reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no ja tez mam w planie robic fasolke
...

No i zgadnij co pomyślałam po przeczytaniu tego zdania :-p:-p:-p:-p:-p:-p

...
A u mnie dzisiaj wielkie pakowanie, jedziemy odebrać klucze od nowej działki :tak: Wracamy w niedzielę :-p

Wow! Super! :-)

Wpadłąm , ale mówię tyko dobranc, am takie napady kaszlu, ze nie iwem, czy zaraz się posikam czy zwrócę.

No i co, posikałaś się, czy zwróciłaś??? :-D

A tak poważnie to współczuję bardzo! Zdrowiej szybko :tak:

Witam,

Moja Niki wstała 30 min temu :wściekła/y: A poszła spać o 21, to dziecko po prostu nie lubi spać :angry:

Moje dzieci też nie lubią spać. Obydwoje prawie nigdy nie zasypiają przed 21.00 (a często dużo później), a codziennie są na nóżkach najpóźniej o 7.00 :baffled: Ja tak naprawdę to już nie pamiętam, kiedy się porządnie wyspałam :sorry2:

Witam.
Widzę dziewczyny,że niezły poranek za Wami.:baffled::baffled:
Ja się położyłam spać też po4 a wstałam po 5 :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Mały mi zagorączkował i obudził się z zawalonym nosem . :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie nie może oddychać przez nos tylko buzią ,katar wybitnie bakteryjny :baffled::baffled::baffled: ,no i siedzimy dziś w domu.:crazy::crazy::crazy:

Zdrówka dla Kubusia! :tak:

No i nie wiem gdzie reszta cytatów :baffled:

Farmerujące dziewczyny - zapraszam na facebooka do farmville i frontier ville - :baffled:jestem nałogowcem :-p:-p:-p:-p

Kerna, współczuję porodu i domyślam się, że musisz szaleć z niepokoju o rączkę małej :-( Trzymam mocno kciuki, żeby rehabilitacja jak najszybciej pomogła. :tak: Laura jest prześliczną małą dziewczynką! :tak: :-):-):-)

Madziulanatasza, witaj!!!! Kooopę lat! :-):-):-):-)

Kamcia, nieszczęścia podobno chodzą parami. :sorry2: No a bez auta to jak bez ręki :baffled:

myszunia-mój Darus wstał jak mial niecałe 7 miesiecy a zaczoł chodzic jak mial 10...potem jeszcze nauczyl sie skakac w łużeczku i nóżki mu sie wykrzywiły strasznie....ale niedługo potem wszystko wrócilo do normy teraz ma równiutkie nóżki....

MH-super ze macie nową działeczke:)

Lunka-zdrówka kochana:)

Wiktoria-hm...pranie powiadasz:) ale ja chyba odpuszcze bo pogoda u mnie kiepska i bedzie schło 3 dni....

No i zgadnij co pomyślałam po przeczytaniu tego zdania :-p:-p:-p:-p:-p:-p

d:

no nie wiem co
podeslac Ci sloiki???????????????;;))))))))))))
a ja myslalam ze Ty nalogowiec BB jestes;)
zdradzasz nas nieladnie

myszunia-mój Darus wstał jak mial niecałe 7 miesiecy a zaczoł chodzic jak mial 10...potem jeszcze nauczyl sie skakac w łużeczku i nóżki mu sie wykrzywiły strasznie....ale niedługo potem wszystko wrócilo do normy teraz ma równiutkie nóżki....

moja to dopeiro miala nogi ułanki;))))))))))
zaczela wstwac jak miala 10mieisecy jakos
a nogi miala jak na beczce prostowane;)))))))
a teraz w koncu jej sie wyprostowaly
Paulina tez tak miala
poprostu miesnie musza sie wzmocnic;)

Myszunia ja dopeiro zobaczylam ze Twoja zuzia ma diopeiro pol roku i juz wstaje
oj szybka kobietka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Ja dopiero po śniadanku :tak: Kuba wyżera znowu mi kanapki :-D a dobrze niech je :tak: niestety nie dam rady Was dzisiaj poczytać bo głowa odmówiła posłuszeństwa :no: zaraz tabletkę wezmę i mam nadzieję że przejdzie bo będzie dzień do tyłu :baffled: zaraz do kuchni muszę wejść i skończyć obiad na dzisiaj :tak: jeszcze pranie :sorry2: ale mi się nie chce :-p ja nie wiem co za lenistwo mi w tyłek wlazło że nie chce wyjść :-D pogoda jakaś taka dziwna niby pochmurno ale nie jest zimno na szczęście :tak: zajrzę do Was później :tak:

....

Ty mnie nie strasz :no: Mam nadzieję, że jej się nóżki nie pokrzywią. :zawstydzona/y: Najchętniej bym ją przywiązała w foteliku i nie pozwoliła wstawać, no ale jak tylko ją kładę na pleckach, czy chociażby sadzam to robi dziką awanturę! :sorry2:

no nie wiem co
podeslac Ci sloiki???????????????;;))))))))))))
a ja myslalam ze Ty nalogowiec BB jestes;)
zdradzasz nas nieladnie

Taaaaaa! Podesłać, ale słoiki, nie nasionka :-p:-p:-p:-p:-p:-D

A BB nadal nałogowo nawiedzam! :tak: Już mi doby brakuje, żeby wszystko obskoczyć :-p:-D

Zuzia właśnie padła - rozpłaszczyła się na podłodze jak żabka! :-D

Idę ją położyć i robię kawę! Która się pisze? :-)

reklama
Do góry