Natalineczka555
kocham kochać :)
witam kolejna mamuśkeHej, mogę dołaczyc ??
Jestem mamą dwojki maluchów siedzacą równiez w domku.
nie na nastepny weekend ma wrócić ale długo był w domu i tak sie przyzwyczaiłamnatalineczka-na długo twój m wyjechał?
Natalineczka jak tam wyprawa z dwójką rozrabiaków?
e nie było tak źle mała spała młodego tez do wózka zapakowałam i tak jeździłam z nimi po intermarche, byłam tylko w jednym sklepie na pierwszy raz co bym sie nie przemeczyła
NATALI
I jak tam zakupki z dwojka dzieciaczkow
ja pamietam ze jak moje dziewczynki byly takie male to moglam zakupy robic bez problemuOne sie najdaly i spaly pozniej jakies 5 godz bez wzgledu na wszystkoTylko tylko ze musialam cala trojke ciagnac ze soba
ale kupilam wiekszosc rzeczy
No to ja tez z dowcipem
Dlaczego nie należy denerwować kobiet przed okresem?
Gość chciał rozweselić żonę przechodzącą właśnie TE DNI, zadając jej żartobliwie pytanie: Ile kobiet, ze stresem przedmiesiączkowym jest potrzebnych by wymienić przepaloną żarówkę?
Odpowiedz żony :
- Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Ponieważ jest jeszcze ktoś w tym domu, kto wie JAK wymienić przepaloną żarówkę! Ty nawet byś się nie zorientował, że jest PRZEPALONA! Jak każdy mężczyzna siedziałbyś w ciemnościach TRZY DNI zanim by do ciebie dotarło, że coś ***** jest nie tak! Tacy wszyscy jesteście! Nawet, kiedy już dotrze do was, co się stało, nie jesteście w stanie znaleźć w domu zapasowej żarówki, pomimo tego, że od 17 lat żarówki SĄ ZAWSZE w tej samej *******onej szafce! A jeżeli już stałby się CUD i w jakiś niewytłumaczalny sposób znajdziecie w końcu te *******one żarówki, to przez dwa ****** dni problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE KRZESŁA pod żyrandolem i WYMIENIENIE tej *******ONEJ ŻARÓWKI. Kolejne DWA kurewskie dni zajmie wam ODSTAWIENIE tego ******go KRZESŁA na miejsce! A tam, gdzie ono stało i tak na podłodze zostanie *******ony, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkręconej żarówce bo wy nigdy *****, ale to NIGDY NIE POTRAFICIE po sobie posprzątać! Gdyby nie my, to do usranej śmierci brnęlibyście po pachy w śmieciach i dopiero gdyby zginął wam *******ONY PILOT DO TELEWIZORA zatrudnilibyście (pod hasłem: AKCJA RATUNKOWA) całą *******oną armię do tego ******go sprzątania! I TAK ***** DO ZA****NIA, CAŁE ŻYCIE Z KRETYNAMI!!!!...
sliczna malutka księżniczkahej laski
witam na poczatek nowa mame :-):-)
wpadlam jak po sól ale miałam dzien zalatwien z papierami i kobitki jutro zawoże tesciowa do carotasu beda tam razem z tesciem miec pokój wkoncu bo czasem juz myslalam ze szybciej sobie krzywde zrobi bo ostatnio czesto sie przewracala i to prosto na glowe upadala raz to nawet pogotowie wzywałam wiec ciesze sie ze od jutra nie bede musiała sie bac ze jak jade na zakupy to mysle czy nic sobie nie zrobitakze dwa razy bylam w caritasie i dwa razy w opiece bo to gmina bedzie im dopłacac brakujaca czesc kasy bo niestety sporo licza sobie za pobyt
a tak na szybko to jeszcze wrzuce wam fotki z chrzcin lenki:-):-):-)i swiniaczka byl pysznyyyyyyyytrzy dni go jedlismy i jeszcze boczki mam z niego zamrozone
Zobacz załącznik 297414Zobacz załącznik 297412Zobacz załącznik 297410
a prosiaczek mmmmmmmmm az mi slinka cieknie
ale super te przebraniaNasze fotki z pasowania na przedszkolaka
czyz te dzieciaki nie sa słodkie???? :-):-):-):-):-)
wejście pszczółek
śpiewamy piosenkę o przedszkolaczku
z ta czapke pszczółki wygląda jak papież
moja pszczółka dłubie w nosie
z kolezankami z przedszkola '
slicznie wygladali
pewnie juz po wszystkim ale nie zaszkodzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dziewczynki rano klinika.
Trzymajcie kciuki,bo czuję coś,że nie jest dobrze...:---(
no prosze jaka modelkaWitam w deszczowy smutny poranek :-):-)
Niestety chyba piękne słoneczko skończyło się i nastała słotna jesień :--(
Wczoraj popołudniu byłam jeszcze u pediatry i poprosiłam o lek od robaków, bo tak profilaktycznie chcę Majkę odrobaczyć, całe lato bawiła się z kotami i psami a ostatnio cos często na brzuszek się skarżyła :--(
Iwcik cudne zdjęcia ze chrzcin, a świniaczek widać pokaźny
Agnes to piękne chwile - występy naszych dzieciaczków w przedszkolu, mnie też zawsze za serce ściskają jak widzę swoja Maję
A co do Oliwki i jej scen przed zasypianiem to nie wiem ale mam wrażenie że ty jej czasem ulegasz i mało konsekwentna jesteś a ona to potem wykorzystuje (nie obraź się za te słowa )
As trzymam kciuki, oby wszystko poszło jak najmniej boleśnie
A oto obiecane zdjęcia moich wczorajszych zakupów
chyba lubi pozowac do zdjęc
a ja nadal sie nie zabrałam nawet nie mam kiedy poczekam az m bedie w domu dłuzszy czas to jak sie dzieciakami zajmieWitam,
Mojeo cos dzisiaj w d od rana ugryzło, dobrze, że juz pszedł
Anaconda, Agnes, Iwcik, super fotki
As, &&&&&&
To zamów duplo, poczujesz rożnicę
A co ćwiczeń to świcze nadal z tydzień będzie ale róznicę czuć Ja miałam tak sflaczały brzuch, że mogam go wypiąc i spokojnie udawać 7 miesiąc ciąży Ale teraz juz sie nieda No i odusciłam sobie troszke odchudzanie, na wadze nić nie ubyło, a w pasie 2 cm mniej :-) Dzisaj juz cwiczyłam, niewiem czy nie zacznę dwa razy dziennie
mówie wam nawet nie mam czasu sie po dupie podrapac
teraz chwila to do was wskoczyłam a i tak juz mam wyrzuty ze kokardek nie robie
zaraz zjem zupke i sie zabieram poki mody spi bo trza sie bedzie pozniej z nimi wybrac gdzies na spacer chyba ze wiac nadal bedzie
o mała już mlaska