reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!
ale nas ostatnimi czasy tu malo???????:-(
witam sie i ja w brzydki,zimny i deszczowy poniedzialek.moje dzieci spia,m pojechal po krystiana do szkoły a ja wskoczyłam na bb.;-)
moj m dzis opony zmieniał na zimowki bo cos zapowiadaja ze od srody ma byc snieg,:sorry2:a ja wole miec wczesniej zmienione niż by nas zima miala zaskoczyc.mam nadzieje ze im sie nie sprawdzi bo jak sobie pomysle ze bede musiała auto odsnieżac i droge to mi sie plakac chce.:-(
uciekam obiad robic bo moi panowie przyjechali.

mh-super wiadomosc.:tak:

myszunia-wszystkiego najlepszego dla piotrusia!
100lat dużo usmiechu , radosci i wspaniałych prezetów!!!!

madeuska-kochana a ty co tak przelotem????
co u was???:confused:

beatka-oj ja tez mam dzis lenia i nic mi sie nie:no: chce robic.

dowikla-fajnie ze znalazłas czas i wpadłas na bb.
super ze u was wszystko ok i ze dzieciaczki zdrowe.

reklama
lidka...a tak jakos.. zaglądam regularnie, ale ostatnio całkowicie nie ma ochoty na pisanie..
u nas nic nowego w sumie, wiec tez nie bardzo mam co pisac, dzien jak codzien;-)

aaa o zimówkach to mi nawet nie mów, ja nie mam za co kupić, a te niby wielosezonowe które mamy to nie do naszego samochodu.... tył napęd....co sie dzialo rok temu:szok: dlatego lepiej niech ta zima przychodzi jak najpóźniej, bo zanim nam sie psy sprzedadzą... to na zimowki kasy nie będzie:eek:

Dzień dobry! :-)

W imieniu Piotrusia bardzo dziękuję za życzenia! :-):tak:

W jego mniemaniu urodziny były wczoraj, bo byli goście i prezenty :-D
Imprezka była bardzo kameralna, bo byli tylko dziadkowie, chrzestni nie dotarli z powodu choroby. No ale Piotruś dostał wymarzony duży zestaw Zhu zhu pets, więc jest wniebowzięty i z chomikami się nie rozstaje :-D

...
moj m dzis opony zmieniał na zimowki bo cos zapowiadaja ze od srody ma byc snieg,:sorry2:a ja wole miec wczesniej zmienione niż by nas zima miala zaskoczyc.mam nadzieje ze im sie nie sprawdzi bo jak sobie pomysle ze bede musiała auto odsnieżac i droge to mi sie plakac chce.:-(
...
A my tam nie mamy na co opon zmienić :-p Pewnie nas zima zaskoczy :-D No cóż, musimy do pensji poczekać, bo teraz pustki na koncie, a w listopadzie może uda nam się jakieś używane niedrogo kupić :sorry2:

Ja też nie lubię odśnieżania samochodu :no: Dobrze, że drogi nie muszę odśnieżać :tak:

lidka...a tak jakos.. zaglądam regularnie, ale ostatnio całkowicie nie ma ochoty na pisanie..
...

Oooo, ja mam dokładnie tak samo :tak:

Ale czytam, czytam... :-) Jestam z Wami cały czas :tak:

u nas nic nowego w sumie, wiec tez nie bardzo mam co pisac, dzien jak codzien;-)

aaa o zimówkach to mi nawet nie mów, ja nie mam za co kupić, a te niby wielosezonowe które mamy to nie do naszego samochodu.... tył napęd....co sie dzialo rok temu:szok: dlatego lepiej niech ta zima przychodzi jak najpóźniej, bo zanim nam sie psy sprzedadzą... to na zimowki kasy nie będzie:eek:

kochana a jakie pieski sprzedajecie???
ja mam ochote straszna kupic yorka.jak na razie jestem na etapie namawiania mojego m na zakup.ale cieżko to widze.:baffled::sorry2:

witajcie,
jakos nie mialam czasu zeby wczesniej wejsc....
m juz poszedl do pracy

Sewi mnie juz neka zeby zejsc z kompa i poczytac mu ksiazke...

mala zasnela i poki co mam spokoj.

