reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem.
Jakieś fotki świąteczne.;-)
Wigilia

Nasza choinka

Tuż przed przyjściem gości.

Świąteczny obiadek

Kubusiowy torcik,przy którym Kubuś dzielnie pomagał przed 6 rano. :szok::szok::-):-)

Może zatańczymy? :-D:-D:-D
As świetne zdjęcia a ty laska jak ta lala;-):tak:

m zaprosil szwagra z kolega wiec siedza sobie i piwkują:tak:
a ja korzystajac z chili na bb:-p;-)

reklama
As, no prosze pięknie wyszło :tak: a gosci mieliście cale mnóstwo :szok::tak:

Witam, :tak:

U nas w tym roku w święta wszystko poszło bardzo sprawnie i miło :tak::tak::tak:
Dzieci zadowolone z prezentów :-D Helenka była potwornie zazdrosna o klocki które dostała Niki, ale juz załatwiliśmy tą sprawę :-D Najeździliśmy się po gościach, nawet u mojego ojca o dziwo atmosfera była znośna :szok::sorry2:

Bilans kg po świętach: jestem na zero :tak::tak::-D

Młoda w przedszkolu, malutka wcina śniadanko, M w pracy, wszystko wraca do normy :cool2:

Witam i ja. Ostatnio trochę Was zaniedbałam ale obiecuję poświąteczną poprawę.

Widzę że wszystkie po świętach zadowolone. U nas też było miło i bardzo rodzinnie. Pierwszy raz od wielu lat zbojkotowaliśmy jeżdżenie w gości i tylko na 2 wigilię do moich rodziców pojechaliśmy a resztę świąt spędziliśmy w domku. Dziewczyny w końcu nacieszyły się tatusiem do woli bo ostatnio praktycznie go nie widywały. Dla mnie też go trochę starczyło;-):-D

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę.

Vika sytuacji z wodą nie zazdroszczę. Nam kiedyś też rura zamarzła i trzeba było podłogę w kuchni zrywać. W tym roku też przed wigilią mieliśmy przeprawy i wisiała nad nami perspektywa kupienia nowej pompy (ta lepsza opcja) lub kopania siedmiometrowego doła żeby się dostać do zaworu. Na szczęście mężowemu udało się jakoś wyczarować wodę. Mam nadzieję że teraz jak rządy w gminie się zmieniły to doczekamy się w końcu wodociągu i będziemy mogli zapomnieć o takich kłopotach:sorry2:

Ja teraz siedzę i głowię się nad prezentem urodzinowym dla mężowego bo 7 stycznie ma 31 urodzinki.Zawsze było tak że to on sobie coś tam kupował co mu było potrzebne i mówiliśmy że to na urodziny. No bo trochę głupio robić mu prezent za zarobione przez niego pieniądze i mówić że to ode mnie. A teraz dostałam całkiem niezłą sumkę od dziadka ale mój chłop nie może się zdecydować co chce:sorry:

As Kochana pięknie wyglądasz :-) zdjęcia super :tak: a gości mieliście że hoho :-D

Witam. U mnie znowu od wczoraj śnieg pada :sorry2: jak tak dalej pójdzie zasypie mi chyba cały blok :-D ale już mogło by chociaż nie padać bo już mam dosyć tego śniegu :tak: Kuba ogląda bajkę, M na służbach będzie dopiero w piątek a ja mam lenia jak nie wiem co :-p jakaś wymęczona jestem po tych świętach :dry: tym bardziej że Kuba przez całe święta marudził na maxa :no: dobrze że już mu przeszło :tak: idę podszykować do obiadu :tak:

Załączniki

• PC240071.jpg
    PC240071.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 19
  • PC240067.jpg
    PC240067.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 25
  • PC250074.jpg
    PC250074.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 29
  • PC250073.jpg
    PC250073.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 26
  • PC240068.jpg
    PC240068.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 21
  • PC120064.jpg
    PC120064.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:no:
żadnej awarii nie ma , chodzi o to że w Irlandii nigdy nie ocieplali rur i sąpłytko pod ziemią, bo to "wiecznie zielona wyspa"
nigdy mrozów nie było..
a teraz jak się klimat zmienia.. i pada tu śnieg:szok: już 2 rok z rzędu to rury zamarzają
i dużo osób w miasteczku nie ma wody , nie wiem jak to jest że jedni maja inni nie..
bo nasz sąsiad z boku też nie ma wody a sąsiedzi 4 domy dalej mają..
w zeszłym roku też miałam , choć sąsiedzi nie mieli...:eek:
ale najważniejsze jest to że od zeszłego roku zaczęli ocieplać rury , tylko że nie zdążyli wszystkich na czas:dry:

wogóle zapomniałam się pochwalić, czekalam na ta dolną 4 u małej.. a dziś zauważyłam ze ma już górną 4 i to bardzo dużą już:szok: więc wyrosła jej z jakieś może 2-3 tyg temu:tak:
jak nie więcej...
i nic nie widziałam:-p:zawstydzona/y:
to dziwne naprawde, zycze powrotu wody
Witam wieczorkiem.
Jakieś fotki świąteczne.;-)
Wigilia

Nasza choinka

Tuż przed przyjściem gości.

