reklama
aguska2017
Fanka BB :)
As powodzenia:-)
Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Chyba dopada mnie jakaś depresja.
Co gdzieś usiądę to bez powodu chce mi się ryczeć,najchętniej bym nic nie robiła ,tylko leżała,leżała i leżała.
W sumie tak bez sensu ,ale nawet do jedzenia się zmuszam.
Sama siebie nie rozumiem....
Wpadam na chwilkę.
Chyba dopada mnie jakaś depresja.
Co gdzieś usiądę to bez powodu chce mi się ryczeć,najchętniej bym nic nie robiła ,tylko leżała,leżała i leżała.
W sumie tak bez sensu ,ale nawet do jedzenia się zmuszam.
Sama siebie nie rozumiem....
witam z kawa
as trzymam kciuki za jutro
lena dtr fajny torcik
cos jeszcze chcialam napisac ale wyszlo mi z glowy
dzis kuzynka jednak nie przyjechala ale moze to i dobrze bo przynajmnej wyszlam z dziecmi na spacerek, ladna pogoda sie zrobila wiec trza bylo korzystac ;]
as trzymam kciuki za jutro
lena dtr fajny torcik
cos jeszcze chcialam napisac ale wyszlo mi z glowy
dzis kuzynka jednak nie przyjechala ale moze to i dobrze bo przynajmnej wyszlam z dziecmi na spacerek, ladna pogoda sie zrobila wiec trza bylo korzystac ;]
Witam wieczorkiem
My jednak pojechalismy na zakupki i w ten oto sposob zlecialy nam jakies 3 godzinki
W domku zjedlismy sobie pizze
Teraz mlodzi sie porozbierali i sie grzecznie bawia,wiec mam chwilke spokoju
Jeszcze troszke to pojda do mycia,poczytam Im baje i sie polozaDzisiaj sobie wymyslili ze wszyscy razme spia u dziewczynek w pokojuCiekawe jaka bede miala nocke hehe;-)
My jednak pojechalismy na zakupki i w ten oto sposob zlecialy nam jakies 3 godzinki
W domku zjedlismy sobie pizze
Teraz mlodzi sie porozbierali i sie grzecznie bawia,wiec mam chwilke spokoju
Jeszcze troszke to pojda do mycia,poczytam Im baje i sie polozaDzisiaj sobie wymyslili ze wszyscy razme spia u dziewczynek w pokojuCiekawe jaka bede miala nocke hehe;-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Kciuki zacisnięteWitam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam ,ale siedziałam prawie do 5 rano.
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana.
Biega do tej pory i spać mu się nie chce.
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć.
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi.
Witaj napisz coś więcej o sobie..Witajcie mamusie, chciałbym do Was dołączyć. Mam wspaniałą córeczkę i jestem na urlopie wychowawczym. Czasem wpadam na kompa i chętnie pogadałabym z jakiś innymi mamami, które tak jak ja"siedzą w domu".pozdrawiam
No i z nami napewno sie nie bedziesz nudziła wpadaj często
Mama Helenki
i Aniki :D
witam
As, &&&&&
Pati, ale masz porę na kawke
Dowikla, jak tam nocka ??
witam, nową mamę, pisz często to się szybko wdrożysz
A ja po koszmarnej nocy Dzieci jak nigdy sapły grzecznie i u siebie, ale mnie za to męczył ból głowy i mega katar Dzisaj mamy jechac na rodzinne spotkanie u M babci, ale czarno to widze
As, &&&&&
A ja po koszmarnej nocy Dzieci jak nigdy sapły grzecznie i u siebie, ale mnie za to męczył ból głowy i mega katar Dzisaj mamy jechac na rodzinne spotkanie u M babci, ale czarno to widze
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie niedzielnie. Pogoda znów do bani ale chociaż nie pada. Z resztą i tak musimy siedzieć w domu bo Nati nadal gorączkuje. A mieliśmy dziś jechać do sali zabaw. Po południu muszą tylko wysłać Martynkę z tatą do dziadków z zaproszeniem na piątkową imprezę w szkole.
Lana oby szybko zęby odpuściły. A torcik śliczny.
MH powodzenia z biedronką. Ja kremy to zawsze z Delekty kupuję i mam mniej roboty. No chyba że mi odwali to wtedy robię budyniowy.
&&&& kciuki zaciśnięte. I tulę żeby chandra szybko minęła.
