reklama
Joanna73
uzależniona od BB
AS wyrazy wspólczucia :-(
Niech spoczywa w pokoju
[*]
Niech spoczywa w pokoju
[*]
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
As zpalam światełko
[*] :-(
a ja dzisiaj zmęczona... byliśmy na kulkach ... i mała mnie wykończyła hehe
mam nadzieję żeszybko padnie dzisiaj
[*] :-(
a ja dzisiaj zmęczona... byliśmy na kulkach ... i mała mnie wykończyła hehe
mam nadzieję żeszybko padnie dzisiaj
B
Beata1988
Gość
As Kochana wyrazy współczucia :----(
[*]
[*]
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam poniedziałkowo!
Nie zaglądałam do Was przez weekend, bo byłam strasznie zalatana :-(, dziś też mój T urywa się wcześniej z pracy, bo musimy jechać do urzędu. Dziś już odbiorę nowy akt ślubu ze zmianą nazwiska . Strasznię się cieszę, że zmienili mi nazwisko i będę miała takie jak T i mój Kubuś. Dziś się wyspałam <zresztą niedawno wstałam>, a Kubulec jeszcze smacznie sobie śpi :-).
As, wyrazy współczucia (*).
Zajrzę do Was kochanę później <papa>
Nie zaglądałam do Was przez weekend, bo byłam strasznie zalatana :-(, dziś też mój T urywa się wcześniej z pracy, bo musimy jechać do urzędu. Dziś już odbiorę nowy akt ślubu ze zmianą nazwiska . Strasznię się cieszę, że zmienili mi nazwisko i będę miała takie jak T i mój Kubuś. Dziś się wyspałam <zresztą niedawno wstałam>, a Kubulec jeszcze smacznie sobie śpi :-).
As, wyrazy współczucia (*).
Zajrzę do Was kochanę później <papa>
aguska2017
Fanka BB :)
Witam i ja mały szaleje ale widzę że śpioszek sie już mu włącza ale sie nie dziwie jak wstaje o tej 5.30
ja piję kawke i myśle co dziś z Bartusiem będziemy robić:-)
Fanta a czemu od razu po ślubie nie miałaś takiego samego nazwiska jak twój mąż?oczywiście jak nie chcesz to nie pisz tylko zdziwiło mnie to.
Miłego dnia kobietki
as trzymaj się
ja piję kawke i myśle co dziś z Bartusiem będziemy robić:-)
Fanta a czemu od razu po ślubie nie miałaś takiego samego nazwiska jak twój mąż?oczywiście jak nie chcesz to nie pisz tylko zdziwiło mnie to.
Miłego dnia kobietki
as trzymaj się
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Aguska, bo moi rodzice mieli wielkie ale. Tak po krótce to: moja matka zagroziła mi, że jak zmienię nazwisko to mnie wymelduje z domu <wtedy byłam u nich zameldowana>, a nie mogłam sobie pozwolić na brak meldunku ze względu na ciążę <byłam w 5miesiącu> no i nie wyobrażałam sobie braku meldunku z noworodkiem. Więc zgłosiłam w urzędzię, że muszę zostać przy swoim panieńskim nazwisku. Suma sumarum i tak moich rodziców nie było na ślubie <obrazili się i jeszcze jobów mi posłali, stwierdzająć przy tym, że dla nich umarłam>, więc gdybym wiedziała, że będzie tak, a nie inaczej odrazu bym miała nazwisko "po mężu". Na szczęście wszystko się udało. Trochę było z tym zachodu <bo urodzona jestem w Świnoujściu i musiałam tam jechać, po zupełny akt urodzenia>, wydawania pieniędzy, a najgorsze było dla mnie pisanie motywacji dla czego... No ale na szczęście wszystko się udało i wychodzę na prostą :-).
Mój Kuba ma dziś nutę do spania widzę , ile Twój Bartek razy śpi w dzień?
Mój Kuba ma dziś nutę do spania widzę , ile Twój Bartek razy śpi w dzień?
aguska2017
fanta przykro mi z powodu rodziców ale ważne że ty jesteś szczęśliwa;-)
a moje dziecię śpi tylko raz właśnie teraz usnal i śpi góra 2 h.a idzie spać koło 19 19.30 i wstaje teraz o 5 .30 więc mógłby troche więcej spać ale skoro nie chce.a może twój Kubuś teraz ci rośnie bo u nas jak jest etap wzrostu to mały ma wtedy wene do spania.
a moje dziecię śpi tylko raz właśnie teraz usnal i śpi góra 2 h.a idzie spać koło 19 19.30 i wstaje teraz o 5 .30 więc mógłby troche więcej spać ale skoro nie chce.a może twój Kubuś teraz ci rośnie bo u nas jak jest etap wzrostu to mały ma wtedy wene do spania.
Witam laseczki ale lato za oknem
Fanta oj nie fajnie nie fajnie miałas z rodzicami a jak teraz wasze stosunki z nimi???? jak z teściami ci sie układa???
Boszzz wasze dzieci tak długo śpią????? mój Antek zasypia około 21 a o 5-5.30 jest wyspany ale na szczęście póki nie widzi że się ruszamy budzimy itd to ściąga sobie autka do łóżka i się sam bawi,,,czasami tylko ciut głośno jak na mój gust
Julka ze szkoły odebrana ,Adam w szkole obiad się gotuje więc jak zjemy to jeszcze mykniemy na plac zabaw
Fanta oj nie fajnie nie fajnie miałas z rodzicami a jak teraz wasze stosunki z nimi???? jak z teściami ci sie układa???
Boszzz wasze dzieci tak długo śpią????? mój Antek zasypia około 21 a o 5-5.30 jest wyspany ale na szczęście póki nie widzi że się ruszamy budzimy itd to ściąga sobie autka do łóżka i się sam bawi,,,czasami tylko ciut głośno jak na mój gust
Julka ze szkoły odebrana ,Adam w szkole obiad się gotuje więc jak zjemy to jeszcze mykniemy na plac zabaw
reklama
aguska2017
no dziewczyny chyba ciepełko poczułyście
U nas bardzo ciepło ja to już bluzeczke bez rękawka miałam ubrana:-)
super pogoda i tak ma być
Bartek śpi a ja przed chwila zjadłam cała czekolade i myśle co by tu jeszcze pochłonąć
Mężusiowi piwka sie zachciało to sączy z moim tata;-)
miłego wieczorku
Fanta jak tam Kubuś?
Lena a ty gdzie?
Malinka twój synuś jest nie co starszy ale też ładnie śpi;-)a w dzień ma jeszcze jakąś drzemke?
Gimpelka a co tam u was jak mały?je zupki?
U nas bardzo ciepło ja to już bluzeczke bez rękawka miałam ubrana:-)
super pogoda i tak ma być
Bartek śpi a ja przed chwila zjadłam cała czekolade i myśle co by tu jeszcze pochłonąć
Mężusiowi piwka sie zachciało to sączy z moim tata;-)
miłego wieczorku
Fanta jak tam Kubuś?
Lena a ty gdzie?
Malinka twój synuś jest nie co starszy ale też ładnie śpi;-)a w dzień ma jeszcze jakąś drzemke?
Gimpelka a co tam u was jak mały?je zupki?
Podziel się: