Witam nową mamuśkę
:-):-):-)
tak sobie podczytuję i ciężko się będzie "wkręcić" bo widzę że Wy tu wszystkie zżyte jak nic...no ale popróbuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nową mamuśkę
Witam nową mamuśkę
Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani
witamy ;-)Ale ze mnie ciapa...dopiero znalazłam ten wątek też jestem "domową" mamą i lubię to gdyby nie fakt, że czasem czuję się przytłoczona i nic mi się nie chce
super wlasnie mialam patrzec jak tam ale juz nie muszeWitam nową mamuśkę
Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani
...
nastepna nalac???????????????????????????
...
Witam z rana.
Iwcik zazdroszcze wyspania Ja maiałam dzisaj pobudkę znowu przed 6
Szpitala w domu ciąg dlaszy, jeszcze mi się chłop rozkłada do tego
...
Madziula Myszunia no kochane co z wami no
...
Natalia-jak córczka..daje pospac?????mój juz całą nocke potrafi przespac)))nie ma kolek????a na obiadek może krupniczek????albo walnij jakies pulpeciki....z ryżem))a wczesniej cos wyczytalam ze mala miala katerek....ja używam sterimaru no i fridą odciągalam....
ach i juz wiem co młodemu bylo...nie skaza bialkowa tylko zwykłe uczulenie na rumianek.....przestalam podawac i znów mam śliczne dziecie
)