reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no ja tez mam w planie robic fasolke
...

No i zgadnij co pomyślałam po przeczytaniu tego zdania :-p:-p:-p:-p:-p:-p

...
A u mnie dzisiaj wielkie pakowanie, jedziemy odebrać klucze od nowej działki :tak: Wracamy w niedzielę :-p

Wow! Super! :-)

Wpadłąm , ale mówię tyko dobranc, am takie napady kaszlu, ze nie iwem, czy zaraz się posikam czy zwrócę.

No i co, posikałaś się, czy zwróciłaś??? :-D

A tak poważnie to współczuję bardzo! Zdrowiej szybko :tak:

Witam,

Moja Niki wstała 30 min temu :wściekła/y: A poszła spać o 21, to dziecko po prostu nie lubi spać :angry:

Moje dzieci też nie lubią spać. Obydwoje prawie nigdy nie zasypiają przed 21.00 (a często dużo później), a codziennie są na nóżkach najpóźniej o 7.00 :baffled: Ja tak naprawdę to już nie pamiętam, kiedy się porządnie wyspałam :sorry2:

Witam.
Widzę dziewczyny,że niezły poranek za Wami.:baffled::baffled:
Ja się położyłam spać też po4 a wstałam po 5 :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Mały mi zagorączkował i obudził się z zawalonym nosem . :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie nie może oddychać przez nos tylko buzią ,katar wybitnie bakteryjny :baffled::baffled::baffled: ,no i siedzimy dziś w domu.:crazy::crazy::crazy:

Zdrówka dla Kubusia! :tak:

No i nie wiem gdzie reszta cytatów :baffled:

Farmerujące dziewczyny - zapraszam na facebooka do farmville i frontier ville - :baffled:jestem nałogowcem :-p:-p:-p:-p

Kerna, współczuję porodu i domyślam się, że musisz szaleć z niepokoju o rączkę małej :-( Trzymam mocno kciuki, żeby rehabilitacja jak najszybciej pomogła. :tak: Laura jest prześliczną małą dziewczynką! :tak: :-):-):-)

Madziulanatasza, witaj!!!! Kooopę lat! :-):-):-):-)

Kamcia, nieszczęścia podobno chodzą parami. :sorry2: No a bez auta to jak bez ręki :baffled:

myszunia-mój Darus wstał jak mial niecałe 7 miesiecy a zaczoł chodzic jak mial 10...potem jeszcze nauczyl sie skakac w łużeczku i nóżki mu sie wykrzywiły strasznie....ale niedługo potem wszystko wrócilo do normy teraz ma równiutkie nóżki....

MH-super ze macie nową działeczke:)

Lunka-zdrówka kochana:)

Wiktoria-hm...pranie powiadasz:) ale ja chyba odpuszcze bo pogoda u mnie kiepska i bedzie schło 3 dni....

No i zgadnij co pomyślałam po przeczytaniu tego zdania :-p:-p:-p:-p:-p:-p

d:

no nie wiem co
podeslac Ci sloiki???????????????;;))))))))))))
a ja myslalam ze Ty nalogowiec BB jestes;)
zdradzasz nas nieladnie

myszunia-mój Darus wstał jak mial niecałe 7 miesiecy a zaczoł chodzic jak mial 10...potem jeszcze nauczyl sie skakac w łużeczku i nóżki mu sie wykrzywiły strasznie....ale niedługo potem wszystko wrócilo do normy teraz ma równiutkie nóżki....

moja to dopeiro miala nogi ułanki;))))))))))
zaczela wstwac jak miala 10mieisecy jakos
a nogi miala jak na beczce prostowane;)))))))
a teraz w koncu jej sie wyprostowaly
Paulina tez tak miala
poprostu miesnie musza sie wzmocnic;)

Myszunia ja dopeiro zobaczylam ze Twoja zuzia ma diopeiro pol roku i juz wstaje
oj szybka kobietka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Ja dopiero po śniadanku :tak: Kuba wyżera znowu mi kanapki :-D a dobrze niech je :tak: niestety nie dam rady Was dzisiaj poczytać bo głowa odmówiła posłuszeństwa :no: zaraz tabletkę wezmę i mam nadzieję że przejdzie bo będzie dzień do tyłu :baffled: zaraz do kuchni muszę wejść i skończyć obiad na dzisiaj :tak: jeszcze pranie :sorry2: ale mi się nie chce :-p ja nie wiem co za lenistwo mi w tyłek wlazło że nie chce wyjść :-D pogoda jakaś taka dziwna niby pochmurno ale nie jest zimno na szczęście :tak: zajrzę do Was później :tak:

....

Ty mnie nie strasz :no: Mam nadzieję, że jej się nóżki nie pokrzywią. :zawstydzona/y: Najchętniej bym ją przywiązała w foteliku i nie pozwoliła wstawać, no ale jak tylko ją kładę na pleckach, czy chociażby sadzam to robi dziką awanturę! :sorry2:

no nie wiem co
podeslac Ci sloiki???????????????;;))))))))))))
a ja myslalam ze Ty nalogowiec BB jestes;)
zdradzasz nas nieladnie

Taaaaaa! Podesłać, ale słoiki, nie nasionka :-p:-p:-p:-p:-p:-D

A BB nadal nałogowo nawiedzam! :tak: Już mi doby brakuje, żeby wszystko obskoczyć :-p:-D

Zuzia właśnie padła - rozpłaszczyła się na podłodze jak żabka! :-D

Idę ją położyć i robię kawę! Która się pisze? :-)

reklama
Do góry