reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Chyba dopada mnie jakaś depresja.
Co gdzieś usiądę to bez powodu chce mi się ryczeć,najchętniej bym nic nie robiła :no:,tylko leżała,leżała i leżała.
W sumie tak bez sensu ,ale nawet do jedzenia się zmuszam.:baffled:
Sama siebie nie rozumiem....:no::no::no:

witam z kawa

as trzymam kciuki za jutro
lena dtr fajny torcik

cos jeszcze chcialam napisac ale wyszlo mi z glowy

dzis kuzynka jednak nie przyjechala ale moze to i dobrze bo przynajmnej wyszlam z dziecmi na spacerek, ladna pogoda sie zrobila wiec trza bylo korzystac ;]

Witam wieczorkiem
My jednak pojechalismy na zakupki i w ten oto sposob zlecialy nam jakies 3 godzinki:tak::tak::tak:
W domku zjedlismy sobie pizze:tak::tak::tak:
Teraz mlodzi sie porozbierali i sie grzecznie bawia,wiec mam chwilke spokoju:tak::tak::tak:
Jeszcze troszke to pojda do mycia,poczytam Im baje i sie poloza:tak::tak::tak:Dzisiaj sobie wymyslili ze wszyscy razme spia u dziewczynek w pokoju:szok::tak:Ciekawe jaka bede miala nocke hehe;-):-D

Witajcie mamusie, chciałbym do Was dołączyć. Mam wspaniałą córeczkę i jestem na urlopie wychowawczym. Czasem wpadam na kompa i chętnie pogadałabym z jakiś innymi mamami, które tak jak ja"siedzą w domu".pozdrawiam

Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam :tak::tak:,ale siedziałam prawie do 5 rano. :-p:-p:-p
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana. :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Biega do tej pory i spać mu się nie chce. :no::no:
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.:tak:
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć. :-D:-D:-D:-D:-D
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi. :baffled::baffled::no::no:
Kciuki zacisnięte
Witajcie mamusie, chciałbym do Was dołączyć. Mam wspaniałą córeczkę i jestem na urlopie wychowawczym. Czasem wpadam na kompa i chętnie pogadałabym z jakiś innymi mamami, które tak jak ja"siedzą w domu".pozdrawiam
Witaj napisz coś więcej o sobie..
No i z nami napewno sie nie bedziesz nudziła wpadaj często

witam

As, &&&&&

Pati, ale masz porę na kawke :szok::-D:-D

Dowikla, jak tam nocka ??:-p

witam, nową mamę, pisz często to się szybko wdrożysz :tak:

A ja po koszmarnej nocy :eek: Dzieci jak nigdy sapły grzecznie i u siebie, ale mnie za to męczył ból głowy i mega katar :eek: Dzisaj mamy jechac na rodzinne spotkanie u M babci, ale czarno to widze :no:

Witajcie niedzielnie. Pogoda znów do bani ale chociaż nie pada. Z resztą i tak musimy siedzieć w domu bo Nati nadal gorączkuje. A mieliśmy dziś jechać do sali zabaw. Po południu muszą tylko wysłać Martynkę z tatą do dziadków z zaproszeniem na piątkową imprezę w szkole.

ja własnie ogarnęłam kuchnie Gaja marudna płacze chyba zęby idą bo nie ma jeszcze ani jednego a drze się w niebogłosy!!!
usnęłą już pół godz temu i śpi a ja chwilkę odsapnę pijąc kawkę;)I czytając co tam naskrobałyście!!
A to tort jaki zrobiłam dla znajomej!!
Zobacz załącznik 318115Zobacz załącznik 318116

Lana oby szybko zęby odpuściły. A torcik śliczny.

Lena fajny tort :tak:
Ja wlsnie dzisiaj od rana wzięłam się za obyslanie, bo urodzinki Heleny niebawem :sorry2: Do ogladania tortów na necie pryłaczyła się zainteresowana i zażyczyła sobie, biedronke :szok::szok::szok::-D:-D No cóz bede musiał dac rade :-D wczoraj juz sobie kupiłam pianki, na mase plastyczna, tylko jeszce dumam co do środka :dry: Bo kremy to mi zawsze średnio na jeża wychodzą :baffled:

Wiki ja włsnie usiadłam, tylko, że z rumiankem ....

podaj jeszcze raz to nowe gg... bo ja wlsnie swoje odpaliłam

MH powodzenia z biedronką. Ja kremy to zawsze z Delekty kupuję i mam mniej roboty. No chyba że mi odwali to wtedy robię budyniowy.

Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam :tak::tak:,ale siedziałam prawie do 5 rano. :-p:-p:-p
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana. :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Biega do tej pory i spać mu się nie chce. :no::no:
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.:tak:
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć. :-D:-D:-D:-D:-D
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi. :baffled::baffled::no::no:

&&&& kciuki zaciśnięte. I tulę żeby chandra szybko minęła.

Witam nową mamusię.

witam

As, &&&&&

Pati, ale masz porę na kawke :szok::-D:-D

Dowikla, jak tam nocka ??:-p

witam, nową mamę, pisz często to się szybko wdrożysz :tak:

A ja po koszmarnej nocy :eek: Dzieci jak nigdy sapły grzecznie i u siebie, ale mnie za to męczył ból głowy i mega katar :eek: Dzisaj mamy jechac na rodzinne spotkanie u M babci, ale czarno to widze :no:

Ojej zdrówka życzę. Taka pogoda niestety i wirusy się szerzą.
Mój też się właśnie wysypał że w nocy wymiotował i teraz jakoś się dziwnie czuje.

A ja szukam chętnego żeby mi pozmywał bo w zlewie już mi się nie mieści a Natalka się nawet na krok nie da zostawić. A na mężowego propozycję że może on ją teraz poprzytula jest głośne "nie nie nie nie" i płacz.

reklama
Witam i ja
U nas pogoda nijaka a zapowiadali slonce:szok:Dobrze ze chociaz nie pada bo wlasnie piore pranie i chce je wystawic na balkon:tak::tak::tak:
PO 11 ma przyjechac siora z Majka i dziewczynki nie moga sie juz doczekac:tak::tak::tak:

Witam nowa mausie:tak::tak::tak:Chyba wlasnie widzialam Cie na watku z waga naszych maluszkow:tak::tak::tak:
I powiem Tobie ze Twoja corcia wcale nie jest taka malutka;-):-)

MH
Zdrowka Kochana:tak::tak:
A u mnie nocka ok:tak::tak::tak:Tak jak wszyscy razem poszli spac tak wstali jakos po 9:szok::tak::tak::tak:I to jeszcze z winy dzieciaka moich sasiadow:no::no::no:Gdyby nie on pewnie by jeszcze spali:tak::tak::tak:
A rozlozyli sobie duza koldre na podlodze na niej polozyli swoje poduszki,swoje koldry i tak spali hehe:tak::tak::tak:

Do góry