MH moje gratulacje ale swietna wiadomosc!!!!!!
myszunia Sto lat dla Piotrusia z okazji urodzin !!!!
dowikla no wkoncu jestes :-D
dziewczyny dziekuje za komentarze w kierunku moich dzieciaczkow :*
medea a jakie pieski ?
lidka my to narazie nie mamy tego problemu z zimowkami bo auta brak :sorry2:
natali ja nie pomoge bo nie mam pojecia
malina normlanie pochwalka dla Twojego, Piciu sie postaral :-D

no nic ide poczytac mu ta ksiazke bo mnie zaraz wywali z tego kompa ...

potem wejde

hej ja wpadam chwilowo... moj D popsół mi laptopa... yhhhhh
no i korzystam z jego ,a le jego est dziwny i pokręcony także będę wpadać jak się da i jak nie będę miała nerwa na te jego ustawienia...

MH super że mała jest zdrowa....

reszty nie doczytałam bo mi obraz skacze a Twoj napis był wyjątkowo wielki:-D

u nas wszystko ok.. w środę jadę do szpitala
także dam znać co i jak...

pozdrawiam

czesc dziewczyny
jestem na chwile :) nie bylo mnie ostatnio, zabiegana jestem... nie mam czasu nadrobic!
organizuje przeprowadzke, nie wiem czy slyszalyscie:widzialyscie w tv ale tu we francji sa strajki i brakuje paliwa! wiec ciezko mi bylo znalezc firme na "za 2-3 tygodnie", no ale znalazlam, sporo dzownienia, pytania, zalatwiania, ale jest!
dzis rano dostarczyli kartony, maly spi od 1h50min, a ja w tym czasie smyknelam 5 kartonow juz same ksiazki i dvd
jeszcze zostalo troche ksiazek i 1 regal dvd, mysle, ze max. 4 kartony.
a teraz ide po kawke i sie odprezyc, maly pewnie zaraz wstanie, to podwieczorek i na spacer! :)

patrysia : moj synek tez tak raczkowal, jak inwlaida jedna noge za soba ciagnal, dopiero po jakims czasie skulak, ze trzeba obiema na przemian, teraz powortka z filmu przy rowerku :)
a ja wkoncu nauyczlam sie wklejac zdjec hahahaha ciolek jeden sredniowieczny, wiec pokaz wam synka (za chwile, gubie sie :)

no i cos nie daje rady....nie chce mi sie wcisnac zarzadzaj zalcznikami, sporbuje innym razem, a zainteresowane moge jedynie odeslac na watek MAMY Z FRANCJI, strona nr 17, 19h56 i 20h10 :)

MH super wieści :-D
Lidka ja też bym chciała jakiegoś psa tylko ja nie mam gdzie go tutaj trzymać a i my co chwilę gdzieś jeździmy więc to wyklucza jakiekolwiek zwierze :sorry2: tym bardziej że ja chcę doga niemieckiego :-p
Ja na zmianę opon muszę czekać na M chyba że się ze szwagrem umówię ale mi się nie chce jechać do żar :sorry2: aż takie lenistwo mnie dopadło :sorry2:

Witam po południu :-) sklep zaliczyłam dwa razy ;-) miałam sobie gazetę kupić ale jakoś nie wyszło że mi kasy nie starczyło :sorry2: cały zlew mam garów i mi się nie chce ich zmywać :tak: M mi pisał że poligon ma się przedłużyć :sorry2: no cóż trudno się mówi ;-) idę gary zmyć bo zaraz film będę mieć :-) zajrzę wieczorem :tak:

reklama
Hejka dziewczyny

Jestem na tym wątku nowa , ale bardzo bym chciałA dołączyć.Jestem mamą Zuzi którą kocham ponad życie.I siedzimy sobie w domku, a M pracuje caałymi dniami.

Zuzka jest batdzo mądrą i oststnio grzeczną dziewczynki, tylko nocki są u nas straszne. Ma bardzo płytki sen i bardzo czesto wybudza się w nocy nawet do 6 razy w nocy. Czy któreś dzieci u Was budzą się jeszcze w nocy???

Pozdarwiam gorąco!!!!:)

Do góry