reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A bycz sie bycz LIDUS:tak::tak::tak:Ja w sumie tez siedze bezczynnie hehe;-)
Dominik mnie nakreca na zrobienie salatki,wiec jak skonczy lekcje to cos tam zrobimy:tak::tak::tak:
Daj znac po lekarzu

reklama
Dowikla, ale ci dobrze, no ale cóż niektórzy to mają szczęście :dry::-D

Lidka, daj znać po lekarzu :tak: A ja też się byczę :szok::eek: Ale musze ruszyć D bo dziewczyny zarz będą głodne :sorry:

hej
dzieci jakies nie swoje...
na zlosc chyba robia, niki to ode mnie na krok nie pojdzi bo larmo jak nie wiem...:wściekła/y:
sewi tez nieposluszny:confused2:

beata mieszaniec :-D kolczyki ladne:tak:
mh 9 luty to juz prawie za niedlugo :-D

DOMINIKU NASZ KOCHANY ROŚNIJ NA POCIECHĘ MAMY TATY ORAZ SIÓSTR BO JUŻ JESTEŚ DUŻY ZUCH :-D:-D:-D:-D

laseczki melduję tylko że żyję łeb mi pęka więc mam dosyć:-:)-:)-:)-(
Beatko kolczyki super bardzo takie lubię :tak::tak:
Dowikluś wyrka su[per a Dominik strasznie wydoroślał i się zmienił :tak::tak::tak:

Witajcie.
Nie odzywałam się kilka dni bo najpierw zamieszanie z imprezką urodzinową Natalki a potem jeszcze dziadka przywieźliśmy w końcu do domu więc na forum czasu niestety brak:-(.

Ile w ulu pszczół robotnic
Ile pociąg mija zwrotnic
Ile kwiatów liczy łąka
Ile kropek ma biedronka
Tyle szczęścia i słodyczy
W dniu urodzin Tobie życzą -
Ciotki z BB

Podłączam się do życzonek:-):-)

Dowikła moja Nati ma podobne łóżko jak Twoje dziewczynki z tym że oba zatyłki mamy równe. No i my jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nawet ja się czasem kładę z Nati

jestem jeszcze i ja.
a wiec tak....m wrocił z krystianem od dr.i osłuchowo wszystko ok,:tak:troszke ma gardlo czerwone dostal syrop i tabletki na gardlo.mam nadzieje ze mu szybko to choróbsko minie i nie bedzie potrzebny antybiotyk.powiedział ze teraz jest jakiś wirus ze duzo dzieci kaszle i ma teperature.
a i wiecie co......ja dalej d..y nie :no:ruszyłam i nie poprasowałam,wrecz przeciwnie jeszcze kawke sobie zrobilam i buszuje po necie.:eek::zawstydzona/y:

kakusia-wszystkiego najlepszego!!
100lat dla natalki w dniu urodzin!!!!!
dużo zdrówka,radości i usmiechu na co dzien.

Natali zdrówka, może coś na wzmocnienie? polecam naturalne antybiotyki-zaparzyc majeranek i wypić, i kanapeczki z czosnkiem.
dzieki niestety czosnek odpada bo karmię:sorry:
mlodego tylko faszerowac moge:tak:;-)
DOMINICZKU DOWIKLI Z OKAZJI 7 URODZIN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
dołaczam sie do życzeń!!!

sto lat szczęścia i słodyczy e-ciocia tobie życzy!!!
MH zdrówka życzę :tak: fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok :tak: mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest :sorry: masakra na pyłki, sierść, zboża itd :no:
Lidka zdrówka dla Krystiana :tak:
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach :tak: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska :-D mieszaniec czy oryginał? :-D
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga :no: potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże :tak:

Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi :tak: daje mu jeszcze z pół godziny :sorry: a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera :sorry: jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić :tak: już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany :sorry: jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije :no: no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę :tak: co o nich myślicie?
śliczne te kolczyki :tak::tak::tak:
BEATKO
Fajne te kolczyczki:tak::tak::tak:Ja to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna:tak::tak::tak:
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec:szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez
fajne te łóżeczka i pokój duży chyba mają:tak:
fajnie
a dominik jaki duży:szok:
jaki przystojniak:tak::tak::tak:

witajcie dzisiaj późno bo na szczepieniu bylismy na 13 i czarek na bilans dwulatka
mała darła sie jak jaźwiec:-D
oba nadal zakatarzone i ja na przyczepke i jeszcze z gardłem:sorry:
byłm na zakupach i mam 30 zł w portfelu:sorry:
super dobrze ze zamrazarka pełna to jeść przynajmniej mamy co:tak:

lidka nie jestes sama na mnie kokardki czekaja na jutro 400 niby ale juz wiem ze nie zrobie bo to złożone bardziej:sorry:
no a zamiast robic siedze sobie na dupie i allegro przeglądam:sorry:

Ostatnia edycja:
MH zdrówka życzę :tak: fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok :tak: mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest :sorry: masakra na pyłki, sierść, zboża itd :no:
Lidka zdrówka dla Krystiana :tak:
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach :tak: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska :-D mieszaniec czy oryginał? :-D
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga :no: potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże :tak:

Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi :tak: daje mu jeszcze z pół godziny :sorry: a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera :sorry: jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić :tak: już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany :sorry: jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije :no: no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę :tak: co o nich myślicie?
Fajne te kolczyki.
Moja młoda byłaby zachwycona.:tak:

BEATKO
Fajne te kolczyczki:tak::tak::tak:Ja to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna:tak::tak::tak:
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec:szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez
Bardzo fajne te łóżeczka.
Dominik bardzo wyrósł i spoważniał.
beatka-fajne te kolczyki.:tak:

dowikla-łożka sa super:tak: a twoj dominik jaki przystojniak(wydoroslał Ci bardzo):tak:

mh-termin na szczepienie..........no masakra!!!:szok::szok::eek:

a ja tak na chwilke jeszcze.
udalo mi sie dodzwonic do mojego dr.i moj m pojechał z krystianem na wizyte zobaczymy co powie?????mam nadzieje ze to nic poważnego i ze nie :no:bedzie konieczny antybiotyk.

a ja zamiast prasowac to sie byczę....:eek::eek:
Czasami trzeba się pobyczyć.:tak:;-);-)

jestem jeszcze i ja.
a wiec tak....m wrocił z krystianem od dr.i osłuchowo wszystko ok,:tak:troszke ma gardlo czerwone dostal syrop i tabletki na gardlo.mam nadzieje ze mu szybko to choróbsko minie i nie bedzie potrzebny antybiotyk.powiedział ze teraz jest jakiś wirus ze duzo dzieci kaszle i ma teperature.
a i wiecie co......ja dalej d..y nie :no:ruszyłam i nie poprasowałam,wrecz przeciwnie jeszcze kawke sobie zrobilam i buszuje po necie.:eek::zawstydzona/y:

Dobrze,że bez antybiotyku się obyło.
Zdrówka życzę.

mlodego tylko faszerowac moge:tak:;-)

dołaczam sie do życzeń!!!

sto lat szczęścia i słodyczy e-ciocia tobie życzy!!!

śliczne te kolczyki :tak::tak::tak:

fajne te łóżeczka i pokój duży chyba mają:tak:
fajnie
a dominik jaki duży:szok:
jaki przystojniak:tak::tak::tak:

witajcie dzisiaj późno bo na szczepieniu bylismy na 13 i czarek na bilans dwulatka
mała darła sie jak jaźwiec:-D
oba nadal zakatarzone i ja na przyczepke i jeszcze z gardłem:sorry:
byłm na zakupach i mam 30 zł w portfelu:sorry:
super dobrze ze zamrazarka pełna to jeść przynajmniej mamy co:tak:

lidka nie jestes sama na mnie kokardki czekaja na jutro 400 niby ale juz wiem ze nie zrobie bo to złożone bardziej:sorry:
no a zamiast robic siedze sobie na dupie i allegro przeglądam:sorry:
Natali zaszczepiłaś małą z katarem? :-:)-(

Natalka:
Dzień radosny ,dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam Ci życzenia
Dużo szczęścia ,powodzenia
Moc prezentów ,kosza kwiatów
Dużo całusów i wiwatów

Natalka:
Dzień radosny ,dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam Ci życzenia
Dużo szczęścia ,powodzenia
Moc prezentów ,kosza kwiatów
Dużo całusów i wiwatów
pyałam sie lekarki ale stwierdziła że nic jej nie jest i katar nie jest przeszkodą:no:
tez się zdziwiłam ale zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć to małą juz kłuli
mam nadzieje że jej nic nie będzie:baffled:
jesli wiesz cos o konsekwencjach takiego szczepienia to proszę cie nie pisz mi bo bede sie bała:baffled:

dołaczam się do życzeń :)

reklama
Witam, dzisaj lecę z Niki do alergologa.

A ja mam mega katar :no:
Mh zaparz sobei kobieto majeranku i pij jak najcieplejszy a pod nos maśc majerankowa , sól n aprzeczyszczenie ( nosa ) i będziesz jak nowa góra za 2 dni.

Beata no to nadzieja, ze bedzie cieplusio, oby szybciutko naprawili.
A kolczyki fajne, koffam srebro, hehe

Dowikla alez masz przystojniaczka w domu, no jaki duży cgłopak już, szok. A łóżeczka fajne, a materace jakie, z czego? bo ja czegoś szukam, a z Ikea na żywca sobei nie pooglądam i nie podotykam. Materace gąbka czy na sprezynach? A cena, jesli mozna jeszcze?

Mh początek lutego, masakra, ale dzis to nie taki straszny termin. Moaj mam ma wizyte u specjalisty na listopada przyszłego roku, rejestrowała się latem!

i ja i ja i ja też!

ale majeranek ni ezaszkodzi, ja piłąm jak karmiłąm:tak:

o to samo miałam zapytać:baffled:
lekarz tez po ch..u-przepraszam.

Do góry