i mówiła że nawet nam pokryje większą część(aż w szoku jestem).

hejka
dziś Bartkowi dałam herbatnika i czekam na reakcje jak narazie jest ok zobaczymy jutro herbatnik ma tylko mleko w proszku więc niby Bartuś powinien dostać uczulenia ale ja cały czas liczę że alergia nas mija
czytałam ale jestem zmęczona więc już nic nie piszę
lyla super:-)

lyla udanego wyjazdu do Niemiec życzę!!! :] jak jest taka okazja to trzeba korzystać :tak:
aguska i ja liczę na to że Bartuś nie zareaguje na tego herbatniczka alergią.
fanta fajnie z tym kredytem, tylko sie cieszyć i oby tak dalej wam pomyślnie szło.

miłego wieczoru
i spokojnej nocy

Witam! Więc melduję się druga :-D
Gimpelka jak zdrówko? Ja od wczoraj jestem chora :szok::baffled:. Chyba mam anginę ale żeby to stwierdzić, to do lekarza pójde. Tylko dopiero jutro jak T podbije mi książeczkę. Doczytałam, że przetwory masz na zimę uszykowane :tak:, no, no pozazdrościć. Ja będę robiła dopiero jak będziemy na swoim, bo moja teściowa narzeka, że szkoda na te przetwory czasu, energi i kasy i że lepiej kupić... co zostawię bez komentarza :dry:. Co do banana, to ja go dalej mam, a T nie może się szczerzyć ze względu na rozwaloną wargę :-D.
Lyla, super że wyjeżdżacie :tak:.
Justa, rata wyszła ok 850 zł <tak w za okrągleniu>, bo bierzemy z RNS, a jak nam się dopłata skończy to będziemy płacili około 1200zł. Więc też nie dużo. Jak pójdę do pracy, to zawsze będzie lżej :tak:.
Aguska, jak tam Bartuś po herbatniku?
Lenka, w pracy jesteś?

no to jestem trzecia:-D
Gimpelka jak zdrwko?
fanta kuruj sie zdrweczka życzę
a u nas jak narazie brak reakcji alergicznej na tego herbatnika dziś już mu nie dam ale jutro znowu spróbuje.za to znowu dostaje takich plamek czerwonych które po chwili znikaja w tamtym roku też je miał i tylko latem.kurcze tylko od czego:baffled:
mały teraz sie buja na huśtawce ja juz po kawce

Aguska, może coś się pyli i Bartek ma na to alergię? Dobrze, że Bartek może wcinać herbatniki, zawsze to coś innego dla niego i trochę słodkie ;-).
Ja już skończyłam pić kawkę i idę ferwexu się napić. Nie lubię tego dziadostwa :dry: ale mam nadzieję, że pomorze.

być może że coś pyli a co do herbatników to sie nie napalam bo jemu suchości bądź krostki mogą wyjść w ciągu kilku dni z tym że zazwyczaj u niego jakoś szybko zawsze wychodziło uczulenie.
ja też nie lubie Ferwexu ani innych tych dziadostw do picia ble!ale jak ma pomóc to mówi sie trudno.
idę zaraz myć głowe

reklama
Do góry