reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka mnie też te kupy denerwują :crazy::crazy: jak jeszcze był śnieg Maja chciała po zaspach pochodzić a tu gdzie nie stanęła tam albo śnieg obsikany albo kupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widzę ze ty też do Dukana dołączyłaś :-D:-D:-D ja już jestem na P+W i bardzo mnie to cieszy bo samych P to już miałam dość :-p:-p

reklama
Dowikla, słoneczka zazdroszczę :tak:

Maliana, Lunka, mam to samo ze sprzataniem :sorry2::-D A musze się wziac bo niby nas w domu przez weekend nie było, a burdelll :sorry2::-D

maggan - napisz tutaj, ja chetnie przeczytam :tak:

Wiki, moja Helena jak się nauczya k.mac to jej powiedziałam, zę to brzydko, a potem nie zwracałam uwagi, brak mojej reakcji byl najlepszy :tak: Samo przeszło :tak:

Dziewczyny dekoruja przedpokój :rofl2: A ja nie moge się od kompa odkleic :baffled: dobrze, że mam zupke gotowa :-p

Jeszcze sie wpochwale prezencikiem od M :-p
Zobacz załącznik 316403
Ja też nie zwracam uwagi bo to pogarsza i jeszcze bardziej przeklinają

A ma ktoś wiadomości od Vikamci ?? albo numer tel

czesc mamuski!!!
witam sie w poniedziałkowy,brzydki,deszczowy,pochmurny dzien.:wściekła/y:ciemno jest takie w domu ze trzeba swiatło juz swiecic.
my juz po obiedzie,dzieci spią m z krystianem graja w piłkarzyki a ja odpoczywam.;-)posprzątalam już sobie,pranie rozwiesiłam i teraz nie mam co robić.:sorry2:
dzis rano m obudził mnie z pięknym bukietem czerwonych roż(7 ich było)z okazji 7 rocznicy slubu :tak::-)oj coś czuje że upojna noc przed nami:);-);-):-p

dziekuje wam laseczki za życzenia.:tak:

vikamcia-jak tam u Ciebie????
koniecznie da nam znać.

anaconda-wszystkego najlepszego dla oliwki z okazji 5 urodzin.dużo zdrówka,usmiechu,radosci na każdy dzien życze e-ciocia.:-)

malinus-kochana dużo wytrwałości życze Ci na tej diecie.:tak:

mh-super buciki.

Ostatnia edycja:
Lidzia, wiktoria 12
a ja do życzonek z okazji rocznicy ślubu
dorzucam bukiet kwiatów. :-)

bukiet_kwiatow

Maju anakondy :
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

44.jpg

Dołączam sie do tych pieknych zyczeń :tak::tak::tak::-)

Liduś, to |M się postarał :tak:

U mnie obiadek sie pytrtoli :-) brat do mnie przyjechał to pognałam go po zakupy :-p:rofl2:
A śniegu juz niema :no: zostały tylko kałuże na lodzie, wczoraj bym takiego orła wywinęła, że szok :szok::no: ale jakoś się wyratowałam :tak:

Na jakaś sroga kare :(

Jak tak sobie pomyśle, to moze mały poprostu niewie jak dac ujscie emocjom... Moze go nauczysz, żeby mówił, np mamo jestem bardzo zły na ciebie, jak mu czegos nie pozwalasz... wiem, ze to brzmi na sielankę, ale niech sobie pokrzyczy... powiedz mu nastepnym razem jak sie bedzie oscil poprostu jak się zoscic... olej przkelenstwo i tłumacz, ze niech sobie np potupie, albo powie ze jest wściekly bo mu czagos nie pozwalasz... może się uda :)

MH ROzmawiałam z Igorem na wszystko co mu powiedziałam przytaknal na tak, ze tak będzie:-) śmiać mi się chciało z madrali małego i myślę sobie ze narazie mu odpuszcze i wogule nie będę uwagi zwracała na to co mówi złego:-):-):-) może coś mu do głowy wpadło dzisiaj:-) Anaconda wszystkiego najlepszego dla Twojego Słoneczką:-) dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy:-) obiecałam sobie ze od dziś zacznę Dukana:-) ale nie dam rady narazie:-( dziewczyny nie wiecie nic co z VIKAMCIĄ? :-:)-:)-( ja już posprzątałan, pranie powiesiłam razy trzy:-( było tego trochę:-) zupke zjedlismy:-) naleśniki Igorowi musiałam usmazyc po zupce:-) mały gra w jakieś literki:-) a ja usiadłam w fotelu i myślę,,,,, muszę iść chyba w centralnym napalic bo dziadka nie ma i zimno mamy na górze:-:)-(

Justyś tak tak dukam od dziś :tak::tak::tak: na śniadanko miałam kawkę z mlekiem 0.5% + pasta z twarogu chudego i tuńczyka :tak::tak: na 2 śniadanie zjadłam jogurt naturalny actiwia na obiadek mam kurczka z piekarnika bez skóry ale na ostro:-D:-D:-D a nie wiem za bardzo co do niego mogę dorobić :baffled: a na kolację to jeszcze nie wiem co :crazy: do tego piję wodę no i regulawit herbatkę bo aż wstyd ale od 10 dni się nie załatwiałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
)

Jedz otręby, one ułatwiają trawienie i z kupką problemów nie będzie.;-) Możesz z nich zrobić zupkę mleczną tzw. owsiankę lub placki dukana i jeść je np. z pastą, chudą wędlinką.:tak:
Do kurczaka dorzuć korniszona i będzie git.:-D
A na kolacje może jajecznica?

Widzę ze ty też do Dukana dołączyłaś :-D:-D:-D ja już jestem na P+W i bardzo mnie to cieszy bo samych P to już miałam dość :-p:-p[/B]

To co zakładany nowy wątek?:-D

Justyś możemy nowy wątek założyć :tak::tak::tak: może dla dukaczek i innych diecących się mamusiek:tak::tak::tak::tak: otręby zakupiłam :tak::tak::tak::tak: zaraz sobie zupkę ugotuję na kolację z nich:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Aleksia ja też myślę że rozmowa nie zwracanie uwagi albo odwracanie uwagi od brzydkich słów i konsekwencja a efekty przyjdą same :tak::tak::tak:
MH dobrze ci z tym bratem :-D:-D:-D:-D:-D
Ja nie mam brata pod ręką a nawet gdyby był to..................

reklama
Do góry