reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As super że matura zdana :tak: współczuję z powodu bratowej i taty :-(

Kuba spał mi tylko godzinę :confused2: a myślałam że sobie odpocznę chociaż trochę ale jak widać nie dane mi było :sorry: obiadek nie dawno zjedliśmy teraz czekam aż M wróci z pracy, miał już być pół godziny temu a tu nic :baffled: dzisiaj trzeba iść do solarium bo blada jestem jak nie wiem co :sorry:

reklama
As dobrze co do maturki trzymam za reszte kciuki a co do tych przykrych spraw to współczuje

My już po spacerkach Bartuś sie troche wyszalał w parku tarzał sie w trawie a ja z nim:-Dzrywał kwiatki i wyrywał trawe:-DPogoda dopisuje oby tak dalej a oglądałam prognoze to jutro ma być jeszcze cieplej :-)

As76 trzymam kciuki za tatę i bratową

A suwaka ani widu ani słychu, ale jakos przestało mi to przeszkadzac, wklejam suwaki z róznych stron i nic, pewnie robie to zle bo nie mozliwe zeby mi zaden nie działał.
Wszystkie próbujemy pomóc ...:tak:Nie da się jaśniej wytłumaczyć " jak wstawić suwaczek".:sorry: Napisałam Ci PW ( prywatną wiadomość ) kilka dni temu :sorry:, byś podała stronkę , z której chcesz wkleić suwaczek. :tak:
Wygenerowałabym Ci kod gotowy do wklejenia na forum. :tak::tak::tak:
Ale skoro przyzwyczaiłaś się...;-):-) Nic na siłę.;-)

gimpelka , Ty z BB łączysz się poprzez kompa , czy przez telefon?

Witajcie mamuśki.:-)

Ledwo siedzę:unsure:. Nogi wchodzą mi do czterech liter, usypiam na stojąco.:baffled::ninja2:

Wstałam o 7:00 . Oddelegowałam starszaków do szkoły , zrobiłam śniadanko Amelce i "głowie rodziny" ( czyt. stonce) , i pognałam w wir przygotowań komunijnych.:tak:
Jak się wzięłam , tak z jedną przerwą ok. 16 stałam w garach.:baffled: Do teraz.:szok:

Do tego dziś spowiedź zaliczyliśmy całą rodzinką ( oprócz Amelki oczywiscie :-D).:tak:

Jutro dalsze gotowanie, szykowanie, a w niedziele ŚWIĘTO! :-)

Na domiar zaczęły sie próby Kacpra do poprawki z I komunii.:crazy: Jestem w III klasowej i organizacja również na mnie spada.:baffled::baffled::baffled:

Cały tydzień zaganiany.:confused2::confused2::confused2:

Dzieci u mamy , stonka tv ogląda.... idę spać.:unsure::unsure::unsure::unsure:

Ostatnia edycja:
Aaaa i jeszcze jedno....

OGŁOSZENIE :

Może znajdzie się jakaś chętna mamuśka z Radomia lub z okolic... WARTO!!! Można zabrać znajomą.:tak:

Ogłoszenia - Radom

Niestety ,ze względu na zaganiany tydzień ( choć bardzo chciałam!), żałuję ,ale nie mogę być...

Ostatnia edycja:
Witam. Słoneczko pięknie świeci :tak: zapowiada się ładna pogoda dzisiaj :tak: mieliśmy jechać na żary ale jak na razie mi się nie chce :sorry2: wczoraj sobie posprzątałam więc dzisiaj mam wolne, M tylko musi łazienkę umyć ;-) obiadek mam ze wczoraj tylko makaron ugotować i wsio dzisiaj :tak: a na 19 na imprezkę :-) wczoraj poszłam do solarium na 6 minut i jestem cała czerwona i wszystko mnie piecze :baffled: masakra mam nadzieję że do wieczora mi przejdzie chociaż trochę ;-)

Witam sobotnio!
Ja dziś tylko na chwilkę. Od rana jestem zaganiana :-D. Nie dawno wróciliśmy ze spacerku i teraz usiłuję położyć swojego malucha spać, no a później czas zabrać się za obiad. Postaram się doczytać zaległości jak znajdę chwilkę czasu. Miłego dnia Wam życzę! :tak: Duże buziaki!

My też już po spacerku:-)
czekam na mężusia i myśle co dzis robić?może byśmy sie gdzieś przeszli z maluchem ale nie wiadomo jak tam mój ukochany na to zareaguje pewnie zmęczony będzie i najwyżej to pójdziemy do parku.
Śliczna dzi u nas pogoda tylko troche wiaterek zawiewia ale i tak jest ciepło:-)
uciekam narazie kobietki

Kochani mój najdroższy tatulek odszedł do Pana dzisiaj o godzinie 13,35.
Do ostatniej sekundy głaskałam mojego tatulka po głowie i trzymałam za rękę.
Już nie cierpi
nic go nie boli
Teraz jest szczęśliwy

Pokój jego duszy (*) (*) (*)

reklama
Do góry