reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska, ja lubię jak jest ciepło ale nie za gorąco :tak:. No, no <nie obraź się> ja myslałam, że jesteś starsza ale mniejsza o to. Mój T to rzeczywiście zazdrośnik straszny. Ja już po kawusi, obiadek się robi, pranko zresztą też. Zaraz mężuś wróci z pracy, to nakarmię bestię i na zakupy trzeba będzie lecieć. Miałam gdzieś wczorajszą listę zakupów ale niestaty ją gdzieś zgubiłam :zawstydzona/y:. Znajądz życie, to znajdzie się dopiero jak zrobie nową :szok:.

reklama
hejka ja czekam teraz na mojego ukochanego meża ma zaraz wrócić z pracy:-)mam nadzieje że zje i go wyrwiemy z Bartkiem na spacer:-)
fanta bardzo rzadko mi sie zdarza że ktoś stwierdza że jestem starsza:-D więc w życiu bym sie nie obraziła;-)

Justa nie wiedziałam, że masz już taką dużą córcie <dopiero teraz przyjrzałam się Twoim suwaczką :-D>
Dużego to ja mam syna.:-D:-D

Aguska, młoda jestem ;-) rocznik mój 87'. Jak za mąż wychodziłam, to miałam 22 lat <rocznikowo, bo ja z września jestem> :tak:, więc nie taka najmłodsza byłam ;-).
Samotna kobieta po 20 to już stara panna. :-D
Ja rocznik 82.:tak:;-)
Miałam 17,5 lat jak w I ciążę zaszłam z Kacprem :tak::-D
Julkę urodziłam mając 19 lat. :-D
Amelka przyszła na świat 2 lata temu.:tak:
W zeszłym roku obchodziliśmy z mężem 10-lecie małżeństwa. :-D

Malinka i jak wrócił M wcześniej z pracy??
Justa a zapomniałam jeszcze napisać że dziewczynki miały przepiękne sukienki :tak: bo te alby to o kant d*** rozbić jak chodzą wszyscy tak samo ubrani :no: jeszcze nie długo na ślubach będą obowiązkowe :rofl:

A Wy tu o rocznikach :-D ja jestem z 88' w wieku 20 lat urodziłam Kubę a rok potem brałam ślub :tak: mam 23 lata 3 letniego syna i dwa lata po ślubie :dry: i tak leciiiiiiii :-D witam wieczorem :tak: Kuba już po kolacji, bawi się, M coś z mundurem kombinuje a ja zaraz idę się wykąpać :tak: nie mam pomysłu co jutro na obiad ale chodzi za mną mizeria, młode ziemniaczki i jajko smażone ;-) jeny jeszcze w tygodniu @ dostanę a taka ładna pogoda się zapowiada a ja się nie będę mogła ruszyć z domu :baffled: idę się utopić ;-) spokojnej nocki życzę ;-)

Gimpelka chodziło mi o porę dnia a nie o wiek małego bo ja swojemu Bartkowi też zaczęłam podawać słoiczka gdy skończył 4 msc.Bo pisałaś że zupke dajesz o 17 chyba o ile pamiętam to troszke póżno tak mi sie wydaje ale oczywiście każda z nas postępuje jak uważa za słuszne;-)
to my tu młode laseczki hehe:-D

Malinka i jak wrócił M wcześniej z pracy??
Justa a zapomniałam jeszcze napisać że dziewczynki miały przepiękne sukienki :tak: bo te alby to o kant d*** rozbić jak chodzą wszyscy tak samo ubrani :no: jeszcze nie długo na ślubach będą obowiązkowe :rofl:

Bea to alby były. :tak::tak::-) I każda dziewczynka miała taka samą. :tak: Tylko uroku dodawało koło.:tak: A po raz pierwszy w tym roku szyła je firma szyjąca suknie ślubne.:-p:-D

gimpelka a torcik z pampersów? TORT Z PAMPERSÓW Z *maskotką* grzechotką*CHRZEST - Wadowice - Dla dzieci Plus ew. jakieś kosmetyki dla przyszłej mamy. :tak:

Gimpelka HiPP: Przysmak na Dobranoc HiPP a próbowałaś małemu to dawać na kolacje?mój to wcinał:-D a co do prezentu to moim zdaniem te pierdółki to super pomysł:-) takich małych opakowań pampków to nie widziałam ale chusteczki napewno znajdziesz;-) możesz jakąś grzechotke bądź gryzaczek dorzucić albo grzebyczek i szczotke do włosków nożyczki do paznokietek to jest troche tego;-)a te rzeczy napewno przyszłej mamie sie przydadzą:-)
A co karmienia to mój był okropnym głodomorem ja dawałam Bartkowi o 12 zupke a o 13 13.30 musiał zjeść 120 ml mleczka:szok: bo już był głodny.możesz mleko zagęszczać żeby Wojtuś był bardziej syty

Witam nocnie ......
Co wy tu tak o wieku ja tam mam 18.....czyli synka urodziłam mając 6lat...córcię mając 11....a maklego marudka mając 16lat.....:-D:-D:-D:-D:-Da tak serio serio to jam 78 rocznik wspaniały i doskonały(bredze po nocach rymując ):-D:-D:-D
Aguśka tego hippa na dobranoc to moja Julka i Antek mogli w ilościach hurtowych zjadać...zreszta mi tez smakował :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beatko ja tez na dniach mam @ dostać:confused::confused: choć podobno ma mi się po antybiotyku przesunąć :szok::szok::szok: tak mi pani doktor powiedziała :sorry2::sorry2::sorry2: ale jak potem ma być jeszcze cieplej to niech franca już przychodzi :-D:-D:-D:-D

reklama
o dobry pomysł z tym prezentem
jak dla mnie może też byc Agusia:-D

My dziś wyruszamy na długaśny spacer po obiadku do mojej podwójnej koleżanki (8 msc) wyciągniemy ją gdzieś bo nie może siedziec w domu w taka pogode:-)
bartek sie kisi w łóżeczku zjadł chciał spać a teraz cos mu nie idzie te spanie
później do was zajrze

Do góry