reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla Witaj:-) wracaj wracaj tu do nas:-) dziewczyny kochane dlaczego mi cierpna palce u stóp:-)? A właściwie to całe stopy:-:)-:)-(

reklama
Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??

Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??

lenka w tamtym roku umarła mojej teściowej mama, mieszkała z nami:-) umarła w domu:-( ze starości. Igor wszystko widział;-) nie dał się ruszyć na krok jeszcze podchodził do niej jak ja ubierali i mówił babciu wstań nie spij bo przecież nie wiedział co to znaczy ze ktoś umiera. Miał skończone 4 latka. Do trumny jak ja wkładali to też aż płakał bo tak chciał zobaczyć ja jeszcze. Na pogrzebie był, w kostnicy również jak była otwarta trumna. Nie bal się nic i cały czas wspomina babcię żywa i zawsze miło. Bawił się z nią, zostawała z nim czasem. Była tu na górze z nami gdzie my teraz mamy kuchnię:-) nie boi się, ani wogule nie wspomina tego co widział i dnia z pogrzebu. Jedynie tylko w kościele był trochę niegrzeczny no ale jak to dziecko:-) myślę ze spokojnie możesz mała zabrac z Wami na pogrzeb. Nie musisz jej pokazywać w trumnie babci ale uczestniczyć może razem z Wami:-):-):-) a Ty Kochana głowa do góry i musimy żyć dalej.... DOPUKI ODDYCHAMY to żyjemy, a dopuki żyjemy powinniśmy cieszyć się życiem.... Wiem ze jest trudno w takich chwilach ale życie nie wybiera kochana.

lenka w tamtym roku umarła mojej teściowej mama, mieszkała z nami:-) umarła w domu:-( ze starości. Igor wszystko widział;-) nie dał się ruszyć na krok jeszcze podchodził do niej jak ja ubierali i mówił babciu wstań nie spij bo przecież nie wiedział co to znaczy ze ktoś umiera. Miał skończone 4 latka. Do trumny jak ja wkładali to też aż płakał bo tak chciał zobaczyć ja jeszcze. Na pogrzebie był, w kostnicy również jak była otwarta trumna. Nie bal się nic i cały czas wspomina babcię żywa i zawsze miło. Bawił się z nią, zostawała z nim czasem. Była tu na górze z nami gdzie my teraz mamy kuchnię:-) nie boi się, ani wogule nie wspomina tego co widział i dnia z pogrzebu. Jedynie tylko w kościele był trochę niegrzeczny no ale jak to dziecko:-) myślę ze spokojnie możesz mała zabrac z Wami na pogrzeb. Nie musisz jej pokazywać w trumnie babci ale uczestniczyć może razem z Wami:-):-):-) a Ty Kochana głowa do góry i musimy żyć dalej.... DOPUKI ODDYCHAMY to żyjemy, a dopuki żyjemy powinniśmy cieszyć się życiem.... Wiem ze jest trudno w takich chwilach ale życie nie wybiera kochana.

Jesteś Kochana dziękuję za wsparcie!!!

hej Wiktoria a Ty cio tak skromniutko i kruciutko:-) wogule to dziś jest jakiś przybity ten dzień. Dziewczyny czy któraś zna jakiś dobry specyfik na trądzik rózowaty?

Kródko i natemat:-D:-D:-D
Ja dzisiaj miałam chęć na sprzątanie więdz mam czysciutko ciekawe jak długo:confused:
a Kamilek od 4 dni nie chce spac w dzien a jak przyjdzie 17:00 to mu sie spać chce i jak zasnie to musze go budzic ale później juz 19:30 juz spi..
Wasze dzieci(Kamila wieku) spią jeszcze w dzien

Aleksia jeśli masz trądzik różowaty to tylko dermatolog Ci pomoże.

Lena u nas w rodzinie 4 miesiące temu zmarł mojego m wujek.I także sytuacja była taka że chciałam iść ale co zrobić z Bartusiem?Nie miał mi kto zostać i my zadecydowaliśmy że ja z małym zostanę w domu.
Zrób jak uważasz jeśli bardzo chcesz być na pogrzebie to weź mała z sobą ta mała istotka napewno doda ci otuchy:-)

Aleksia jeśli masz trądzik różowaty to tylko dermatolog Ci pomoże.

Lena u nas w rodzinie 4 miesiące temu zmarł mojego m wujek.I także sytuacja była taka że chciałam iść ale co zrobić z Bartusiem?Nie miał mi kto zostać i my zadecydowaliśmy że ja z małym zostanę w domu.
Zrób jak uważasz jeśli bardzo chcesz być na pogrzebie to weź mała z sobą ta mała istotka napewno doda ci otuchy:-)

LENKA tak jak AGUSKA pisze decyzja należy do Ciebie:-):-):-) Trzymaj się Kochana. Aguska ja już nie raz byłam i jakoś Ci nasi lekarze są do dupy:-) ostatnio brałan aknenormin:-( porazka:-) nie pomógł mi wogule, a wysusza skore, usta, włosy. Już nie wiem gdzie się udać i co brać:-:)-:)-( Wiktoria Igor mój już nie śpi w południe. Wcześnie rano wstaje bo już po 7 czasem na nogach ale po 21 już zasypia:-):-):-)

reklama
Aleksia to nie wiem co Ci doradzic nie ma na rynku preparatow na tą dolegliwośc chyba tylko na receptę z tego co wiem.Acha wiem tylko że nie można jeść nie których rzeczy bo to zaostrza trądzik no i wiele kosmetyków może tez pogarzac stan skóry

Do góry