reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobitki ja już po kawce moje dziecko BIEGA po domu tylko patrze kiedy zająca złapie.
Bartek zaczął wstawać o 7 ale tak rano to mój m sie nim zajmuje a ja mogę wtedy pospać aż do 8:-D
Anaconda szkoda:-(
Malinka Julka pewnie zawiedziona co?:-(Ach te choróbska
Wiktoria a co tak żadko wpadasz?

reklama
witam,

U mnie znowu zimowo bo sniegu troche dosypało :sorry2:

Helena w przedszkolu, kupiłam jej kinder czkolade do poczęstowania, dzieci, ale sie pyza mała cieszyła:-D:-D , Niki jakaś grzeczna :szok: to chyba cisz przed burza :-D:-D:-D:-D

Zdrówka dal wszytskich chorowitków :tak: Mnie cos boli szyja chyba mnie wczoraj przewiało na nocnych zakupch :zawstydzona/y:

Zajrzę jak Niki uśnie :tak::-p

Helenko
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

Helenko

Niech Ci słonko ciepło gra

Niech Twój uśmiech długo trwa
Nie trać swej wesołej minki
Dziś są Twoje urodzinki.

Najlepsze życzenia przesyła e-ciocia Aneta

Wpadłam tylko na chwilkę.
Dziś urodziny ma również mój mąż ,więc uciekam .
Miłego dnia babeczki.

As, STO LAT dla ślubnego :tak:

A ja stałam sie manaczka samochodowa :-D:-D:-D Pora nabyć auto, bo to co mamy to się strasznie sypie, budżet ograniczony, a trzeba cos wybrac :dry:

reklama
MH STO LAT STO LAT DLA HELENKI ZDRÓWKA MIŁOŚCI I DUŻO BEZTROSKI:happy2::happy2:
a co ciebie tak na autko wzięło????
As KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TWOJEGO MIŚKA ZDRÓWKA POGODY DUCHA I WIĘCEJ WOLNEGO CZASU :happy2::happy2::happy2:
Dowikluś mi wczoraj tak wyskakiwały reklamy:wściekła/y: i ta ankieta też :wściekła/y:
Aleksja dużo dużo zdrówka kochana :tak::tak::tak: jak Igorek ???przyzwyczaił się do tego że pracujesz???
A ja wyprasowałam całą tonę prania:-D:-D:-D do tego nastawiłam koc do pralki obiadek sobie podszykowałam :tak::tak:Tonisław śpi więc wreszcie mam trochę luzu:tak::tak::tak: chociaz mam w planach dziś sobie lodówkę umyć więc kto wie kto wie :dry::-D:-D:-D

Do góry