reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Patrysiu witaj:-) kurcze opisałam się tyle na wcześniejsze posty i się nie wkleil:-( ale jestem zła:-) anaconda wszystkiego najlepszego dla Twojej małej solenizantki:-) dużo zdrówka.

Dziewczyny na dukanie szczerze mówiąc to bardzo bym chciała schudnac 15 kilo:-( ale nie wiem jak i od czego zacząć ta dietę:-( czy utrzyman się na niej:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Boszeeeeeeeee Wy o diecie a ja nie mogę przytyć!!!
Byłam u lekarki wszystko ok wyniki super jedynie co dostałam to skierowanie na rehabilitację!!!Martwię się o Vikamcie a ma któras nr tel może by napisać esa:(

cześć witam sie.
ja dziś cały dzien poza domem najpierw sama na zakupach potem na spacerku z Bartusiem i później jeszcze raz na zakupach w biedronce z Bartusiem:-)
jestem już zmęczona.
Wy o diecie a ja chuda jestem więc o dukanie nie mam pojęcia:-)

Właśnie co z tą Vikamcia miała sie odezwac a widzę że od rana jej nie było!zaczynam się martwić...

reklama
Na WOŚP
z mojej puszki prawie 1000 do tego mąż i ja zostawiliśmy na loterii fantowej kolejne 150 zł.,więc od nas poszło w sumie ponad 1000.;-):-):-):-)
Do tego mały ma nową encyklopedię dla dzieci ,a ja masaż przeciwzmarszczkowy w salonie kosmetycznym i torbę podróżną. :tak::-):-):-):-)
W sumie nasze miasto zebrało ponad 54 .000 zł. :-):-)
A teraz o SPA.
Było odjazdowo
Na początek rytuał herbaciany (herbatka ziołowo-owocowa)
prysznic
peeling ziołowy z masażem
prysznic
masaż gorącą czekoladą
zawinięcie w folię na 20 minut i w tym czasie masaż stóp
prysznic
kąpiel w kozim mleku i w tym czasie masaż głowy
prysznic
zakonserwowanie :-D:-D:-D
czyli nałożenie olejków i odżywczego jogurtu w formie masażu

Rytuał trwa 150 minut.
Jak weszłam do gabinetu o 11.30 to wyszłam 15.30
potem jeszcze herbatka i pogadanka z właścicielką ,jak mi się podobało,co można zmienić,co dodać i kolejna godzinka uciekła.
wyszła ze SPA o 16.30 :szok::-D:-D:-D:-D

Do góry