reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta dobre hehe widziałam już podobne parodie między innymi właśnie gagi mój m czasem coś wynajdzie.
A ja dzięki wam sie zmobilizowałam i poszłam zamknąć konto w PKO bo miałam je z miesiąc temu zamknąć ale to zawsze coś i mi sie nie chciało.Miałam pare groszy na minusie a musiałam zapłacić dokładnie 23,77 zł!W sumie to nawet nie wiem za co:baffled: ale mam już z głowy.a zajęło mi to 45 minut bo przecież musiałam iść do kasy wpłacić tę kwote a tam te babki to jak muchy w smole takie maja tempo.

Bartuś bawi sie samochodzikami zaraz będzie jadł obiadek później do was wpadne:-)
Gimpelka a jak tam Wojtuś?sam już siedzi ?raczkuje albo pełza?pochwal sie;-)

reklama
Znów jestem. Jutro raczej nie będę do Was zaglądała, bo T wzioł sobie wolne i będziemy załatwiali sprawy w banku. Dzwoniłam do banku PKO, powiedziałam co jest i czekam na telefon.
<edit>
Już dzwonili z banku. Dzisiaj mam do nich podjechać i będę wiedziała co jest co. Kwota jest większa niż mi podawali bo 12 zł i 14gr ale zapłacę i mam z głowy. Będę musiała tylko poprosić o pokwitowanie, że z niczym już u nich nie zalegam :-).
Aguska, gratuluję mobilizacji. Zdziwiona jestem tylko, że za wszystko wołają kasę.
Dobra uciekam, bo T podjedzie i od razu śmigamy załatwić sprawę. Nie wiem po co brał sobie jutro wolne :baffled: ale niech mu będzie, chociaż mi poprasuje:laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny;)
A u Nas pranie zrobione;)
A prasuje właśnie mój brat;) Miał sterte swojego to pare pieluch i ręczników mu dorzuciłam;)
Amelka śpi, zaraz wstanie i idziemy na spacer;)

Lena wylewna to ty nie jesteś;-)
bartek spać nie chce siedzi w łożeczku i nie wiem na co liczy:baffled:niby spać mu sie chce ale jak biore go żeby przytulić to sie odpycha jak mu śpiewam to sie śmieje jak go zostawiłam samego w pokoju to po chwili wołał jak go głaskałam to bawił sie moja ręką hm.. brakuje mi chyba już pomysłu na jego uśpienie

reklama
Do góry