reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam kochane ja tylko an chwile
chyba bede musiala isc z Sewkiem do lekarza,
wczoraj jakby pogryzl go komar ale zeby w ciagu jedenj nocy 12 razy????????
dzis doszly 3 kropki
i wlasnie nie wiem co to jest bo na ospe mi to nie wyglada bo nie ma takich ropnych krostek tylko jest normlanie jakby kompar yugryzl - czerwona plamka i nie wiem
rozyczka??? poczytam po necie.... i chyba bede musiala sie ubrac i leciec do przychodni... ;/

reklama
witam kochane ja tylko an chwile
chyba bede musiala isc z Sewkiem do lekarza,
wczoraj jakby pogryzl go komar ale zeby w ciagu jedenj nocy 12 razy????????
dzis doszly 3 kropki
i wlasnie nie wiem co to jest bo na ospe mi to nie wyglada bo nie ma takich ropnych krostek tylko jest normlanie jakby kompar yugryzl - czerwona plamka i nie wiem
rozyczka??? poczytam po necie.... i chyba bede musiala sie ubrac i leciec do przychodni... ;/
moja mamuska gdzies czytała ze u nas ospa panuje ale z tego co piszesz to chyba ospa nie jest:no:
a oze jakies uczulenie:eek::eek::eek:

Pati, ropy niema od razu przy ospie, najpierw czerwone plamki z grudka na środku, a potem z tej grudki robi się ropa.

Anaconda, siniaki :szok:

Natali, nie masz co żałować tych spotkań, bo to tylko reklama J&J :sorry: wciskają ci swoje produkty pod szyldem spotkania dla mam i warsztatów :sorry: Przy okazji wyciągają dane osobowe.

moja mamuska gdzies czytała ze u nas ospa panuje ale z tego co piszesz to chyba ospa nie jest:no:
a oze jakies uczulenie:eek::eek::eek:
uczulenie raczej nie bo nic nie jadl :(
Pati, ropy niema od razu przy ospie, najpierw czerwone plamki z grudka na środku, a potem z tej grudki robi się ropa.

Natali, nie masz co żałować tych spotkań, bo to tylko reklama J&J :sorry: wciskają ci swoje produkty pod szyldem spotkania dla mam i warsztatów :sorry: Przy okazji wyciągają dane osobowe.
no jest taka plamka czerwona i w srodku taka malo widoczna grudka niby taka zolta biala, nie wiem....

To może być ospa, tym bardziej, że pogoda sprzyja, ciepło i wilgotno :baffled:
Ja bym przeleciała sie do przychodni, tylko powiedz im, ze masz dziecko z ospa to ci izolatkę naszykują :tak:

MH wlasnie m juz byl, maja 18 nr i za niedlugo ich wyszykuje bo ona juz przyjmuje. Ale jestem ciekawa czy to bedzie ospa...
Poki co Niki nic nie ma... a wolalabym zeby mieli razem... i potem z glowy ::)

Pati lepiej idź do lekarza :tak: oby to nie ospa :tak:

Witam. Pogoda jakaś dziwna :sorry: wieje trochę ale na szczęście nie pada :tak: mieliśmy do żar jechać ale Kuba wstał przed 9 i już się nam nie chciało :-) mnie coś głowa boli zaraz wezmę tabletkę i się biorę za robotę :tak: zajrzę do Was później Laseczki ;-)

ja to bym nawet chciala jekby mieli ospe - juz z glowy bym to miala :)
zaraz bede ubierac malego i pojada.
Niki spi,

MH mowisz ze po Helence jej sie plamki pokazaly? moze i u nas tak bedzie ...

reklama

aha no to juz nie żałuję:-D:-D:-D
MH wlasnie m juz byl, maja 18 nr i za niedlugo ich wyszykuje bo ona juz przyjmuje. Ale jestem ciekawa czy to bedzie ospa...
Poki co Niki nic nie ma... a wolalabym zeby mieli razem... i potem z glowy ::)
tez bym wolala zeby mlodzi teraz przeszli a oni jak na zlosc nie chca zalapac:sorry::-D:-D

wkleje kilka zdjec moich pociech;-)
9a4ri1.jpg

6ieagp.jpg

22gk0i.jpg

Do góry