reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Powiem szczerze,że strasznie nie chciałam .
Ale jak zobaczyłam tych 2 masarzystów to już ochota mnie naszła.;-):-D:-D:-DObydwaj mieli po niecałe 30 lat .:rofl2::rofl2::rofl2:

As ale Ci zazdroszczę:-) ale się odstresowalas dziś co? :-):-):-) należało Ci się Kochana:-) ale z tymi 30 latkami to nie przesadzaj:-) bo ja już Ci zazdroszczę:-):-):-).

Kamcia gdzie isę podziewasz do jasnej anieli!!!??? Wchodze tylko po to zeby sie dowiedzieć czy wszytskooki! No teraz to juz się boje...

As żyć nie umierac.

P czyta na dobranoc młodej, i tylko słysz ejakie ochy i achy, bo tatus czyta wersje z głowy, hehe, swoje musi dodac a ta zachwycona, hihi.

Ja też zaglądam z powodu Vikamci juz zaczynam sie martwic co sie dzieje.....
I tak sobie myśle ze moze ją zostawili w szpitalu na obserwacji albo coś.Ale mam nadzieje ze jest dobrze i ze Kamcia sie odezwie..

A ja juz po m jak miłośc :-) od jutra nie bede miała kompa nie wiem przez jaki czas moze jutro po południu albo moze pare dni oddaje kompa zeby mi obudowe zmienili bo pękła i nie wiem czy to kleić bedą czy zmieniac całą obudowe

reklama
Do góry