reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki wiem wiem obiecywałam że po weekendzie będę częściej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale po pierwsze zapomniałam że mój P zaczął urlop:-p:-p:-pa po drugie mam zapalenie korzonków :-:)-:)-(boli jak diabli dziś byłam u pani doktor dostałam leki i mam nadzieje że mi przejdzie :eek::eek::eek::eek:
Buziaki dla was wszystkich :***

reklama
Justa, PKO to ogólnie wyzyskiwacze :-(. Kiedyś był to dosyć dobry bank <być może dlatego, że było ich nie wiele>, teraz nie komentuję... Nie wiem czemu mnie nie powiadomili o niczym, być może zapomnieli ale nie zapomnieli wpisać mnie do BIK'u. Zrobię dziś w banku zadymę, oj zrobię :wściekła/y:. Przez nich usłyszałam od babki z banku: przykro mi ale możecie państwo nie dostać kredytu dopuki sprawa nie zostanie wyjaśniona. Chyba, że nie da się jej wyjaśnić. Normalnie :szok:. Jak T wróci z pracy to odrazu jedziemy i załatwamy. Mam nadzieje, że się wszystko później już uda.
Dobrze, że udało Wam się zdąrzyć do dentysty :-). W Szczecinie od dziś słoneczko więc przesyłam Ci kilka promyczków ;-).
Malinka, no no jesteś tak zalatana, że zapomniałaś że Pietruszko ma urlop? :-D Oj, kobieto, kobieto. Kuruj się teraz kochana, zdrówka życzę i odzywaj się częściej. Zresztą jak masz chore korzonki, to rozumiem, że będziesz częściej zaglądała ;-).
Obiadek mam wczorajszy, jestem na etapie bez inhalacyjnym <wiec siedziała bym tylko i jadła> ale staram się być dzielna i nie jem, nie inhaluje się, a w brzuchu to mi piszczy :-D. Kuba znów dewastuje jakąś książkę, a ja mam spokój :-D

Malinuś, łoj :baffled: , współczuję bólu. :-( Kuruj się.:tak: Zwolnienie w pracy masz?:confused: Przynajmniej ma Cie kto odciążyć.:tak: ;-)A jak dzieci?

Fanta w banku pytali męża czemu chce zrezygnować z konta.:tak: Powiedzieli, że oni też już mają ofertę prowadzenia kont za 0 zł. :eek: Zapytali czemu się nie dowiadywał.:eek:Mąż oczy zrobił. :-D I powiedział, że to w ich kwestii leży zatrzymanie dobrego klienta w banku a nie w jego, by chodził , stał w kolejce pół dnia i dowiadywał się jakie bank ma dla niego propocje. :no: :sorry:
Żenada. Wyzyskiwanie klienta. :wściekła/y:
Powodzenia w dzisiejszym załatwianiu! :tak::-D
Miejmy nadzieję, że to o te 8,50 zł chodziło. :-D:-D:-D

Moja młodzież wybyła do babci , chłop na 4 h do pracy a młoda tańczy przy baby tv a spać miała iść.:eek: A ja pomykam po sieci...

hej kochane.
Widzisz fanta wszystko ok :-) ale dobre z tym bankiem
a co do PKO to ja też musze ić zrezygnować bo mam już nowe w ing i jestem zadowolona a tamci to tylko by zdzierali z człowieka.

malinka zdróweczka

a ja dziś bylam z Bartkiem na mieście i kupiłam sobie buciki do biegania na koturnie tylko za 25 zł!!!
czekam na m bo z pracy ma przyjść i pewnie pójdziemy na spacer z małym.

Fanta a mówiłam że to nie porozumienie;)
Dziewczyny tak to jest z tymi kontami, kiedyś po śmierci babci zamykaliśmy jej konto z bratem i musieliśmy 4 grosze wpłacić na nie bo inaczej by nie zamknęli;O
Mi za to pobierają z konta 5 zł za przewalutowanie jak M przyśle euro ale od tego miesiąca ponoć 20 zł mają już za to zabierać;O
U Nas wszystko ok;)
Łobuziara śpi;)
Dziś byłyśmy na pysznych gofrach u znajomej;)

Witam babeczki!
Byłam wczoraj w tym zakichanym banku i się dowiedziałam, że naliczyli mi tą zaległość przy zamykaniu konta, a ta kwota która jest do zapłaty jest w sumie już nie do zapłacenia bo została spisana na straty :wściekła/y:. Pytałam się co mam robić żeby ją zapłacić i się dowiedziałam, że dziś będą dzwonili do windykacji <bo tylko tam widnieję, a w pko jestm czysta, znów się pytali czy nie chciała bym konta u nich założyć :baffled:> i się spytają co mam zrobić. Zbaraniałam jak to usłyszałam... W każdym bądź razie czekam na telefon z pko i mam nadzieję, że się czegoś konkretnego w tej sprawie dowiem. Puki co jestem troszkę pod denerwowana tą całą głupią sytuacją :-(. Chciała bym to jakoś szybko załatwić, bo przez to z kredytem stoimy w miejscu :crazy:. Normalnie zwariować idzie...
Tak oprócz tych dzikich rewelacji bankowo - zaległościowych u mnie ok. Jesteśmy przed wypłatą i drapię się w głowę co dziś na obiadek wykombinować. Dobrze, że mam pieniądze na ten zasr..any bank odłożone :-D, a jak mi krzykną plus odsetki <w tym wypadku od 2008 roku dużo by ich musiało być :baffled:>, to nie wiem co zdobię.
Udało mi się nadrobić Wasze posty <ale tylko jedną stronę> więc bez rewelacji.
Justa, dobrze, że zrezygnowaliście z tego banku, same problemy z nimi. Choć nie powiem, że obsługa nawet miła <akurat mi się trafiła>. Doczytałam się, że pozbyłaś się dzieci i do babci wysłałaś, więc chatkę macie wolną :-D.
Aguska, zdjęcie poprosim :tak: <nie Twoje tylko bucików>.
Lyla, oj też bym gofera sobie zjadła. Mmmm... pyszności. Co do przewalutowania, to 5zł jest ok ale żeby zaraz tam 20 wołać :szok::baffled: wszędzie widzę zdzierają.
Gimpelka, udanej imprezki osiemnastkowej, bezpiecznej podróży na skuterku :tak:. Bądź co bądź 150 km przebyć na skuterze, to jednak sporo, oby pogoda Wam dopisała i żebyś nie zgubiła się nigdzie podrodze ;-)

fanta widzę że zmieniłaś zdjęcie obok suwaczka Kubuś jaki słodziak w tym krzesełku uśmiechnieta buzia od ucha do ucha:-)
Bartuś zaraz idzie spać na drzemke ale ogląda jeszcze teletubiesie a ja w między czasie włosy sobie robie

reklama
Do góry