Świąteczny obiadek

Kubusiowy torcik,przy którym Kubuś dzielnie pomagał przed 6 rano. :szok::szok::-):-)

Może zatańczymy? :-D:-D:-D
zdjecia cudne ty wygladasz jak ich siostra, torcik przepyszny
Witam i ja. Ostatnio trochę Was zaniedbałam ale obiecuję poświąteczną poprawę.

Widzę że wszystkie po świętach zadowolone. U nas też było miło i bardzo rodzinnie. Pierwszy raz od wielu lat zbojkotowaliśmy jeżdżenie w gości i tylko na 2 wigilię do moich rodziców pojechaliśmy a resztę świąt spędziliśmy w domku. Dziewczyny w końcu nacieszyły się tatusiem do woli bo ostatnio praktycznie go nie widywały. Dla mnie też go trochę starczyło;-):-D

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę.

Vika sytuacji z wodą nie zazdroszczę. Nam kiedyś też rura zamarzła i trzeba było podłogę w kuchni zrywać. W tym roku też przed wigilią mieliśmy przeprawy i wisiała nad nami perspektywa kupienia nowej pompy (ta lepsza opcja) lub kopania siedmiometrowego doła żeby się dostać do zaworu. Na szczęście mężowemu udało się jakoś wyczarować wodę. Mam nadzieję że teraz jak rządy w gminie się zmieniły to doczekamy się w końcu wodociągu i będziemy mogli zapomnieć o takich kłopotach:sorry2:

Ja teraz siedzę i głowię się nad prezentem urodzinowym dla mężowego bo 7 stycznie ma 31 urodzinki.Zawsze było tak że to on sobie coś tam kupował co mu było potrzebne i mówiliśmy że to na urodziny. No bo trochę głupio robić mu prezent za zarobione przez niego pieniądze i mówić że to ode mnie. A teraz dostałam całkiem niezłą sumkę od dziadka ale mój chłop nie może się zdecydować co chce:sorry:
zycze dobrego wyszukania prezentu ;]
As Kochana pięknie wyglądasz :-) zdjęcia super :tak: a gości mieliście że hoho :-D

Witam. U mnie znowu od wczoraj śnieg pada :sorry2: jak tak dalej pójdzie zasypie mi chyba cały blok :-D ale już mogło by chociaż nie padać bo już mam dosyć tego śniegu :tak: Kuba ogląda bajkę, M na służbach będzie dopiero w piątek a ja mam lenia jak nie wiem co :-p jakaś wymęczona jestem po tych świętach :dry: tym bardziej że Kuba przez całe święta marudził na maxa :no: dobrze że już mu przeszło :tak: idę podszykować do obiadu :tak:
ejjjjjj to Kubus ...
jak on Ci wyrosl - SZOK

ja zabieram sie za sprzatanie bo syf jak nie wiem a skad...

Witam i ja
My wlasnie zjedlismy sniadanko:tak::tak:Dominik i Klaudia jezdza mi po domu na rowerach,samochodach i wogole na wszystkim co sie da:-D:-D:-DAle mam przynajmniej spokoj:tak::tak:A Klaudia siedzi kolo mnie i spiewa mi caly czas piosenke Cerekwickiej "Ksiaze"-zna ja cala:tak::tak::tak:Dzisiaj jest juz z Nia o niebo lepiej:tak::tak::tak:Praktycznie jest juz zdrowa:szok:Wczoraj calutki dzien spala,wstala dopiero jakos kolo 19:szok::szok::szok:Przeciwgoraczkowe ostatni raz dawalam Jej o 23 i od tego czasu jest spokoj:tak::tak::tak:Noc ladnie przespala,no ale ma jeszcze kaszel:no:Czuje ze jeszcze troszke Ja ten kaszel pomeczy
Wolowinka na obiadek sie smazy:tak:Wypadaloby kurze poscierac bo reszte posprzatalam wczoraj:tak::tak::tak:

AS,BEATKO
Super focie:tak::tak::tak:

reklama
As gratki :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest :-D Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę :sorry2: jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła :tak: już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają :sorry2: więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie :tak: do lata urosną :-D spać mi się chce jak nie wiem co :tak: więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono :tak: przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić :-D ale za to znalazłam coś podobnego :tak: oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło :tak: oglądam na iitv :tak: na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki :-D M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry :-D spokojnej nocki życzę :-)

Do góry