Witam nową mamusię.
Ojej zdrówka życzę. Taka pogoda niestety i wirusy się szerzą.
Mój też się właśnie wysypał że w nocy wymiotował i teraz jakoś się dziwnie czuje.
A ja szukam chętnego żeby mi pozmywał bo w zlewie już mi się nie mieści a Natalka się nawet na krok nie da zostawić. A na mężowego propozycję że może on ją teraz poprzytula jest głośne "nie nie nie nie" i płacz.
ja własnie ogarnęłam kuchnie Gaja marudna płacze chyba zęby idą bo nie ma jeszcze ani jednego a drze się w niebogłosy!!!
usnęłą już pół godz temu i śpi a ja chwilkę odsapnę pijąc kawkęI czytając co tam naskrobałyście!!
A to tort jaki zrobiłam dla znajomej!!
Zobacz załącznik 318115Zobacz załącznik 318116
Lana oby szybko zęby odpuściły. A torcik śliczny.
Lena fajny tort
Ja wlsnie dzisiaj od rana wzięłam się za obyslanie, bo urodzinki Heleny niebawem Do ogladania tortów na necie pryłaczyła się zainteresowana i zażyczyła sobie, biedronke No cóz bede musiał dac rade wczoraj juz sobie kupiłam pianki, na mase plastyczna, tylko jeszce dumam co do środka Bo kremy to mi zawsze średnio na jeża wychodzą
Wiki ja włsnie usiadłam, tylko, że z rumiankem ....
podaj jeszcze raz to nowe gg... bo ja wlsnie swoje odpaliłam
MH powodzenia z biedronką. Ja kremy to zawsze z Delekty kupuję i mam mniej roboty. No chyba że mi odwali to wtedy robię budyniowy.
Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam ,ale siedziałam prawie do 5 rano.
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana.
Biega do tej pory i spać mu się nie chce.
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć.
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi.
&&&& kciuki zaciśnięte. I tulę żeby chandra szybko minęła.
Witajcie mamusie, chciałbym do Was dołączyć. Mam wspaniałą córeczkę i jestem na urlopie wychowawczym. Czasem wpadam na kompa i chętnie pogadałabym z jakiś innymi mamami, które tak jak ja"siedzą w domu".pozdrawiam
Witam nową mamusię.
witam
As, &&&&&
Ojej zdrówka życzę. Taka pogoda niestety i wirusy się szerzą.
Mój też się właśnie wysypał że w nocy wymiotował i teraz jakoś się dziwnie czuje.
A ja szukam chętnego żeby mi pozmywał bo w zlewie już mi się nie mieści a Natalka się nawet na krok nie da zostawić. A na mężowego propozycję że może on ją teraz poprzytula jest głośne "nie nie nie nie" i płacz.
reklama
Witam i ja
U nas pogoda nijaka a zapowiadali slonceDobrze ze chociaz nie pada bo wlasnie piore pranie i chce je wystawic na balkon
PO 11 ma przyjechac siora z Majka i dziewczynki nie moga sie juz doczekac
Witam nowa mausieChyba wlasnie widzialam Cie na watku z waga naszych maluszkow
I powiem Tobie ze Twoja corcia wcale nie jest taka malutka;-):-)
MH
Zdrowka Kochana
A u mnie nocka okTak jak wszyscy razem poszli spac tak wstali jakos po 9I to jeszcze z winy dzieciaka moich sasiadowGdyby nie on pewnie by jeszcze spali
A rozlozyli sobie duza koldre na podlodze na niej polozyli swoje poduszki,swoje koldry i tak spali hehe
U nas pogoda nijaka a zapowiadali slonceDobrze ze chociaz nie pada bo wlasnie piore pranie i chce je wystawic na balkon
PO 11 ma przyjechac siora z Majka i dziewczynki nie moga sie juz doczekac
Witam nowa mausieChyba wlasnie widzialam Cie na watku z waga naszych maluszkow
I powiem Tobie ze Twoja corcia wcale nie jest taka malutka;-):-)
MH
Zdrowka Kochana
A u mnie nocka okTak jak wszyscy razem poszli spac tak wstali jakos po 9I to jeszcze z winy dzieciaka moich sasiadowGdyby nie on pewnie by jeszcze spali
A rozlozyli sobie duza koldre na podlodze na niej polozyli swoje poduszki,swoje koldry i tak spali hehe
Podziel się: